Skocz do zawartości
mik61

Pozostawanie w świecie fantazji

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek
9 minut temu, mik61 pisze:

Błędy, które popełniłem przez lata naszego małżeństwa są pewnie nie do naprawienia a ja i tak będę podejmował desperackie ale delikatne próby zrealizowania swoich fantazji. Może uda się wykorzystać którąś z Waszych porad

Są.

Tylko obie strony muszą chcieć. W pojedynkę nic nie zdziałasz i nie mówię tu o realizacji fantazji a całokształcie związku.

Podobno związki buduje się na kryzysach. Tylko ogromną sztuka jest te kryzysy przetrwać i wyciągnąć z nich budulec gdy wszystko jest w ruinie.

Od siebie dodam. Poszukaj nowych dróg komunikacji i postaraj się zarówno na siebie jak i żonę nie patrzeć przez pryzmat naleciałości wynikających ze stażu. Trudne to lecz nie niemożliwe.

Powodzenia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, mik61 pisze:

Trzeba zrobić ten pierwszy krok. Powstrzymuje mnie jedynie paniczny strach przed tym, że mój świat budowany przez wiele lat zawali się. Zawali totalnie.

Co rozumiesz przez totalne zawalenie? Wyjaśnisz nam nieco - tak sformułowane stwierdzenie? Aż tak poważne plany?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.01.2019 o 17:41, mik61 pisze:

A ja od lat w małżeństwie i bez nadziei na spełnienie fantazji. Małżonka z gatunku tych pruderyjnych, poważnych pań, które seks uznają wyłącznie za metodę prokreacji i potrzebny tylko wtedy. 

To zapewne moja wina bo z pewnością nie potrafiłem jej rozbudzić a może i porządnie dogodzić.

Cóż. Cały czas mam nadzieję, że zobaczę kiedyś jak moja małżonka ulega jakiemuś byczkowi i przeżywa potężny orgazm.

Jak do tej pory nie wpadłem na pomysł jak do tego doprowadzić.

- mik61

Ciężko przekonać kobietę jeżeli nie jest otwarta na nowe doznania i nic na sile nie wymyślisz  u nas to poprostu samo przyszło zdażyła się na początku taka impreza ze oboje z moja hotka troszkę za dużo wypiliśmy i tak od słowa do słowa zaczęła opowiadać ze miała malutki epizodzik w klubie gogo wiec towarzystwo zaoferowane  ktoś rzucił ,, to może pokaz co umiesz „ i tak dała się namówić zatańczyła a ja zobaczyłem ze coś za bardzo mnie to podkręciło a pozniej to już tak pomalutku ,pomalutku i zobaczyliśmy ze można fajnie sobie urozmaicić sex 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...