Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Nasza fantazja

Rekomendowane odpowiedzi

Jesteśmy już 11 lat po ślubie i siłą rzeczy nasz sex nie jest już taki jak dawniej dlatego aby podkręcić atmosferę w sypialni często fantazjujemy ot jedna z nich mam nadzieje że z czasem uda nam się fantazje przekuć w czyn :)

W rocznice naszego ślubu postanowiliśmy wyskoczyć na termy do Bukowiny trochę odpocząć , po zameldowaniu w hotelu udaliśmy się na baseny moja żona na ta okazje kupiła sobie piękny strój kąpielowy który dokładnie podkreślał to co miała najlepsze, może nie należy do wyjątkowo szczupłych ale piękne piersi i cudowna dupkę  . Po jakimś czasie zauważyłem że przygląda nam się jedna parka na ok w podobnym wieku ok 40 :) szczególnie facet wodził wzrokiem za moją żoną , choć nie urywam że i moje spojrzenie spotkało się kilka razy z spojrzeniem jego partnerki.

Kiedy relaksowaliśmy się w jacuzzi zauważyłem że na basenach jest coraz mniej ludzi cóż pora obiadowa: zamknąłem oczy i trzymając żonę za rękę delektowałem się chwilą , wtedy usłyszałem nad głową męski głos przepraszam czy można sie dołączyć , na początku nie zrozumiałem o co chodzi do cholery dołączyć do czego?:) dziwny gość pomyślałem , ale kiedy otworzyłem oczy zorientowałem się że tak rozłożyliśmy sie w jacuzzi że zajęliśmy wszystkie cztery miejsca:)

I wtedy zobaczyłem nad moją głową parę która nam się przyglądała a dokładniej piękniejsza połówkę muszę przyznać że z tej perspektywy wyglądała kusząca długie nogi i duże piersi  jak sie później okazało :) sztuczne:) kątem oka zauważyłem że lekko speszona żona przygląda się panu no muszę przyznać że miala na co popatrzeć dobrze zbudowany chyba siłka regularnie odchodziła:)

A tak zapraszam odpowiedziałem, wskoczyli do nas przedstawiając się cześć jestem Jarek a to moja zona Jolka , miło mi to moja żona Ela ja jestem Tomek,i tak zaczeła sie konwersacja od słowa do słowa okazłao sie że są z Katowic i rówiez przyjechali tu na swoja rocznice , więc stwierdzilismy że skoro tak to trzeba to uczcic i udaliśmy sie do baru na drinki , czas miło płynął ale zaczęlismy robić sie glodzni wiec pozegnalismy i umuwilismy sie że wieczorem gdzies wyskoczymy potańczyc

i zabawic się :)

Po obiedzie skoczylismy do pokoju na mala drzemke , nie wiem czemu ale zawsze po termach i takim relaksie mamy ochote na sen, obudził nas budzik wiec mowie kochanie czas sie zbierać , Ela przytaknęła i udała sie do łazienki kiedy wyszla zauważyłem że ma bardzo sexowna nowa bieliznę musiala zuwazyc moje zadowolenie gdyz powiedziala to taka mala niespodzianka na póżniej , cholera gdyby nie to że musieliśmy wychodzić to zerznąłbym ja tak jak stała:)

Gdy dotarlismy na dyskoteke nasi znajomi juz tam byli , przywitalismy sie zamówilismy drinki a nasze panie ochoczo wyskoczyły na parkiet nie powiem wygladały zjawiskowo ,do tego stopnia że po chwili mlodzi faceci zaczeli sie do nich przystawiac , stwierdzilismy z jarkiem że trzeba chyba wkroczyc i zaznaczyc że panie nie sa tu same, po kiluk drinkach zabawa była przednia wgłupialismy sie i tańczylismy z naszymi kobietami, ok północy stwierdzilismy że jedziemy do hotelu.

