Skocz do zawartości
Tutti Frutti

Cuckold w czasie ciąży.

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie osobiście fakt że kobieta jest w ciąży bardziej by nakręcał niż odstraszał.

Jakiś rok temu miałem przyjemność spotkać się z parą gdzie ona jeszcze karmiła...nie mogłem sobie odmówić spróbowania jej mleczka :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś czas temu miałem przygodę z Hotką w ciąży, 4-5 miesiąc, ładnie zaokrąglony brzuszek, ale co do zabawy było dziwnie, zarówno ja, a szczególnie Ona oraz rogacz, uważaliśmy żeby się nie zagalopować, żeby nie było zbyt ostro 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sytuacja wygląda tak, że nie udało się nam znaleźć odpowiedniego bulla i temat ZK w ciąży umarł. Będziemy teraz myśleć nad spotkaniami już po urodzeniu i mamy kilka ciekawych pomysłów na przyszłość  chyba zmienimy też sposób poszukiwań bulla. Nasza jedyna dotychczasowa „przygoda” odbyła się z bullem poznanym realnie, a teraz poszukiwaliśmy przez internet i chyba powrócimy do starej metody bo wirtualna zawiodła na całej linii.

• Lubię 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U każdego inna metoda może się sprawdzać:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie :) jednak u nas ta internetowa się nie sprawdziła. Po ciąży spróbujemy tradycyjnego „polowania” w realu np na wczasach czy coś takiego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Być może utrudnieniem u Was jest to, że jesteście za granicą a trafiacie na "kandydatów" z kraju:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest akurat najmniejszy problem bo planowaliśmy spotkanie organizować w Polsce. Większym problemem było to, że trafialiśmy na nazwijmy to „niewłaściwe” osoby. Niektórzy spalali się już przy pierwszej, czy drugiej wiadomości. Nie jesteśmy desperatami, którzy wezmą pierwszego lepszego napaleńca piszącego na dzień dobry szereg swoich fantazji w dodatku w sposób wulgarny. 

• Lubię 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to już blisko rozwiązania, że porzuciliscie poszukiwania? Fakt, zabawy z parą w ciąży, mogą być kontrowersyjne dla niektórych, jednak miałem raz okazję być z parą w dość zaawansowanej ciąży. Mega podniecające, jednak wszystko z uwagą i ostrożnością (zresztą już pani odczuwała dolegliwości, więc może nie do końca mogła się wyluzować)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tak blisko. Termin na wrzesień. Jednak ze względów logistycznych nie mamy już jak zorganizować spotkania. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...