Skocz do zawartości
sensualna007

Piękne, cudowne kobiety - jakie macie zdanie...?

Rekomendowane odpowiedzi

24 minuty temu, Dragonfly pisze:

@dr.Lecter, jest jedno wyjście - Nie być "zjebem". 

Chyba nie do końca się zrozumieliśmy - miałem na myśli to, że strach się gdziekolwiek logować jako kobieta lub para jeśli wszem i wobec atakują posty od wspomnianych właśnie zjebów z pytaniem czy "chcesz się rychać"

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kilkukrotnie przydarzyło mi się na tym forum dostać "propozycję nie do odrzucenia" grubego kalibru łącznie z zapłodnieniem,  czy też mieszaniem w związku jakiejś pary.  Jest to jednak tak znikomy procent piszących, że nie zawracam sobie tym głowy.

Z kolei będąc kiedyś na innym portalu, wydawać by się mogło, bardziej statecznym, byłam porażona niskim stanem umysłu znacznej części użytkowników.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, BlackBetty pisze:

Kilkukrotnie przydarzyło mi się na tym forum dostać "propozycję nie do odrzucenia" grubego kalibru łącznie z zapłodnieniem,  czy też mieszaniem w związku jakiejś pary.  Jest to jednak tak znikomy procent piszących, że nie zawracam sobie tym głowy.

Z kolei będąc kiedyś na innym portalu, wydawać by się mogło, bardziej statecznym, byłam porażona niskim stanem umysłu znacznej części użytkowników.

Aż mnie korci, żeby zarejestrować się gdzieś jako kobieta i poczytać te wszystkie wypociny.

• Lubię 1
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@dr.Lecter. ale nawet przez chwilę nie pomyślałam,  że jesteś tzw "zjebem" :D

I już rozumiem, że chodziło Ci o to, że nam kobietom aż strach się rejestrować. To wyobraź sobie, że i tu są panowie, którzy udają kobiety lub pary właśnie po to, by być tak lżonymi lub, by ich żony lżono.

@BlackBetty "mieszanie w związku" mnie tez dopadło, ale nie tutaj :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
12 minut temu, dr.Lecter pisze:

Aż mnie korci, żeby zarejestrować się gdzieś jako kobieta i poczytać te wszystkie wypociny.

przecież to proste - zrób to

tylko niech Ci jakaś kobieta treści redaguje bo fałszywki są rozpoznawalne dla mnie, nie wiem jak dla zje... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, dr.Lecter pisze:

Tylko nie przyznaj się potem, że Ty to Ty, bo przypną Ci etykietkę i potem się nie wytłumaczysz ;)

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, dr.Lecter pisze:

Z jednej strony śmieszne, ale z drugiej...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, BlackBetty pisze:

Z jednej strony śmieszne, ale z drugiej...

Śmieszne, że korci czy śmieszne, że żałosne wypociny??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, dr.Lecter pisze:

Śmieszne, że korci czy śmieszne, że żałosne wypociny??

Że korci to rozumiem, chciałabym zobaczyć minę mężczyzny, któremu dane byłoby czytać takowe propozycje!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, BlackBetty pisze:

Że korci to rozumiem, chciałabym zobaczyć minę mężczyzny, któremu dane byłoby czytać takowe propozycje!

Pewnie prawda jest taka, że dopóki nie doświadczy się tego na swojej własnej skórze to może się to wydawać śmieszne, ale jak poczuje się to na swojej własnej dupie to już pewnie nie do końca jest to zabawne.

Reasumując: 

Moje zdanie jest takie, że takie właśnie lub podobne zachowanie i tego typu posty to pukanie w dno od spodu. I nie ma dla mnie innego wytłumaczenia.

I jeśli np zamieściłbym ogłoszenie jako para szukająca kogoś do wspólnej zabawy bądź moja kobieta/żona/partnerka/przyjaciółka zamieściła by taki post  szukając kogoś do zabawy i otrzymywalibyśmy takie właśnie wiadomości to spuściłbym w kiblu takiego jegomościa bez jakiejkolwiek dalszej dyskusji. Bo o czym z debilem dyskutować??

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...