Skocz do zawartości
Tutti Frutti

Cuckold w czasie ciąży.

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 15.01.2019 o 21:59, Tutti Frutti pisze:

Właśnie dowiedzieliśmy się, że żona jest w stanie błogosławionym (jupi ?). Chcemy ten okres wykożystać na jakieś interesujące spotkania w klimacie cuckold. Co sądzicie o tego typu zabawach w czasie ciąży? Czy fakt, że hotka jest w ciąży może odstraszać potencjalnego bulla? Może ktoś z was ma już podobne doświadczenie i podzieli się nim.

Mnie to bardzo jara kobiety w zaawansowanej ciąży są mega seksowne! 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poczytałem sobie powodowany ciekawością i mam kilka osobistych wniosków.

Uważam, ze kobieta w ciąży jest szczególnie piękna i zachwycająca. Niemniej, pewnie w skutek wychowania, we mnie wobec ciężarnej kobiety budzą się odmienne niż erotyczne emocje. Jestem zachwycony ale też czuje potrzebę troski a nawet coś w rodzaju "namaszczonego" uwielbienia... to zupełnie aseksualne reakcje. Tak samo niemal reaguję na widok kobiety karmiącej piersią, generalnie uwielbiam piersi, ale ta czynność jest w mojej percepcji, ciepła, urocza a nie erotycznie stymulująca. 

Tak mam ja, ale pewnie są mężczyźni co okres ciąży i samą ciąże traktują jako stymulant czy nawet fetysz... Cieszę się, że @Tutti Frutti nie poddali się entuzjazmowi pomysłu i swoją realizację fantazji chcą spełnić z kimś wyjątkowym, kto doceni całość złożonej sytuacji i uszanuje Ich w odpowiednim wymiarze.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.05.2019 o 13:27, Fotomaniak pisze:

Mnie to bardzo jara kobiety w zaawansowanej ciąży są mega seksowne! 

Pod koniec ciąży, zwłaszcza w 9 m-cu spory brzuszek bardziej przeszkadza w trakcie sexu. Kobieta bardziej skupia się żeby nic się nie stało dziecku (załącza się instynkt macierzyński). Niestety przyjemność, doznania są na drugim miejscu :-/ przynajmniej z mojego doświadczenia.

_ONA 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My już spokojnie czekamy na poród, a plany na realizację fantazji zostawiamy na przyszły rok. A planów się duuużooo nazbierało więc będzie co działać

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.01.2019 o 20:18, Złota Rybka pisze:

Mężczyźni.

Przekaz ich wiadomości był mniej więcej taki: "Jesteście oboje pojebani, żal mi dziecka, lepiej żeby od razu umarło, niż miało takich rodziców."

O rany, ludzie rezygnują z seksu na okres ciąży? Czy mężczyźni dla dobra dziecka znajdują kochankę? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, HotGirl pisze:

O rany, ludzie rezygnują z seksu na okres ciąży?

tak a powody mogą być różne, jednym z nich np. brak odczuwania takiej potrzeby przez kobietę

16 godzin temu, HotGirl pisze:

Czy mężczyźni dla dobra dziecka znajdują kochankę? 

jeśli już to dla swojego dobra ;) 

poza tym jest cała masa zachowań erotycznych, która da ukojenie właściwe - to nie musi być od razu penetracja, jeśli ktoś jej z dowolnej przyczyny nie chce

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Cieszę się, że znalazłam ten temat:).

Nie dawno się dowiedziałam że będziemy mieć z mężem czwarte dziecko( o mamuniu )... w takim momencie kiedy zaczęłam brać życie pełnymi garściami. Ostatnio miałam spotkanie z kochankiem. Nie powiedziałam mu o ciąży, bałam się, że się wystraszy. Nie ukrywam, że chciałabym uprawiać sex podczas ciąży właśnie z tym jednym kochankiem. Będę musiała mu o tym powiedzieć bo i tak się zorientuje kiedy się spotkamy. Mam w sobie lęk, że odmówi, że mnie to jakoś zaboli, że nie bedę czuła sie atrakcyjna.. Mąż zapewnia mnie, że napewno będę sexy. Zdanie męża jest na pierwszym miejscu- wiadomo, ale gdzieś tam z tyłu głowy myślę czy będę kogoś pociągać w tym stanie. Ciekawi mnie czy mężczyzna może patrzeć na ciężarną, jak na obiekt sexualny.:) Pozdrawiam 

• Lubię 2
  • Facepalm 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Boni&Em pisze:

Witam,

Cieszę się, że znalazłam ten temat:).

Nie dawno się dowiedziałam że będziemy mieć z mężem czwarte dziecko( o mamuniu )... w takim momencie kiedy zaczęłam brać życie pełnymi garściami. Ostatnio miałam spotkanie z kochankiem. Nie powiedziałam mu o ciąży, bałam się, że się wystraszy. Nie ukrywam, że chciałabym uprawiać sex podczas ciąży właśnie z tym jednym kochankiem. Będę musiała mu o tym powiedzieć bo i tak się zorientuje kiedy się spotkamy. Mam w sobie lęk, że odmówi, że mnie to jakoś zaboli, że nie bedę czuła sie atrakcyjna.. Mąż zapewnia mnie, że napewno będę sexy. Zdanie męża jest na pierwszym miejscu- wiadomo, ale gdzieś tam z tyłu głowy myślę czy będę kogoś pociągać w tym stanie. Ciekawi mnie czy mężczyzna może patrzeć na ciężarną, jak na obiekt sexualny.:) Pozdrawiam 

oczywiście, że może, wielu (w tym i ja) wręcz to uwielbia, i dla takich mężczyzn niewątpliwie kobieta ciężarna może być i jest obiektem seksualnym, nie wiem na czym to polega ale dziewczyny z ciążowym brzuszkiem mają w sobie coś uroczego, pociągającego i jednocześnie gdzieś tam w głowie jest to jako tabu, co tylko dodaje pikanterii, zatem kto wiem, może kochanek myśli podobnie :)

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Dreamer pisze:

oczywiście, że może, wielu (w tym i ja) wręcz to uwielbia, i dla takich mężczyzn niewątpliwie kobieta ciężarna może być i jest obiektem seksualnym, nie wiem na czym to polega ale dziewczyny z ciążowym brzuszkiem mają w sobie coś uroczego, pociągającego i jednocześnie gdzieś tam w głowie jest to jako tabu, co tylko dodaje pikanterii, zatem kto wiem, może kochanek myśli podobnie :)

Dziękuję Ci za tą odpowiedź:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...