Skocz do zawartości
sensualna007

Szukam Pani - malutkie marzenie...

Rekomendowane odpowiedzi

Moje drogie,

z racji, że mój Pan jest najdzielniejszym mężczyzną na świecie, każdego dnia daje z siebie 150% zaangażowania. Obecnie działamy nad czymś co doszczętnie nas pochłonęło. Znam Pana i wiem co sprawiłoby mu ogromną przyjemność w ramach odpoczynku po przebytej ze światem wojnie. Mój Pan, jak każdy dzielny żołnierz po powrocie z walki do domu, zasługuje na najlepsze frykasy jakie Pani domu ma w zasięgu ręki.

Dlatego poszukuję Pani, która uwielbia rozpieszczać fiuta - chcę poleżeć obok, popatrzeć, dać coś na co na koniec dnia nie mam siłki...

Nie potrzebuję dużo, bardzo niewiele - podotykania mojego Pana, porozpieszczania, pomocy mi w zrobieniu mi przyjemności życia.  Szukam już od parunastu tygodni. Po takim czasie (a wcale nie jestem wybredna...) zdążyłam przejrzeć dziesiątki profili, ogłoszeń i mam poczucie, że nie ma na świecie kobiety, która rozumie kim (czym?) jest cuckqueen, a zabiegam jedynie o zrozumienie, szacunek i rozkosz dla mojego Pana przy seksie oralnym.

Mężczyzna tak bardzo zasługuje na to każdego dnia, a świat nie chce odpowiedzieć tym samym.

Droga Pani,

byłoby cudownie gdybyś lubiła rozmawiać, była optymistką i często się śmiała. Naturalna i konkretna, ale też po prostu kobieca, tak zwyczajnie -sympatyczna.

Dorzucam piosenki, które miałabym ochotę posłuchać w trakcie tego powolnego przedstawienia. Jestem fanatyczką oprawy, klimatu i dobrego smaku.

Zachęcam do zadawania pytań i opowiadania o sobie - najlepiej zdaniami podwójnie złożonymi. Lubię się rozmarzyć w trakcie czytania. :)

Mogę zapłacić, o ile będzie to najlepsze widowisko, mam na myśli rozkosz Pana, którą zapamiętamy na długo. Aż mi rozpaczliwie smutno, że nie potrafię znaleźć drogi. Przyjmę również mnóstwo rad, które poskutkują pożądanym efektem.

Pomocy!

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...