Skocz do zawartości
krzysieks

Piercing intymny u kobiety

Rekomendowane odpowiedzi

tym bardziej, że trudno a wlaściwie niemożliwe jest naprawienie tego...tyczy się to wszystkich ingerencji w ciało...operacja plastyczna, tattoo, kolczyki, sznyty itp, itd.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tym bardziej, że trudno a wlaściwie niemożliwe jest naprawienie tego...tyczy się to wszystkich ingerencji w ciało...operacja plastyczna, tattoo, kolczyki, sznyty itp, itd.

m: Jeśli chodzi o piercing intymny damski, to jeśli nie przesadzisz z grubością kolca, to po wyjęciu kolczyka nie ma śladu. Żona miała tam kolczyk wyjęła i niema śladu :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:pala:Macie coś do tatuaży?

dlaczego sądzisz, że mamy coś do tatuaży?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Modliiisha, sama się przekłuwasz?. Jeżeli to nie tajemnica - masz jakieś intymne kolczyki ?.

Sama nie - mam od lat swoją zaufaną piercerkę. Natomiast tematyka BM to moja zajawka. Z uwagi na utrudniony dostęp do moich "oprawców" to każda kolejna modyfikacja jest bardzo długo przemyślana.

Tak jak napisałam - łechtaczka to póki co ostatnie miejsce na kolczyk. Za to jak widać w mojej galerii mam przekłuty sutek. 

Teraz walczę z jednym cholernie długo gojącym się przekłuciem, a że przez mięsień to nie ułatwia sprawy.

a u mezczyzny jaki piercing daje najlepsze doznania kobiecie podczas sexu?

Moje marzenie/fantazja to "mieć" mężczyznę z subdermalami w penisie. Dla zwizualizowania fota poniżej:

post-9945-0-76120100-1392851420_thumb.jpg

Ja wiem, wielu panów teraz zabolało plus odruchowy chwyt za nabiał. Ale czego nie robi się dla kochanki!!  :mrgreen: Się tam wszystkie hafady i prince alberty mogą schować.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wykonanie jest bardziej inwazyjne niż zwykły piercing. Ot to już zabieg, a nie tylko przekłucie. Ale to nie na temat wątku :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...