Skocz do zawartości
Tutti Frutti

Cuckold w czasie ciąży.

Rekomendowane odpowiedzi

46 minut temu, Dreamer pisze:

oczywiście, że może, wielu (w tym i ja) wręcz to uwielbia, i dla takich mężczyzn niewątpliwie kobieta ciężarna może być i jest obiektem seksualnym, nie wiem na czym to polega ale dziewczyny z ciążowym brzuszkiem mają w sobie coś uroczego, pociągającego i jednocześnie gdzieś tam w głowie jest to jako tabu, co tylko dodaje pikanterii, zatem kto wiem, może kochanek myśli podobnie :)

Mam tak samo jak Ty;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Boni&Em - Nie da się odpowiedzieć jak Twój/Wasz kochanek zareaguje. Prawdą jest to co napisał @Dreamer i wielu facetów to kręci. Są też tacy którzy odmówią. Z pewnością nie jest to kwestia Twojej atrakcyjności a raczej zasad kochanka

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niewątpliwie każdy z nas ma swoje zasady, którymi się kieruje. Przyjdzie pora na rozmowę więc wszystko bedzie jasne:). Burza hormonów napędza różne myśli w głowie, czasem niefajnych. Na pewno w ciąży nie chciałabym mieć co chwilę kogoś nowego, kogo słabo znam. Robić coś na siłę. Wolałabym poczekać, poprostu.. Dziękuję za Wasze odpowiedzi w tym temacie

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 26.08.2020 o 19:59, Boni&Em pisze:

Witam,

Cieszę się, że znalazłam ten temat:).

Nie dawno się dowiedziałam że będziemy mieć z mężem czwarte dziecko( o mamuniu )... w takim momencie kiedy zaczęłam brać życie pełnymi garściami. Ostatnio miałam spotkanie z kochankiem. Nie powiedziałam mu o ciąży, bałam się, że się wystraszy. Nie ukrywam, że chciałabym uprawiać sex podczas ciąży właśnie z tym jednym kochankiem. Będę musiała mu o tym powiedzieć bo i tak się zorientuje kiedy się spotkamy. Mam w sobie lęk, że odmówi, że mnie to jakoś zaboli, że nie bedę czuła sie atrakcyjna.. Mąż zapewnia mnie, że napewno będę sexy. Zdanie męża jest na pierwszym miejscu- wiadomo, ale gdzieś tam z tyłu głowy myślę czy będę kogoś pociągać w tym stanie. Ciekawi mnie czy mężczyzna może patrzeć na ciężarną, jak na obiekt sexualny.:) Pozdrawiam 

Ja to mam nawet fantazję żeby się kochać z kobietą, która jest w ciąży z innym. A tym bardziej , gdy on o tym wie i sie zgadza. Tak jak pisał poprzednik, w takiej sytuacji jest jeszcze dodatkowy efekt tabu, który dodaje pikanterii... A najfajniejszy byłby chyba drugi trymestr, gdzie brzuszek byłby już widoczny, ale by w niczym nie ograniczał;-)

• Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I stało się, powiedziałam mu o ciąży.  Nic się nie zmieni , jestem baardzo szczęśliwa

• Lubię 3
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
30 minut temu, Boni&Em pisze:

I stało się, powiedziałam mu o ciąży.  Nic się nie zmieni , jestem baardzo szczęśliwa

Moje gratulacje mam nadzieję, że czas Cię ogrom przygód  kilka i uniesień

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...