Skocz do zawartości
krzysieks

Piercing intymny u kobiety

Rekomendowane odpowiedzi

Kolczyki wciągają. Dzisiaj zamówiłem nieco grubsze kółeczka i rozpychacz. Mój woreczek zasłużył na okazalsze kolczyki :-), zrobię też na znak oddania Żonie jeszcze trzecie przekłucie. Igła w worku, nie mogę się doczekać!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

m: A myślałeś o męskim przekłuciu Prince Albert :). Miałaby jeszcze większą przyjemność z penetracji ;):)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że to przeszkadzałoby w codziennym życiu, trudno by było do pisuaru trafić /i moja przyszła Hotka nie wiem jak by to przeżyła/ :-)

Swoją drogą Jarjar chyba jestem masochistą. Bardzo lubię jak moja Żona w czasie mojej masturbacji mocno ściska mi jądra. Niestety robi to dla mnie za delikatnie /nie ma duszy sadystki/.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo seksi temat !

Nam też po głowie chodzi sprawa z kolczykiem a la zamek błyskawiczny :)

Widzieliśmy ... rewelacja :)

Obawa .... ? Głownie higieniczna, jeśli chodzi o mycie i golenie oraz ewentualne gojenie się.

W pępuszki Madzi goiło się długo :(

Nie mniej ... ciagle pomysł gdzieś tam z tyłu głowy jest .... może kiedyś :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolczyki wciągają.

Tak, wciagaja podobnie jak tatuaz z ta tylko zasadnicza roznica , ze piercing nie jest na zawsze i do jednej dziurki pasuja rozne ozdoby.

Byc moze zainteresuje Ciebie Dzial BDSM a w nim temat CBT o ktorym wczesniej wspominales?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans. CBT. Trochę mnie kręcą takie tematy. A czytałeś o kastracji wykonanej przez ukochaną Kobietę?. I jej rękami?

Wielu kolegów tutaj myślę że oblałby z podniecenia blady pot. Niestety operacja jest nieodwracalna ale podobno eunuchowi przedłuża życie.

Na zachodzie są ludzie którzy poddają się takim praktykom w nadziei dłuższego życia. Jeżeli się to zrobi wcześnie to mężczyzna nie wyłysieje.

:-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety operacja jest nieodwracalna ale podobno eunuchowi przedłuża życie.Na zachodzie są ludzie którzy poddają się takim praktykom w nadziei dłuższego życia. Jeżeli się to zrobi wcześnie to mężczyzna nie wyłysieje.

"... podobno przedluza zycie" radze traktowac z przymruzeniem oka.

Sprawa wyglada nastepujaco. Jesli jadra zostana usuniete przed okresem dojrzewania u chlopca to rzeczywiscie eunnuch moze liczyc na dluzsze zycie czyli podobnie dlugie jak kobiet.

Wiaze sie to scisle z usunieciem zrodla produkcji testosteronu. Fakt ten zostal potwiedzony wieloletnimi badaniami naukowymi.

Niestety testosteron wplywa niekorzystnie na dlugosc zycia mezczyzny ale daje za to inne "przyjemnosci".

Te doniesienia z zachodu o braku lysienia po usunieciu jader radze tez traktowac ostroznie. Kastracja dojrzalych mezczyzn zaliczana jest do zaawansowanych praktyk BDSM i ma to tam zwiazek z seksem a nie np lysieniem.W necie mozna spotkac wiele filmow obrazujacych takie "operacje" .

Trzeba tutaj dodac , ze brak produkcji testosteronu wplywa na rozne problemy zdrowotne mezczyzny ktore moge omowic w razie potrzeby.

P.S. Jestesmy jednak w innym temacie i chyba dobrze by bylo sie przeniesc do wlasciwego !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, masz rację- to była taka informacja "z przymrużeniem oka". I rzeczywiście nie w tym dziale powinienem ją zamieścić. Proszę o wyrozumiałość, ja dopiero uczę się poruszać po tym Forum, skaczę po różnych ekscytujących tematach chociaż najbardziej interesuje mnie rogaczenie i moja przyszła Hotka. Dzisiaj wróciła z pracy zmaltretowana i oświadczyła mi że wolałaby żeby jej przyczyna zmęczenia była "inna". Pozdrawiam wszystkich "zakręconych".

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piercing intymny oznacza celibat do czasu wygojenia rany - czasem nawet i kilka m-cy. Żadnych stosunków jak i seksu oralnego - rana nie powinna mieć kontaktu z żadnymi płynami ustrojowymi innej osoby. Poza tym nie należy podrażniać miejsca przekłucia. Przemywanie naparem z rumianku owszem, ale w trakcie gojenia nie powinno się używać żadnych maści, w tym Tribioticu, bo istnieje po prostu ryzyko zatkania rany. Idealnym środkiem antyseptycznym jest Octenisept. Przekłuwam się od ładnych kilku lat - póki co łechtaczka jest ostatnim miejscem na ciele, które chciałabym zakolczykować. Z uwagi na upierdliwość gojenia. Przypuszczam też, że kolczyk by mi przeszkadzał.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Modliiisha, sama się przekłuwasz?. Jeżeli to nie tajemnica - masz jakieś intymne kolczyki ?. Namawiam Żonę ale ona twierdzi że to jest obrzydliwe i niepodniecające :-(. Ja jeżeli chodzi o kanał przekłucia po przebiciu czyściłem go rumiankiem i mydlinkami z szarego mydła za pomocą strzykawki /bez igły/. Wymywało to ew. skrzepy i czyściło ranę. W przypadku braku właściwych preparatów daje to dobre efekty.  Kolczyk cały czas /po za fazami płukania musiał być na miejscu bo rana natychmiast się zamykała/. To stary sposób wojskowych felczerów /czy tacy jeszcze są?/.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...