Skocz do zawartości
explorer9999

Portale erotyczne do poprawki :-)

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 20.01.2019 o 18:43, Sailor&Lula pisze:

a) i tak piszą do mnie przypadkowe osoby, które szukają zupełnie czegoś innego niż ja.

Bo mogą :D

W dniu 20.01.2019 o 18:43, Sailor&Lula pisze:

b) piszą do mnie ludzie, uwaga, GRATULUJĄC tak "fantastycznego opisu", "świadomości potrzeb i oczekiwań" i... tyle. Na gratulacjach się kończy.

To jeszcze nic! :) Słyszałem ostatnio w radio na trójce o pewnym eksperymencie, w którym wieszano różne ogłoszenia konkretnie sprecyzowane by sprawdzić jak konkretne będą odpowiedzi. Zakończyło się oczywiście fiaskiem. Zresztą, nie potrzeba eksperymentować by zaobserwować podobne zjawisko. Pierwszy lepszy Fejsbukowy "Spotted" dowolnego miasta. Dziewczyna (czyli anonimowo "SPOTTERKA") szuka (dajmy na to) konkretnej opinii o konkretnym miejscu. Np o Technikum handlowym w Łomży. W efekcie dostaje pięć "lajków" i zero odpowiedzi, czyli dostaje"gratulacje" że to napisała. Zupełnie tak, jakby wyznała coś wspaniałego, godnego polubienia. Jakoby napisała wiersz. Co jest w tym do POLUBIENIA? :D Pytam, CO jest do polubienia w tym, że jakaś zupełnie obca, anonimowa osoba, szuka jakichś konkretnych informacji o jakimś Technikum handlowym w Łomży i pisze na ten temat dwa ZWYCZAJNE zdania bez interpunkcji, żartów, specjalnego zaangażowania.

Gdy na "SPOTTED" pojawia się propozycja jakiejś imprezy, i ktoś szuka do tej imprezy kompanów, no to wtedy OZNACZANIE profili znajomych jest za trzy... dwa... jeden, start :D Ludzie się nie zgłaszają na tą imprezę i nie piszą. JA CHCĘ! Tylko OZNACZAJĄ swoich znajomych, np Ty Robert pewnie byś chciał iść :D! W efekcie jest 100 postów w którym każdy kogoś WOŁA a nikt się nie zgłasza. Co za kurwa, paranoja.

W Twoim przypadku, przynajmniej jest CZEGO gratulować, więc te owe gratulacje, to może takie zagajanie do dalszej korespondencji. Bo przecież "trzeba jakoś zacząć" jakoś się wyróżnić.

• Lubię 4
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Sem. pisze:

W twoim przypadku, przynajmniej jest CZEGO gratulować, więc te owe gratulacje, to może takie zagajanie do dalszej korespondencji. Bo przecież "trzeba jakoś zacząć" jakoś się wyróżnić.

Coś się mało wyróżniają, skoro dostałam x takich wiadomości ;) .

Lula.

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Teraz, Sailor&Lula pisze:

Coś się mało wyróżniają, skoro dostałam x takich wiadomości ;) .

oszszsz Tyyyyyy... nieogarnięta, przecież po takiej wiadomości to Ty powinnaś pociągnąć melodię dialogu  .... przecież to Ty szukasz... a ktoś Ci się tylko zaanonsował że jest :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, iko pisze:

oszszsz Tyyyyyy... nieogarnięta, przecież po takiej wiadomości to Ty powinnaś pociągnąć melodię dialogu  ... przecież to Ty szukasz... a ktoś Ci się tylko zaanonsował że jest :D 

No i kulturalnie ciągnę ;) . Z efektami przekonującymi mnie o tym, że jednak chcieli tylko pogratulować.

Lula.

