Skocz do zawartości
tarantUla

Chemiczny seks

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie tak,  robię kloca i kulturalnie proszę o papier toaletowy.   A co do szacunku to nikt go gratis nie ma,  trzeba sobie na niego zasłużyć.  Obsranego menela też zapewne szanujecie,  bo wy tacy dobrzy z serca jesteście.  hehehe. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Agressivetwo, jak już w wątku wspomniano - opisujemy tu subiektywne odczucia "po zażyciu", bądź więc łaskaw nie podważać czyichś doznań. No chyba, że jesteś z tematem związany naukowo i przebadałeś wszystkich Polaków, którzy spróbowali i masz na poparcie swego stanowiska wyniki poważnych badań.

17 minut temu, agressivetwo pisze:

Najlepiej jakby wypowiedział się ktoś inny niż ty.

Wypowiadać się mogą wszyscy użytkownicy. Na szczęście nie ty o tym decydujesz. :D

Najlepiej to opisywać własne doświadczenia, nie podważając przeżyć innych. To niegrzeczne - po pierwsze. Po drugie zaś - świadczy o twoim zadufaniu. 

17 minut temu, agressivetwo pisze:

Bo widzę, że ekspert z ciebie z każdej dziedziny a tak naprawdę  zwykły goj .

A tutaj to już kompletnie cię nie rozumiem. :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie rozumiesz co to goj to jest encyklopedia oraz google. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, agressivetwo pisze:

Dokładnie tak,  robię kloca i kulturalnie proszę o papier toaletowy.   A co do szacunku to nikt go gratis nie ma,  trzeba sobie na niego zasłużyć.  Obsranego menela też zapewne szanujecie,  bo wy tacy dobrzy z serca jesteście.  hehehe. 

Z szacunkiem masz rację - trzeba zasłużyć.  Stawiając "kloca", chociaż tylko słownego, coraz bardziej zmniejszasz sobie na to szanse.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, agressivetwo pisze:

A co do szacunku to nikt go gratis nie ma,  trzeba sobie na niego zasłużyć

To widzę że masz osobliwy sposób na jego zdobywanie. Pewnie testowany na tych menelach których wspomniałeś :lach:

• Lubię 4
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, agressivetwo pisze:

Jak nie rozumiesz co to goj to jest encyklopedia oraz google. 

Mam wrażenie, że ty nie rozumiesz, kompletnie.

No chyba, że właśnie wyjawiasz nam swoje żydowskie pochodzenie. Co i tak nadal ma związek z tematem, jak świnia z gwiazdami. ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, agressivetwo pisze:

Najlepiej jakby wypowiedział się ktoś inny niż ty.

Postanowiłam wypowiedzieć się, ale nie wiem czy powinnam, bo aż strach.

W dniu 29.11.2018 o 20:54, agressivetwo pisze:

1. Marihuana:

- wzmacnia doznania seksualnej przyjemności, dotyk bardziej podnieca, sex jest kilka razy bardziej przyjemny niż normalnie, wzmacnia bardzo orgazm i jest o wiele dłuższy a po nim uczucie błogości trwa o wiele dłużej

polecany dla mężczyzn 5/5  polecany dla kobiet 5/5

Pomimo tego, iż "Po marihuanie albo włącza mi się głupawka i śmieję się jak kretynka ze wszystkiego, albo włącza mi się myśliciel- takie rozważania nad jestestwem i bytem, albo uruchamiają mi się w głowie dziwne teorie spiskowe" raz z moim przyjacielem przypaliłam w trakcie zabawy. Byłam jeszcze przed pierwszym orgazmem, mega podniecona (my lubimy przedłużać tę chwilę) i skusiłam się na "bucha" w trakcie zabawy. Z góry uprzedzam, że nic wtedy alko i  100% pewności, że towar jest dobry. Przez tego "bucha" nagle dupa z dalszej zabawy, bo po mimo wielkiego podniecenia i czułości miałam nagle ogromne poczucie suchości w cipce - byłam mega mokra, a czułam jakbym była tam niczym Sahara. Dotyk był jakby naddotykiem  - drażniący,  takie za duże łaskotki.

Po rozmowach z kilkoma kumpelami okazało się, że dwie miały podobne odczucia związane z seksem po trawie -dodam, że towar był na 100% z różnych źródeł.  Dlatego ja, aż tak wysoko nie oceniłabym  marihuany jeśli chodzi o seks jako polecany dla kobiet. Raptem 3/5

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

" zwykły goj" co tu było obraźliwego?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, agressivetwo pisze:

" zwykły goj" co tu było obraźliwego?

Jak dla mnie absolutnie nic. Tylko argument z dupy wzięty. 

"Ekspert z każdej dziedziny, a tak naprawdę zwykły nie Żyd" - jak jest w tym jakiś sens to... chyba świat się kończy. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

ta rozmowa zmierza w bezsensownym kierunku. po tym poście wracamy już do tematu.

Zapominamy i żyjemy od nowa.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...