Skocz do zawartości
tarantUla

Chemiczny seks

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem szalenie ciekawa opinii i doświadczeń osób, które miały okazję uprawiać seks w połączeniu z substancjami psychoaktywnymi, typu alkaloidy, kannabinoidy, muscymol, meskalina, ale i np barbiturany, benzodiazepiny, etc.

Zrozumiałe jest dla mnie, że o części tych doświadczeń nie da się pisać oficjalnie, dlatego - jeśli wystarcza moje zapewnienie o dyskrecji - zapraszam na priv.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

amfetamina

pozornie wydaje Ci się, że jesteś sobą, że panujesz nad wszystkim

masz wielką moc i nad siłę, seks trwa całą noc, mężczyzna pokonuje swoje granice ilości orgazmów

ja po kilkunastu godzinach takiego seksu, gdy doszłam do siebie

to miałam pozdzieraną skórę na kolanach do krwi by nie powiedzieć do kości, miejsce intymne w niewiele lepszej kondycji

w skrócie... zaoraliśmy się i bardzo mile to wspominam :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja po kilkunastu godzinach takiego seksu, gdy doszłam do siebie to miałam pozdzieraną skórę na kolanach do krwi by nie powiedzieć do kości, miejsce intymne w niewiele lepszej kondycji

Dobrze, że tego dnia nie próbowaliście anala bo aż się boję pomyśleć jak by się to mogło skończyć... :smutek3:

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

White Widow (zioło) spalona na wynajętej łódce przy jednym z amsterdamskich kanałów. Nie wiem czy tylko trawa, czy rownież klimat tego miasta sprawił że seks i odczucia płynące z ciała były zupełnie wyjątkowe.

Cóż jeżeli ktoś będzie w Amsterdamie polecam, ciekaw jestem czy podziała równie intensywnie :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie ma lepszego połączenia niż chemiczny sex :-) (ziołolecznictwo, medycyna naturalna)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż jeżeli ktoś będzie w Amsterdamie polecam, ciekaw jestem czy podziała równie intensywnie :)

Byłam i nie przywiozłam takich wspomnień. Przynajmniej po tych ziółkach ogólnodostępnych.

Nie znam się na ziółkach ale wszelkie haszysze mi nie pomagają w seksie. Albo uruchamia mi się gadatek i głupawka. Czyli muszę skomentować każdy gest, ruch, zmianę pozycji a wówczas mam bardzo filozoficzne podejście. A każdy dotyk mnie rozśmiesza :facepalm: Lub też odpadam w niebyt tępo patrząc się w TEN najważniejszy punkt w przestrzeni. Zero ze mnie pożytku. Wbetonowana jestem.

Była przygoda z handlarzami co kokę wciskali. Nie odważyłam się. Z lęku co do źródła i czystości.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka razy były akcje po skręcie. Nie odczuwałam niczego wyjątkowego. Trochę mnie to relaksuje, ale myślałam zawsze, że będzie ciekawiej.

Ewentualnie nie umiem się zaciągać i niewiele z tego finalnie mi wchodzi ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poppers wziewnie. Działa krotko, kilka minut, ale seks po nim jest nieziemski.

Trudno mi to opisać, ale oprócz ogromnego rozluźnienia mam wrażenie jakbym cała była tylko seksem, jakbym na chwilę pozbywała się człowieczeństwa i wchodzila do wnetrza własnego orgazmu. Przy czym orgazm nie jest mi do tego potrzebny ;)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poppers wziewnie. Działa krotko, kilka minut, ale seks po nim jest nieziemski.

Trudno mi to opisać, ale oprócz ogromnego rozluźnienia mam wrażenie jakbym cała była tylko seksem, jakbym na chwilę pozbywała się człowieczeństwa i wchodzila do wnetrza własnego orgazmu. Przy czym orgazm nie jest mi do tego potrzebny ;)

Czyli:

chcieliśmy mieć seks na wspomagaczach.

Wzięliśmy wspomagacze.

Sex...po co nam sex? :lach:;) 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...