Skocz do zawartości
patidami

Smoking fetish...

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że z żoną praktykujemy, bardzo to lubimy mamy pytanko czy ktoś tutaj jest w temacie, kogoś to kręci lub czy chociaż o tym słyszał... Dla wyjaśnienia chodzi o fetysz palenia u partnera. Papierosy lub cygaro... Trochę kontrowersyjne, ale dla nas bardzo podniecajace...? 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem o co Ci chodzi. Ten fetysz jest dla mnie neutralny.

Spotkałam się z tym kilkukrotnie. Byłam proszona o palenie i coś więcej, bo pan np. chiał być popielniczką. Nigdy nie przystałam na tego typu propozycje, bo  nie lubię palić w pomieszczeniach, a poza tym na ogół palę e-papierosa.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie kręci jak kogoś to kręci :D 

Tylko to taki wyjątkowy podarunek ode mnie ,bo ja w sumie nie pale. A jeśli już,to rzadko ...

Mogę zapalić jak mi ktoś koniecznie chcę /pragnie tego papierosa odpalić ...

Wtedy to i dla mnie palenie ma inny wymiar ... 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ oczywiście, że : "Każdy jest inny i różne są upodobania"

Zadaliście pytanie :

5 godzin temu, patidami pisze:

czy ktoś tutaj jest w temacie, kogoś to kręci lub czy chociaż o tym słyszał..

Odpowiedziałam, że słyszałam :)

Wiem, że są tu amatorzy Smoking Fetish, bo zaczepiali mnie po tym jak wrzuciłam tu kilka zdjęć z papierosem do mojej galerii. Ciekawa jestem, czy zabiorą w tym wątku głos?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pięknie wyglądają Kobiety w czarno białych filmach, palące papierosa przez długą fifkę. Tak... elegancko i w pewien sposób sexi.

Natomiast sam smoking fetish kompletnie mnie nie rusza. Ani ziębi, ani grzeje.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie nałóg tudzież zwyczaj palenia papierosów u partnera seksualnego bardziej mi przeszkadza niż stymuluje.

Są jednak wyjątki.

Gdy palenie pojawia się w kontekście podnożkowym i/lub popielniczkowym - tak, wówczas mogę je nazwać swoim fetyszem.

Natomiast cygara to już zupełnie inny temat. Cały rytuał palenia cygara... a ja jestem pieprzoną rytualistką. Cygara inaczej pachną niż papierosy, otwierają szereg nowych możliwości. 

W jakiś pokrętny sposób jestem fetyszystką palenia.

Ponadto, widziałam ostatnio zdjęcie, które mnie ugotowało. Mężczyzna siedzi wygodnie na fotelu, pali... Wypuszcza dym z ust wprost w twarz nagiej kobiety, która wisi przed nim, misternie związana.

Lula.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam wielkiej przyjemności w paleniu papierowej sieczki w bibułce ale taki nieśpieszny, cygarowy smoking w smokingu, choć pewnie jeszcze nie fetysz, to już bardziej moje klimaty. Dobra książka, głęboki fotel, cośtam bursztynowego w szklance na stoliku. 

A przede mną piękny spektakl w postaci wijącego się kobiecego ciała, spętanego umowną liną pożądania.

Pracującego na zasłużoną nagrodę. 

Wtedy książka nie ma szans.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...