Skocz do zawartości
krzysieks

Piercing intymny u kobiety

Rekomendowane odpowiedzi

Moja żona zapragnęła przyozdobić swoją muszelkę. Od tygodnia czytamy o różnych typach piercingu i ciężko się zdecydować. Najbardziej żonie podoba się przekłucie typu "Horizontal Hood Piercing" czyli poziome przekucie napletka łechtaczki ale część kobiet bardziej poleca Christine czyli pionowe przekłucie dolnej części wzgórka łonowego. Mam pytanie do osób które mają doświadczenie w tym temacie. Co bardziej polecacie ? No i w ogóle co sądzicie na ten temat ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli mam być szczery, mnie się to nie podoba. Dla mnie to udziwnianie miejsc, które w rzeczy samej są bardzo fajne i nie trzeba ulepszać ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On: Mnie bardzo to kręci... Uważam, ogólnie piercing za bardzo pociągający... Natomiast moja dziewczyna ma zgoła odmienne zdanie na ten temat ;)

Czy przekuwać sobie coś czy nie? Odpowiedź jest prosta: Kto chce niech sobie przekuwa, a kto nie chce niech tego nie robi ;) .

Zawsze jeśli nie spodoba Wam się ten kolczyk, to Twoja żona może go po prostu wyjąć... ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też nie twierdzę, że to jakiś wymóg mody albo przymus... Ale nie ukrywam, że tego typu ozdoby bardzo mnie kręcą... I nie chodzi o to, że cipka sama w sobie nie jest fajna... Bo uważam, iż kobiecy kwiat jest najpiękniejszym ludzkim organem ;) Ale chodzi głównie o fakt, że widok cipeczki z kolczykiem nie jest widokiem częstym, a poza tym świadomość, że może to pomóc w zwiększeniu doznań dodatkowo mnie przekonuje...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Uważam że kolczyk intymny jest bardzo podniecający. Jeszcze bardziej podniecające są dwa kolczyki :-). Sam noszę na mosznie dwa kółka /hafada/ i doznania są super. Nie wiem jak u kobiet ale mnie sprawiają wiele przyjemności. Zupełnie inaczej /przyjemniej/ odczuwam jądra.  Jak ktoś chce to może jeszcze na kolczyku powiesić jakiś mały ciężarek i doznania się potęgują. Ja przebiłem sobie mosznę sam /igła 2.2 mm/. Chwila jak widzisz jak igła przechodzi przez ciało-bezcenna, prawie orgazm /prawie nie boli/. Lubię patrzyć na te kolczyki, na ogolonych jądrach wyglądają super. Są symbolem mojej uległości i chęci bycia Rogaczem mojej Żony. Mam ochotę przebić się jeszcze raz :-). W przypadku Kobiety powinno się wiedzieć czy będzie lubić nosić ciężarki na kolczykach- w takim przypadku radzę założyć kółka i raczej przekłuć wargi większe /wytrzymają większe obciążenie /jak Pani się roznamiętni i polubi taką rozrywkę/. Kolczyki powinny na początek mieć grubość pręta ok 2mm. Na początek  powinno unikać się kolczyków z zakręcaną kulką bo gwint na pręcie rani świeże przekłucie a kolczyki okrągłe nie mają gwintu i są zakończone na okrągło. Ranę można przemywać rumiankiem lub starym sposobem felczerskim ciepłymi mydlinami z szarego mydła. Naprawdę po tym goją się nawet ropiejące przekłucia. W razie problemów maść Tribiotic- zawiera 3 różne antybiotyki. Pozdrawiam.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

m: Piercing intymny damski super :dobre: , bardzo mnie kręci cipka z taką ozdobą. Idealne przekłucie igłą grubości 1,6 mm i kolczyk z PTFE (tworzywo) to na początek, a później najlepiej służą z tytanu :) . Najszybciej goi się i jest najmniej bolesne przekłucie vertical hood (pionowe przekłucie napletka łechtaczki) :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam noszę na mosznie dwa kółka /hafada/ i doznania są super.

Witam!

Fajnie jest spotkac znowu na tym forum nastepnego "fachowca" . Potwierdzam w calosci Twoj post.

Piercing to sprawa bardzo indywidualna : estetyka i doznania. Istotna jest znajomosc rzeczy i anatomii.

Zwracam jednak uwage na pewne niebezpieczenstwa.

Otoz czesto w trakcie seksu mozna nieopatrznie zaczepic palcem o takie koleczko i go zerwac ! - bardzo bolesne .

Sam to juz przezylem.

Ale dla ostroznych jak najbardziej polecam.

Dotyczy to w rownym stopniu kobiet.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

m: Zgadzam się z Tobą Jans, osoba która się decyduje na piercing intymny powinna przemyśleć dokładnie miejsce przekłucia, jeden rodzaj i miejsce  służy tylko do ozdoby (np. damska Christina) i inny by wzmóc np. bodźce seksualne (np. damskie vertical hood). Uważam że w miejscu intymnym najpraktyczniejsze są kolczyki tzw. bananki :) !!!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam że w miejscu intymnym najpraktyczniejsze są kolczyki tzw. bananki :) !!!

Tak, praktyczne i skutecznie stymulujace.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...