Na miejscu Powiedziałem że noc taka długa i skoda ja kończyć wtedy na twarzy Jarka pojawił sie usmiech i powiedział zapraszmy do naszego pokoju  skocze tylko cos zamówić w barze , powiedziałem poczekaj my poszlismy po cos mocniejszego a panie udaly sie do pokoju,

Kiedy przyszlismy stwierdziły ile na nas mozna czekac i kazały zrobic sobie porządne drinki , kiedy konczylismy juz pierwsza flaszeczke Jolka stwierdziła ze ona chce jeszce tańczyć na co moja Ela z ochota przystała włączyły jakis kanał z muzą i zaczeły sie wygłupiać że niby są striptizerkami Jola zrzuciła z siebie bluzke i spodnicę co wyraznie zmieszłao mają żona i usiadła obok mnie gdyz stwierdziła że musi odpocząć , ja w tym czasie udałem sie przygotowac drinki katem oka zauważyłem że moja żona siedzi sama na kanapie i z usmiechem obserwuje naszych znajomych , po chwili zawołała kochanie chodź po przegapisz przedstawienie , kiedy wszedłem do pokoju o mało co nie wypuściłem drinków:) Jola kleczła przed Jarkiem i namietnie obciagała mu jego kutasa usmiechneli sie tylko i kontynuowali swoją zabawę , po chwiliJarek chwycił Jole za ręke aby  wstala zaczął ja całowąć i rozbierać całował ja namiętnie po szyji i piersiach mimo że były sztuczne wyglądały obłednie po chwili oboje byli juz nadzy , Jola połozyła sie na podłodze a Jarek w pozycji 69 pieścił jej cipke  delikatnie wkładając palec do drugiej dziurki zauważyłem ze ten widok sztrasznie podniecił moja żona usiadlem blizej i zaczałem masowac przez koronkowe majtki jej cipke była cholernie mokra i napalona , wtedy jakby sie ockneła co robisz przestań , :) wtedy Odezwała sie Jola którą Jarek posuwał miedzy cycki ' nie ma czego Elka" te słowa jeszce bardziej podnieciły moją żone , i zaczeła masować moje krocze.

Poprosiłem aby ściągneła bluzke ale szeptem powiedziała na razie nie , i tak pieszcząć sie wzajemnie obserwowalismy harce naszych znajomych , musze przyznac że przerobili chyba cała kamasutrę , Jarek posuwał swoja mocno chyba w kazdej mozliwej pozycji niestety przedstawienie nie potrwało długo Ela miala cudowny orgazm kiedy ujeżdżała jarka po chwili grymas twarzy jej męża mówił juz sam za siebie nachyliłas sie nad nim i sepneła mu do ucha ale tak abysmy mogli tez słyszeć chcę abys spuścił mi sie do buzi , co Jarek ochoczo uczunił klekając na Jolka która masowała swoje cycki i cipke widok przedni który doprowadził również moją małżonke na szczyt ekstazy , ale jak sie okazło ta noc miała jeszcze długo potrwać:) C.D.N

