Skocz do zawartości
karol_cuck

Szukam kobiety do stalego zwiazku cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Oto moje ogloszenie, zapraszam do czytania (i przepraszam za brak polskich charakterow).

Kim jestem: mam 36 lat, jestem inzynierem; jestem wysoki, wysportowany i przystojny. Lubie dobre towarzystwo, wloska kuchnie, czerwone wino i wakacje nad morzem.

Kogo szukam: kobiety, w przedziale wiekowym 24 - 35 lat. Cechy fizyczne nie sa istotne, wazne abys dbala o siebie i o swoj wyglad. Przede wszystkim szukam kobiety o wysokim libido, z duza ochota na zabawe w tzw. zdrade kontrolowana.

Co oferuje: zycie na wysokim poziomie i spokojna codziennosc. Dla przyjaciol i znajomych bedziemy normalna para. Za zamknietymi drzwiami zas, bede poslusznym rogaczem. Bede robil wszystko co w mojej mocy, aby zaspokoic kazda twoja seksualna zachcianke. Spedze cala sobote po sklepach, aby pomoc w wyborze nowej bielizny i szpilek, ktore zalozysz wieczorem na kolejnej randce z kochankiem. Bede cierpliwie czekal az wrocisz, aby wysluchac jak zachwalasz jego umiejetnosci w lozku. Bede spal na kanapie, kiedy twoj kochanek nas odwiedzi na weekend. Czasem bede obecny i pasywnie sie przygladal waszym igraszkom. Brak miejsca aby opisac wszystkie moje fantazje, ale okreslilem chyba klimat w jakim chce sie odnalezc.

Jezeli marzysz o byciu hotwife, uwierz mi, jestem idealnym rogaczem.

Zainteresowanym kobietom prosze o kontaky prywatny.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...