Skocz do zawartości
pennylock

Lava Club Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

A co jest w czwatki?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ooo, nie wiedziałem że Lava jeszcze działa. Pamiętam jak funkcjonowała tuż obok mnie na Mokotowie. Nie byłem jeszcze w klimatach cuckoldu czy swingowania, do tej pory pamiętam zdziwienie jak odkryłem co to za klub. Wyjaśniło się też skąd ulica była tak zapchana w pewne wieczory.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, maniurka pisze:

A co jest w czwatki?

W czwartki były chyba takie codzienne „sex party” ;) jedyny klub w Wwie który organizował jakąś imprezę każdego dnia tygodnia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Mr.K pisze:

W czwartki były chyba takie codzienne „sex party” ;) jedyny klub w Wwie który organizował jakąś imprezę każdego dnia tygodnia.

Czyli w ten czwartek będzie Aqua-spa sex party

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, gdzie tam się zmieści saunamistrz z ręcznikami lub wachlarzem;) Chyba w tym pokoiku z huśtawką, ale będzie tam jedynym urzędującym. Chyba, że kompletnie przebudowali obiekt, ale wydaje mi się, że tam się nie da zrobić nawet czegoś podobnego do saunarium. Dlatego niecierpliwie czekam na czyjąś relację. Ktoś już był?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To może my dziś sprawdzimy, jeśli mnie wpuszczą w ręczniku, bo nie mam stroju erotycznego

• Lubię 8
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, maniurka pisze:

To może my dziś sprawdzimy, jeśli mnie wpuszczą w ręczniku, bo nie mam stroju erotycznego

Bez ręcznika będziesz w wystarczająco erotycznym stroju.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgodnie z obietnicą byliśmy i sprawdziliśmy. Bardzo przyjemne wizualnie miejsce, ponoć po generalnym remoncie/ zmianie wystroju, bo 1,5 roku temu klub był ruiną. Jeśli zatem byliście dawno i nie macie dobrych wspomnień to warto zajrzeć ponownie. Przy tym personel dba o czystość, choć biorąc pod uwagę, że było 20 osób nie było to raczej wyzwaniem, pewnie na liczniejszych imprezach jest to trudniejsze do opanowania.
W strefie spa są 2 sauny i był faktycznie seans, gdzie sauna masterem był właściciel vel barman vel masażysta - super gość też do pogadania (brałabym ). Poza tym w strefie jest też duże jacuzzi, gdzie mozna regulować temperaturę, żeby sie nie ugotować i myśle, że 10 osob moze swobodnie siedziec i sie miziać pod bąbelkami Dają dużo chloru, ale po wyjsciu można wziąć prysznic, ręczniki są nielimitowane, jeśli nie jestesmy pewni, który jest nasz to można podskoczyć na golaska do baru po kolejny

Czwartek był wieczorem dla par, ekscesów wielkich ku mojemu niepocieszeniu nie było, ale mimo wszystko bardzo fajne miejsce to przyjemnego spędzenia wieczoru.

• Lubię 9
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie, widzę z Twojej relacji, że idzie ku lepszemu, bo jak byłem jakiś czas temu, to zwłaszcza z czystością i obsługą był problem. Trzeba dać szansę ponownie, zwłaszcza skoro bywają tak seksowni goście;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...