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Po chwili nasi nowi znajomi udali się do łazienki a my zostaliśmy sami Elka stwierdziła że zrobi drinki na w tym czasie przeglądając tv na chwilę przyznałem cóż wypity alkohol zrobił swoje obudziły mnie cichy śmiech i stękanie które dochodziło z kuchni gdzie dyskretnie sie udałem kiedy zbliżałem się do pomieszczenia zauważyłem Jolie która popijać drinka usmiechLa się szeroko i masowała swoją cipkę miała na sobie związany ręczniki więc dostęp do swojej cipki miała bardzo swobodny podszedłem tak że mnie nie zauważyli i zaniemówiłem moja żona stała oparta rękami o blat w samej bieliźnie a mój nowy kolega stał za nią nagi i całował jej szyję rękami ugniatając jej cycki po chwili jedną rękę wsadził za jej majtki  głaszcząc jej mokra i napalana cipkę ona w tym czasie bawiła się jego kutasem dociskając go do swoich pośladków po chwili odsunął jej rękę odchylił materiał jej koronkowych majtek z dupki i zaczął delikatnie jeździć kutasem między jej pośladkami co wyraźnie spodobało się mojej żonie chwyciła go za głowę i zaczęła się zanim całować namiętnie a druga ręka pieściła swoje piersi w pewnym momencie otworzyła oczy i zauważyła mnie zmieszała się bardzo i chciał przestać ale Jarek jej na to nie pozwolił pytającym wzrokiem zauważyłem że patrzy na mnie jakby pytając czy może kontynuować ogarnęło mnie dziwne uczucie jakby zazdrości ale sprawiało mi to przyjemność więc wykonałem głową w geście pozwolenie wtedy Jola powiedział chodźmy do sypialni nie będziemy t u tak stać co ochoczo uczyniliśmy Jola chwyciła mnie. Za rękę i powiedział do ucha nie bój się będzie dobrze zajmuje się tobą a oni nie się bawią ,zauważyła to chyba moja żona bo na jej twarzy widać było niezadowolenie pomieszane z podnieceniem. Kiedy znaleźliśmy się w sypialni Jola pomogła zdjąć stanik mojej żonie a Jarek w tym czasie zdjął jej majtki które były już całkiem mokre Elka położyła się na plecach w samych pończocha a Jarek podszedł do niej podłożył poduszkę pod jej pupę aby mieć lepszy dostęp do jej dziurek i zacZal namiętnie pieścić jej cipkę nie zapominając o jej makowym oczku co bardzo spodobało się mojej żonie Ela

a w tym czasie podeszła do mnie i zaczęła mnie rozbierać kiedy jej usta zacisnęły się na moim kutasie stwierdIelem że jest naprawdę dobra wtyk co robi ssala go delikatnie przygrywając nie zapominała także  o jajach od czasu do czasu ściskając je lizać po chwili wsadziła go między cycki i zaczęła walić mi cyckami cudowne uczucie w tym czasie moja żona jeczala coraz głośniej aJarek piescil palcem jej dupkę jednocześnie klęcząc nad nią w takiej pozycji aby ona mogła mu swobodnie obciągać po chwili była już nad nim w pozycji 69 i wkładała jego kutasa między cycki a on w tym czasie wyciągnął wibrator analny i posuwał jej dupkę jednocześnie nie zaniedbując cipki strasznie podniecił mnie ten widok nie raz fantazjowalism na temat sexu analnego ale nigdy nie pozwoliła mi na nic więcej a tu obcy facet posuwa ją w najlepsze w dupke chyba dla to zauważyła bo wstala i szepnela mi do ucha zernij mnie w dupę teraz proszę nie trzeba było mi dwa razy powtarzać wypieka się w moją stronę a ja zwilzylem jej odbycik zelikiem i weszłam w nią na początku delikatnie a później coraz szybciej .w tym czasie moja żona ujeżdżał a Jarka po chwili on już leżał za nią i posuwał ja na boku szykując się aby zerznac jej druga dziurkę ale wtedy moje kochanie zarządziło zmianę Tomek chodź tu powiedziała stanowczo  cóż było robić zostawiłem Jolkę samą i dołączyłem do mojej ukochanej i jej przyjaciela pocałowałem ja namiętnie trzymając mocno za pierś w tym czasie Jarek wstał podszedł do swojej żony która leżała już wygodnie na tapczanie i zaczął ją posuwać w pozycji na pagony Elka powiedziała do mnie jak ci się podobał Anal z naszą nową koleżanka Powiedziałem bardzo na co odpowiedziała mi również podobało się co z nią robiłeś ale moja pupka jest tylko dla ciebie więc dziś możesz ją przelecieć coś niesamowitego w końcu pomyślałem kładąc się za nią :) wzialem żel i delikatnie zacząłem ją posuwać nie wytrzymaliśmy długo i po chwili mieliśmy cudowny orgazm skończyłem w środku podobnie jak mój nowy kolega który zapał cipkę swojej żonki c d n

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, ifeniks pisze:

Przypomnę się o ten C.D.N 

Może być trudno bo właściciel tematu chyba już "nie istnieje"

Przyznam rację że też bym przeczytał dalszy ciąg.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ah, tak gleboko nie wnikałem...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...