Skocz do zawartości
Wichura

Zdrada kontrolowana u osób nieheteroseksualnych

Rekomendowane odpowiedzi

O "typowych" układach cuckold czy cuckqueen (rzecz jasna rzadziej) występujących w związkach heteroseksualnych zapewne większość z Was słyszała już co nie co. Zastanawia mnie jednak czy pociąg do zdrady kontrolowanej występuje jedynie w związkach heteroseksualnych. Logika podpowiada, że pewnie nie jednak osobiście nie spotkałem się ani osobiście ani ze słyszenia z motywem ZK u osób o innej orientacji. Z drugiej strony nie mam aż takiego wglądu w życie intymne osób niehetero i sporo rzeczy mogę tu jednak nie wiedzieć. A może występowanie zapędów ZK u osób o odmiennej orientacji można pod kątem częstotliwości występowania przyrównać do albinizmu wśród jednorożców ?

Jakie jest Wasze zdanie w tym temacie? A może spotkaliście się z występowaniem zapędów do zdrady kontrolowanej u osób nieheteroseksualnych bądź znacie takie osoby. A może Was samych ten temat dotyczy i możecie powiedzieć coś z pierwszej ręki ?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
9 godzin temu, Wichura pisze:

Jakie jest Wasze zdanie w tym temacie?

moim zdaniem osoby o orientacji homoseksualnej również mogą mieć dokładnie takie same zapędy do zk jak osoby heteroseksualne -  poza pożądaniem osób tej samej płci nie widzę różnic m.in. w ich seksualności i przeżywaniu emocji

a zobacz jak to jest z osobami biseksualnymi ... również są osoby tego pragnące..

również nie spotkałam się z tym osobiście i tak jak Ty, nie mam aż takiego wglądu w życie intymne tych osób, które znam - tak jak i one nie mają w moje 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest zupełnie tak samo, w parach homoseksualnych jak i tych mieszanych gdzie biseks tworzy związek z homo. 

Znam właśnie taką mieszana parę osobiście. Dwóch mężczyzn zakochanych w sobie.Ten jeden, homoseksualny, jest w tym związku rogaczem... Ten bi umawia się na spotkania z mężczyznami i kobietami. Od niego właśnie wiem, że  to tak samo funkcjonuje jak u Nas. Bywa że para mieszana dopuszcza w zdradach tylko jedną płeć. Czyli tak jak w powyższym przykładzie, ale dopuszcza się zdrad tylko z mężczyznami. Kobieta jest granicą nieprzekraczalną dla takiego rogacza homo... Mimo iż ten drugi jest bi i tej odmiany by pragnął. Albo odwrotnie, pozwala mu tylko na kobiety. 

Tak samo tam funkcjonuje zdrada niekontrolowana...jak i związki oparte na wierności do grobowej deski. 

Znam też parę całkowicie homoseksualną gdzie na początku zwiazku tylko jeden zdradzał kontrolowanie... Drugi zaś dopiero po kilku latach też spróbował za pierwszego zgodą. I ten pierwszy już z zazdrością sobie nie poradził. Przeszli konkretny kryzys i wrócili do ustawień fabrycznych. Do wierności. 

Tyle na szybko, co mi się przypomina...z takich bardziej barwnych postaci jakie znam. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aaa, przypomniało mi się. To chyba też dobry da przykład. 

Spotkałam się kiedyś z dziewczyną, podawała się za bi, okazało się jednak, że seks z mężczyznami znosiła tylko dla mnie... Cyt. "Bałam się, że zwykłej lesby nie zaakceptujesz." 

Ona sobie generalnie ubzdurała, że będę jej kobieta na stałe... I że to ja będę ją zdradzać, bo ona właściwie nie chcę. 

Niestety musiałam to skończyć, dziwnie obsesyjnie się zrobiło. Po za tym nie marzyłam nigdy o  kobiecie w takim układzie. A ona tak. 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Korn o tym pisał swego czasu:

Od siebie dodam ciekawostkę. Gdy spotykam się z kobietami jako osoba heteroelastyczna, te "zdrady" mają dla mnie taką samą "wagę" jak stosunki z mężczyznami, a nawet ciut większa pod względem emocjonalnym. Natomiast Sailora ni to ziębi, ni to grzeje. Wie, że potrzebuję kobiet w swoim życiu seksualnym, ale nigdy nie marzył o oglądaniu mnie w akcji z kobietą i nie karmi to Go jako Rogacza. Co ciekawe, bo przecież wielu mężczyzn dałoby się pokroić za takie widoki...

Lula.

• Lubię 5
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Sailor&Lula pisze:

Co ciekawe, bo przecież wielu mężczyzn dałoby się pokroić za takie widoki...

To prawda ale wydaje mi się że pobudki są zupełnie inne. Zaryzykuję nawet stwierdzenie że dla wielu facetów pójście przez ich partnerkę do łóżka z inną dziewczynąw ogóle nie jestylko zdradą ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pozwolę sobie wrzucić linka, który @Wichura odpowiada na Twoje pytanie czy wśród osób niehetero cuckold też występuje:

• Lubię 3
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...