Skocz do zawartości
Tutti Frutti

Cuckold w czasie ciąży.

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie dowiedzieliśmy się, że żona jest w stanie błogosławionym (jupi ?). Chcemy ten okres wykożystać na jakieś interesujące spotkania w klimacie cuckold. Co sądzicie o tego typu zabawach w czasie ciąży? Czy fakt, że hotka jest w ciąży może odstraszać potencjalnego bulla? Może ktoś z was ma już podobne doświadczenie i podzieli się nim.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak w życiu. Jednych mężczyzn ciąża potencjalnej kochanki odstrasza, a dla innych to prawie jak fetysz. 

Nie mam takich doświadczeń, ale wiem, że jest wielu mężczyzn, których kręci seks z obcą kobietą w ciąży -takiej widocznej. Na samym zbiorniku jest wielu amatorów kobiet w stanie "błogosławionym".

A co osobiście sądzę o takich zabawach?

Nie mam nic przeciwko. Z własnego doświadczenia wiem, że sporo kobiet w ciąży ma zwiększone zapotrzebowanie na seks. Większy apetyt na urzeczywistnianie swoich wyuzdanych fantazji, a co za tym idzie i większą odwagę do ich realizacji .

Przed jednym bym ostrzegła.

Polecam jeszcze ostrożniej dobierać kochanków. Np. niektórzy potencjalni kochankowie myślą, że jak kobieta jest w ciąży, to już zbędne jest zabezpieczenie w postaci prezerwatywy. Wręcz przeciwnie, tu trzeba jeszcze bardziej uważać. Leczenie np. chorób wenerycznych w ciąży jest mega niebezpieczne dla płodu.

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie to dopiero początek ciąży, więc jeszcze brzuszka nie widać. Ciekawe czy tak jak z jedzeniem ciężarne mają zachcianki tak i z kochankami będzie miała

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Tutti Frutti pisze:

. Co sądzicie o tego typu zabawach w czasie ciąży? Czy fakt, że hotka jest w ciąży może odstraszać potencjalnego bulla?

Może. Ale tak samo może jeszcze bardziej przyciągnąć. Wszystko zależy na kogo traficie:)

Ja osobiście bardzo lubię ciążowe brzuszki, i nawiązanie relacji w której hotka była by w ciąży to jedna z moich fantazji:)

9 godzin temu, Dragonfly pisze:

Przed jednym bym ostrzegła.

Polecam jeszcze ostrożniej dobierać kochanków. Np. niektórzy potencjalni kochankowie myślą, że jak kobieta jest w ciąży, to już zbędne jest zabezpieczenie w postaci prezerwatywy. Wręcz przeciwnie, tu trzeba jeszcze bardziej uważać. Leczenie . np chorób wenerycznych w ciąży jest mega niebezpieczne dla płodu.

Całkowicie się zgadzam.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Tutti Frutti ja największy apetyt miałam w drugim trymestrze ciąży. Trzy ostatnie, a dokładnie 8 i 9my miesiąc apetyt był, ale dawały już o sobie ostro znać ciążowe dolegliwości. One niestety powodują mały dyskomfort podczas seksu. I to już mnie hamowało.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Tutti Frutti, ale z gustem w jakim sensie? Chodzi Ci o rodzaj seksu, czy kochanka?

Ja w ciąży byłam tzw. monogamiczna, za to miałam wielką ochotę na eksperymenty. Stałam się bardziej wrażliwa na  bodźce typu zapach, smak, dotyk.. i wzrokowcem byłam jeszcze większym. Nawet mój ginekolog prowadzący moją ciążę (w miarę młody, ale kompletnie aseksualny typ) działał wtedy na mnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Tutti Frutti pisze:

Myślę, że teraz może innymi kryteriami oceniać facetów.

I to jest bardzo prawdopodobne.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. Czy znajdą się chętni ? Z pewnością jeżeli się zdecydujecie to amatorów kobiet w ciąży nie zabraknie. Dla bardzo wielu mężczyzn jest to bardzo pociągające choć na pewno znajdą się też tacy których odmówią

2. Co sam sądzę na temat ciężarnych brzuszków? Mnie osobiście moja żona w ciąży kręciła choć w 3cim trymestrze miałem trochę oporów. Głównie z uwagi na ruchy dziecka.

3. Co sądzę o ZK w czasie ciąży ? Cóż... co kto lubi. Dla mnie osobiście czas ciąży to bardzo intymny i szczególny okres i sam nie byłbym na pewno zainteresowany spotkaniami Rity w tym czasie (na szczęście ona również nie byłaby zainteresowana więc nie ma problemu). Kobieta potrzebuje wtedy wg mnie bardziej bliskości i czułości partnera niż przygód z kochankami. Czy jako kochanek spotkałbym się z ciężarną hotką ? Nie wiem. Nigdy o tym nie myślałem i teraz nie powiem ani tak ani nie. Pewnie na początku jej ciąży mógłbym się spotykać. Poza tym pamiętajmy o huśtawce emocjonalnej i hormonalnej kobiet w ciąży co też nie pozostaje bez wpływu na rozpatrywanie zabaw ZK w tym okresie.

4. Gratulacje ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...