Skocz do zawartości
krzysieks

Piercing intymny u kobiety

Rekomendowane odpowiedzi

Moje marzenie/fantazja to "mieć" mężczyznę z subdermalami w penisie. Dla zwizualizowania fota poniżej:Implant_Subdermal_Shifting-1.jpgJa wiem, wielu panów teraz zabolało plus odruchowy chwyt za nabiał. Ale czego nie robi się dla kochanki!! :mrgreen: Się tam wszystkie hafady i prince alberty mogą schować.

Chcialbym powiedziec , ze taka "modyfikacja" nalezy do rzadkosci.

Z cala pewnoscia wiaza sie z nia roznego rodzaje ryzyka medyczne.

Podobnie zreszta jak ryzykowne i nie polecane jest umieszczanie Hafady na zoledzi penisa .

Znam rowniez inne "modyfikacje" ktorych praktyczne i medyczne bezpieczenstwo stoi pod znakiem zapytania.

Implantacje roznych obiektow w ciele czlowieka powinny byc zawsze dostatecznie medycznie przebadane.

Tutaj tego brak. Podobnie zreszta jak we wczesniej prezentowanych implantach jader.

Dlatego tego rodzaju informacje trzeba traktowac jako ciekawostke nie zawsze godna nasladowania.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego tego rodzaju informacje trzeba traktowac jako ciekawostke nie zawsze godna nasladowania.

Moja piercerka ma tak ogromne doświadczenie w kwestii modyfikacji ciała, że nie miałabym obaw. Implanty wybiera tylko sprawdzone - z silikonu medycznego. Ogranicza to pole do popisu, ale daje pewność.Jednakowoż mimo całego zaufania, jakim darzę jej umiejętności nie zmienia to faktu, że ja swojej małej przekłuwać nie zamierzam. 

Dodam natomiast, że takie rozwiązanie (jak na zamieszczonym przeze mnie zdjęciu) może być do rozważenia dla mężczyzn niezadowolonych ze swojej męskości.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam natomiast, że takie rozwiązanie (jak na zamieszczonym przeze mnie zdjęciu) może być do rozważenia dla mężczyzn niezadowolonych ze swojej męskości.

Zapewne znajdzie sie wielu takich mezczyzn. Wielu tez podejmuje roznego rodzaju modyfikacje. Rzecz w tym zeby byly bezpieczne i przeprowadzane przez dobrych fachowcow . Sterylnosc i materialy sa oczywiste. Efekt koncowy to juz inne pytanie. :-x

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To przesądy z tymi bramkami. Mam trochę nadprogramowego żelastwa w sobie i zawsze mnie bawi jak pracownicy kontroli osobistej każą mi coś zdejmować. Jeden kiedyś właśnie przyczepił się do szelek przy spodniach, więc mu powiedziałam, że mam więcej metalu w sobie niż te szelki. Oprócz metalowych kolczyków (stal czy tytan) stosuje się też kolczyki z innych materiałów: PTFE, bioplast, bioflex. Natomiast kulki mogą być np. akrylowe. W przypadku tuneli może to też być np. drewno.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale z drugiej strony , gdyby kazdy gej sobie cos takiego zaimplantowal , bylby za kazdym razem niezle wymacany , moze i nawet analnie :)

wymacany to bardzo delikatne sformulowanie :lach: raczej przeorany :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja, czyli Margo posiadam christine i jestem bardzo zadowolona:) jesli mamy na cos ochote dlaczego mamy tego nie zrobić. Przeklucie mało boli, proces gojenia szybki. Płeć męska zachwycona, Ja tez wiec nie ma czego żałować. Rozwazam kolejny :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozwazam kolejny :)

m: Pochwalisz się nam gdzie będzie to kolejne cudo :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie byś chciał :P?

Myślę nad horizontal hood:) taka niespodzianka dla Seby :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

m: Horizontal hood super :kwi: , ładne kółeczko wygląda kusząco. Moja żonka miała vertical hood, i też tak teraz planuje ponownie :) chyba że zmieni zdanie. Jak dla mnie też wygląda ładnie inter labia tylko kółeczka max 10 mm. Może zaprezentujesz nam swoją christine na forum ;):)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...