Skocz do zawartości
explorer9999

Portale erotyczne do poprawki :-)

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 7.01.2019 o 15:57, explorer9999 pisze:

Testy psychologiczne to świetny pomysł!

A ja jestem w sumie ciekawa, jak brzmiały by pytania w takim teście... ;)

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1.

a.  Nieuzupełnione profile, brak zdjęć, wyłącznie zdjęcia ornitologiczno-ginekologiczne, wiadomości jednosłowne bądź wulgarne, lub metoda kopiuj - wklej..

b. Spójne wymagania, ciekawe zdjęcia - artystyczne bądź oddające atmosferę chwili.

c. Staram się w miarę szybko odpisywać na sensowne wiadomości. Nie odpisuję na te z ppkt. a.

d. Z konta jednoosobowego raczej nie pisałam pierwsza. Z konta pary - bywa różnie.

e. Z jednoosobowego bywało, że po kilkadziesiąt dziennie. Na koncie pary teraz już raczej nie przekracza 20-30.  Wysyłam tylko, gdy mogę zaproponować konkretny termin.

f. Wiadomości, jak ppkt. a, odwoływanie spotkań czasem dzień przed, a czasem w dniu spotkania, lub brak jakiejkolwiek informacji, że kogoś nie będzie (ostatnie zazwyczaj w przypadku GB.

g. Wypadek samochodowy (i widziałam zdjęcie skasowanego auta), na GB po prostu panów zżera trema, strach.

h. Tak, byłam przygotowana na spotkanie i na chwilkę położyłam się na kanapie, a obudziłam się rano. :D

i. Zazwyczaj spotkanie na kawie.

2.

a. Zależy jak prowadzony jest portal i jaki standard oferuje.

b. Brak wymogu uzupełnienia profilu, niemożność edycji profilu.

c. Powiadomienia o wiadomościach.

3. 

Poprawienie strony technicznej.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu ‎05‎.‎01‎.‎2019 o 21:38, explorer9999 pisze:

np. na żadnym ze zdjęć nie widać piersi kobiety (tak, ich rozmiar i kształt mają dla mnie znaczenie )

U mnie praktycznie na żadnym nie widać, moje piersi są nietykalne, więc po cóż robić "smaka" ;)

W dniu ‎05‎.‎01‎.‎2019 o 21:38, explorer9999 pisze:

Pierwszą rzeczą, jaką bym wprowadził to system ocen, jak na Allegro. Ktoś nie przyszedł na spotkanie – negatyw, przyszedł – kciuk w górę. 

Wprowadziłbym też skuteczniejszą weryfikację użytkowników (czyli, że osoba na zdjęciu i w realu wygląda tak samo,

Taki system stworzyłby wiele nadużyć - nie chcę się z kimś umówić  i sruuuu mi negatyw.

Ludzie się zmieniają - chudną, tyją, zmieniają fryzury, czy wreszcie starzeją, a zdjęcia czasem są latami. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 5.01.2019 o 21:38, explorer9999 pisze:

1. Czynnik ludzki

Rozbudowałam treść na profilu na FL, głównie po to, by ograniczyć przypadkowość piszących do mnie osób, odpowiadających na moje ogłoszenie. W efekcie:

a) i tak piszą do mnie przypadkowe osoby, które szukają zupełnie czegoś innego niż ja.

b) piszą do mnie ludzie, uwaga, GRATULUJĄC tak "fantastycznego opisu", "świadomości potrzeb i oczekiwań" i... tyle. Na gratulacjach się kończy.

c) piszą do mnie ludzie dziwiąc się, że nadal szukam. Otrzymuję sugestie, że faceci muszą ode mnie uciekać, skoro nie przytuliłam się do żadnego na dłużej.

:facepalm:

Lula.

• Lubię 1
  • Facepalm 1
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Sailor&Lula pisze:

Rozbudowałam treść na profilu na FL, głównie po to, by ograniczyć przypadkowość piszących do mnie osób, odpowiadających na moje ogłoszenie. W efekcie:

a) i tak piszą do mnie przypadkowe osoby, które szukają zupełnie czegoś innego niż ja.

b) piszą do mnie ludzie, uwaga, GRATULUJĄC tak "fantastycznego opisu", "świadomości potrzeb i oczekiwań" i... tyle. Na gratulacjach się kończy.

c) piszą do mnie ludzie dziwiąc się, że nadal szukam. Otrzymuję sugestie, że faceci muszą ode mnie uciekać, skoro nie przytuliłam się do żadnego na dłużej.

:facepalm:

Lula.

W dzisiejszych czasach wtórnego analfabetyzmu, gdy ludzie widzą opis dłuższy niż 2 zdania, to uznają to za wyczyn. Stąd gratulacje :-)

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
W dniu 20.01.2019 o 18:43, Sailor&Lula pisze:

piszą do mnie ludzie dziwiąc się, że nadal szukam. Otrzymuję sugestie, że faceci muszą ode mnie uciekać, skoro nie przytuliłam się do żadnego na dłużej.

bo świadome siebie kobiety naprawdę odstraszają... tylko to chyba nie jest powód by schodzić kilka pięter niżej i dopasować się do masy ... no nie? :D  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, iko pisze:

bo świadome siebie kobiety naprawdę odstraszają... tylko to chyba nie jest powód by schodzić kilka pięter niżej i dopasować się do masy ... no nie? :D  

Oczywiście, że nie, ponieważ to i tak nie da spełnienia.

Nie mniej jednak, pokazuje to pewien mechanizm działania portali erotyczych...

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
26 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Nie mniej jednak, pokazuje to pewien mechanizm działania portali erotyczych...

nie portali Lula, a ludzi którzy czegoś tam szukają.... to świadczy o użytkownikach o każdej konkretnej osobie a nie o portalu; porównaj to do środowiska w pracy - masz miks osób... z jednymi masz melodię a innych postrzegasz jako debili.... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, iko pisze:

nie portali Lula, a ludzi którzy czegoś tam szukają... to świadczy o użytkownikach o każdej konkretnej osobie a nie o portalu; porównaj to do środowiska w pracy - masz miks osób... z jednymi masz melodię a innych postrzegasz jako debili... 

A kto tworzy portal, jak nie ludzie?

Zawsze powtarzam, że lubię swoją pracę przede wszystkim dlatego, iż pracuję ze wspaniałymi ludźmi. To ludzie tworzą klimat.

Pytanie, kto zachowuje się najgłośniej - ludzie, którzy mają coś konkretnego do powiedzenia, czy też tacy, co chcą tylko dopiec i narobić bezproduktywnego szumu.

Przebijanie się do esencji przez szumowiny jest męczące... nie mniej jednak bez portali erotycznych trudniej by było te smakowite esencje znaleźć...

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...