Skocz do zawartości
sensualna007

Piękne, cudowne kobiety - jakie macie zdanie...?

Rekomendowane odpowiedzi

Bo ogłaszam się tu i tam a żadna nie chce się ruchać.

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A skoro piszą na sex portalach to można by sądzić, że piszą dlatego, że chcą się ruchać.

Nie wiem teraz czy chcą się ruchać czy tylko piszą, że chcą się ruchać a tak naprawdę to nie chcą się ruchać.

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
24 minuty temu, dr.Lecter pisze:

Czy któraś chce się ruchać??

a ile Twój fifrak ma cm? bo nie wiem czy masz czym ...

a ruchasz w standardzie czy kakao też?  ;)

a teraz ładnie proszę - nie syf w wątku dalej lub chociaż wymiksuj - rzeczowo też dołóż 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to Wam powiem taką ciekawostkę. Grałem swego czasu w pewną grę MMORPG, w której prawie każdy gracz tworzy drugą postać  (szamankę) - koniecznie kobiecą. Bo to zwyczajnie niezbędne w dalszej rozgrywce... mniejsza z tym. Tak i ja stworzyłem sobie taką szamankę. Po zalogowaniu, gdy jeszcze dobrze mi się gra nie wczytała, już miałem wiadomość: "BOŃĆ MOJOM DZIEWCZYNOM". Po jakichś 10s : "CHCESZ SIE RUCHAĆ". A gdy oczywiście nic nie odpisałem, dostałem: "TY KU**O"

:)

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, iko pisze:

a ruchasz w standardzie czy kakao też?  ;)

Ja rucham w kakao. Ale w standardzie też. ;)

A tak poważnie to przed przeczytaniem tego wątku chyba nie do końca zdawałem sobie sprawę z tego, że są osoby piszące  do kogoś obcego w pierwszej wiadomości: "cześć, chcesz się ruchać??"

Czytając to czy inne fora lub portale erotyczno randkowe wciąż przewija się temat zjebów i oddzielania ziarna od plew.

Jeśli tak ma się temat zjebów to strach jakiekolwiek ogłoszenia dawać i konta zakładać.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@dr.Lecter, jest jedno wyjście - Nie być "zjebem". 

Portale erotyczne mają to do siebie, że w większości przyciągają idiotów.  Wchodząc na jakikolwiek portal erotyczny jestem tego świadoma. Od początku byłam tego świadoma, że będę obrażana, wyzywana. Wzięłam to na klatę.

Ale są i plusy mojej  bytności na takich portalach. One przyćmiewają te minusy.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
8 minut temu, dr.Lecter pisze:

Jeśli tak ma się temat zjebów to strach jakiekolwiek ogłoszenia dawać i konta zakładać.

dlatego cenię sobie osoby pojawiające się tutaj w dyskusjach, dla tych zj... to zbyt duży wysiłek jest

jak również oceniam osoby po tym jak się prezentują słowem i zdjęciem na forum

nie jestem na żadnym innym portalu tego typu a stąd mam naprawdę zacne grono do zabaw wszelakich - da się

a i ogłoszeń też nie daję - na ogół to ja wybieram by potem wybrano mnie - proste :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...