Skocz do zawartości
tarantUla

Chemiczny seks

Rekomendowane odpowiedzi

witam

Mam ogromną chęć widziec moja puszczająca się kobietę po mefedfonie ja bull i ona..

Próbował ktoś jakie przeżycia?

Chętni?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyszukiwarka nie gryzie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rzadko wypowiadam się w ten sposób, ale ... straszne gówno ten mefedron. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
2 godziny temu, mikolson pisze:

Mefa i cuckold są chętni? Po tym straszna ochota

Czy Ty na pewno w pełnej świadomości to piszesz? ;) Trzeci raz pod rząd to samo... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, iko pisze:

Czy Ty na pewno w pełnej świadomości to piszesz? ;) Trzeci raz pod rząd to samo... 

Takie właśnie są skutki uboczne mefedronu ;)

• Lubię 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na pełnej porostu lubię po tym puszczają dzikie fantazje może być koko tez

• Facepalm 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mogę opisać tylko seks po trawie , innych jak dotąd nie brałem. 

Potwierdzę że seks po trawie był wykurwiański (połączenie wykurwiatego z niebiańskim) i trwał dłużej niż normalnie. Ile nie wiem bo czas wtedy przestał istnieć , były tylko dwa ciała, które chciały się wzajemnie zerżnąć. W ustach niemiłosierny wiór tak , który nie dał się namoczyć jednym łykiem wody. Masakra. Po wszystkim już kiedy doszliśmy utrata świadomości, tak jakby ktoś wyjął z nas baterie i popadliśmy w „drzemkę” bez słowa, bez ubierania się, bez przykrywania. 

Fajne doznanie. Nasz komentarz po wszystkim na drugi dzień „nie dziwie się że ludzie ćpają”

Witajcie! 

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...