Skocz do zawartości
kobiecy_fan

Przyjęcie w ogrodzie

Rekomendowane odpowiedzi

Taka moja mikro-fantazja.

Ciepły letni wieczór, małe ogrodowe przyjęcie w gronie przyjaciół.Panuje swobodna atmosfera, alkohol lekko i przyjemnie szumi w głowach. Żona ubrana w krótkie spodenki i czarną bluzkę z głębokim dekoltem. Strój doskonale podkreśla jej rubensowskie krągłości a zwłaszcza duże piersi, które pomimo stanika cieszą oczy mężczyzn kołysząc się przy każdym jej ruchu. Nasz sprawdzony przyjaciel jak zawsze adoruje moją żonę i klepie w okrągły tyłeczek przy każdej okazji kiedy nikt nie patrzy. W pewnym momencie oddalają się w bardziej ustronną część ogrodu gdzie mogą być sami. On chwyta i zaczyna ugniatać piersi i pośladki, ona przesuwa dłonią po spodenkach. Wyciąga jego sztywne przyrodzenie i zaczyna masować. Jest bardzo podniecony, delikatnie naciska na ramiona żony sugerując czego oczekuje. Nie mają wiele czasu, więc żona szybko kuca i masuje jego wyprężonego kutasa wkładając go co jakiś czas do ust. Kiedy zaczyna się prężyć wypina mocniej pierś i masuje szybko. On dochodzi i strzela obficie na odsłonięty dekolt. Sperma ścieka między piersiami zostawiając ślady na staniku i plamiąc jej bluzkę. Żona wyciera się chusteczką i wraca do gości. Podchodzi do mnie uśmiechając się zalotnie. Jeśli się przyjrzeć można zobaczyć na ubraniu ślady jej winy ...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...