Skocz do zawartości
buemie

Dzień Dobry.

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim. 

Jestem co prawda młody, bez doświadczenia w cuckold lecz doświadczony w związku femdom. Mam dominującą nade mną partnerkę i dobrze mi z tym. 
Do cuckoldu jeszcze nie doszliśmy, ja jestem otwarty jednak moja druga połówka nie chce, choć myślę że jest to do zmienienia, ona bardzo chętna jest na seks jednak tylko ze mną póki co, mimo że uległy, lecz ciągle powtarza mi ile by nie chciała i jak długo, tutaj pojawiły sie myśli że sam mogę nie podołać jej oczekiwaniom, chce żeby była spełniona. Myślę ze z biegiem czasu i powoli nakieruję ją na fajną zabawę :)

Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego w nowym roku aby wszystkie wasze pragnienia sie spełniały. 

PS: Avatar jest mojego autorstwa :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Jeżeli posiadane przez Ciebie konto jest kontem VIP, wówczas nie możesz skorzystać z Systemu preferencji na czas trwania Twojej subskrypcji.

Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają konta podstawowe. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj,

życzymy spełnienia kolejnych fantazji:)

Jako para cuckold możemy potwierdzić i zapewnić, że nie jest to forum wirtualnych osobowości, więc jeśli cierpliwie będziesz dążył do celu, pewno uda Ci się nakierować  partnerkę na fajną zabawę która pozwoli zaspokoić oczekiwania , ale wiadomo nic na siłę, bo do tanga trzeba dwojga , ......no albo troszkę więcej:mrgreen:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje za miłe przywitanie. 
Wiadomo że nic na siłę, na razie chce poznać forum, temat i ludzi jakie mają doświadczenia itp jednocześnie sam chce sie dać poznać itp 
Myślę że podstawy w naszym związku są dobre, także z biegiem czasu pewnie pojawią się chęci na coś nowego i może wtedy kto wie : )

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam na forum.

Może z czasem zaproś swoją Panią na forum. Są tu różni ludzie w tym też Kobiety Dominujące :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie brakuje mi chyba odwagi aby jej powiedzieć o tym forum, może uda mi sie ją jakoś naprowadzić aby tutaj trafiła. Nie wiem jakie będą jej myśli, z czasem na pewno będę chciał i u niej rozwinąć tematykę, tylko nie wiem jak sie za to zabrać. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@buemie największym błędem uległych mężczyzn, jest brak odwagi przed powiedzeniem o swoich fantazjach. Nie musisz wypisywać ich w formie zastawu  życzeń, a tylko opisać swoje fantazje, do których każdy ma prawo. To Ona wybierze co jej dopowiada, a co nie..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co racja to racja, jako osoba dominująca to moja Pani ma wybierać co jej odpowiada i co robi. Jednak jakby życie było takie proste : ) często jest tak że potrafimy dyskutować i bałbym się jej pytań, na pewno bym miał wstyd na twarzy wypisany gdybym o tym powiedział. Choć to nie jest tak że to są moje fantazje must have, tylko z tego co mi opisuję ile ona chcę, fajnie by było poznać w mojej ocenie kogoś, kto ją dopieści seksualnie. A przy tym i fajny femdom zrobić. 

Powoli chce dążyć do realizacji celu, ale na pewno nie żeby zaszokować.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, buemie pisze:

Na razie brakuje mi chyba odwagi aby jej powiedzieć o tym forum, może uda mi sie ją jakoś naprowadzić aby tutaj trafiła.

Im dłużej będziesz zwlekał, tym trudniej później będzie Ci to zrobić i tym bardziej będziesz uwikłany w sytuację ukrywania swojej tu bytności. To bardzo męczące, nie polecam, a "wpadka" i tak jest tylko kwestią czasu. Nie pytaj "czy" tylko "kiedy".

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm no coś w tym jest i to racja że bywa to męczące. 

A jakieś rady może jak to powiedzieć bo to nie jest sytuacja "lubie to a nie to" itp to coś poważniejszego i myślę że obawy to naturalna sytuacja. 

Jak wy byście to powiedzieli ? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...