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, iko pisze:

bo świadome siebie kobiety naprawdę odstraszają... tylko to chyba nie jest powód by schodzić kilka pięter niżej i dopasować się do masy ... no nie? :D  

Ooo ... Dokładnie :klaszcze:

Kiedyś się tym nawet przejmowałam. Te ponad 10-15 lat temu myślałam, by zmienić swoje podejście na bardziej "kobiece" , bo dla wielu facecików prawdziwa kobieta to ta, która spełnia zachcianki i prośby mężczyzn, jest milusia, pełna poświęcenia i daje się prowadzić za rączkę- niech on pokaże jej czego ona potrzebuje. Ale nie mogłam się przemóc. Nie ten charakter i w sumie nie wiem, czy mogłabym choć przez chwilę wytrzymać z takim facecikiem.  

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
5 minut temu, Dragonfly pisze:

Ooo ... Dokładnie :klaszcze:

dobra... robię OT... a ja bym chciała być zaopiekowania przez kogoś ale tak, że niech dogoni mnie, przegoni i ujarzmi a nie że ja zwalniam ....

bardzo bym chciała :facepalm: tylko kobiecości we mnie tyle ile śniegu za oknem :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Sem. pisze:

W Twoim przypadku, przynajmniej jest CZEGO gratulować, więc te owe gratulacje, to może takie zagajanie do dalszej korespondencji. Bo przecież "trzeba jakoś zacząć" jakoś się wyróżnić.

Znam to na pamięć. 

Wypadałoby odpowiedzieć jakoś, choćby "dziękuję".

Tylko po każdej takiej odpowiedzi mam zaraz serię pw., że "koniecznie musimy się spotkać".  I to, najczęściej, od panów, którzy mają puste profile. :D

• Lubię 1
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, iko pisze:

robię OT... a ja bym chciała być zaopiekowania przez kogoś ale tak, że niech dogoni mnie, przegoni i ujarzmi a nie że ja zwalniam ....

100% w punkt!

18 minut temu, Dragonfly pisze:

spełnia zachcianki i prośby mężczyzn, jest milusia, pełna poświęcenia i daje się prowadzić za rączkę- niech on pokaże jej czego ona potrzebuje.

...bo ja lubię taka być, ale tylko wtedy, gdy Mężczyzna jest rzeczywiście silniejszy ode mnie... i bardziej zdeterminowany. A to wcale nie takie proste :P .

Ah, te nasze nieszablonowe kobiecości ;) .

Lula.

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za dotychczasowe odpowiedzi. Potwierdza się moje przypuszczenie, że największym problemem z ludźmi są właśnie ludzie

A gdyby tak powstał portal, który eliminuje 80% oszołomów i dotarcie do esencji zajmuje kilka kliknięć. Wszystko "sterylne", trzymane przez administrację "za mordę". Coś jak zakupy z listą - chcę masło Łaciate, to nikt mi nie zaproponuje Łowickiego. Chcielibyście z takiego miejsca korzystać? Czy może to odsiewanie ziarna od plew i patrzenie, jacy inni ludzie są beznadziejni (wg naszych standardów) pozwala nam się jednak trochę dowartościować, a znalezienie w końcu właściwej osoby jest swoistym trofeum? I sprowadzenie tego do "zakupów z listą" pozbawiłoby nas większości zabawy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, explorer9999 pisze:

Czy może to odsiewanie ziarna od plew i patrzenie, jacy inni ludzie są beznadziejni (wg naszych standardów) pozwala nam się jednak trochę dowartościować, a znalezienie w końcu właściwej osoby jest swoistym trofeum? I sprowadzenie tego do "zakupów z listą" pozbawiłoby nas większości zabawy.

Moim zdaniem to by było bardzo trudne - automatyczne odsiewanie ludzkiego ziarna od  ludzkich plew. To, co dla mnie jest plewą, dla innej osoby może być szczytem marzeń. I odwrotnie - to, czego ja poszukuję, może być dla kogoś żałosne.

Zupełnie nie dowartościowuje mnie fakt rozmów z ludźmi, którym totalnie brak klasy. Takie rozmowy raczej odbierają mi siły i cierpliwość - po prostu.

Kontakty międzyludzkie to niestety (lub stety) nie są zakupy z listą... Nawet, jeśli ma się bardzo konkretnie zdefiniowane preferencje.

Lula.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...