Skocz do zawartości
Wichura

Jak często ? Jak długo ?

Jak często ? Jak długo ?  

124 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak często spotykacie się z kochankiem/kochanką/kochankami ?

• Częściej niż raz na tydzień
      18
    • Raz na tydzień
      10
    • Raz na 2 tygodnie
      18
    • Raz na miesiąc
      30
    • Kilka razy w roku
      33
    • Raz na rok
      2
    • Rzadziej niż raz na rok
      13
  2. 2. Jak długo przeważnie trwają Wasze spotkania z kochankami?

• Około godziny
      11
    • 2-4 godziny
      58
    • 4-8 godzin
      19
    • Całą noc/dzień
      30
    • Kilka dni
      6

Rekomendowane odpowiedzi

30 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Niekoniecznie, ze mną nie zawsze trzeba się wielce napocić, wbrew pozorom. :P

Lula.

Ze mną trzeba a tez lubię często

• Lubię 2
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
38 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Niekoniecznie, ze mną nie zawsze trzeba się wielce napocić, wbrew pozorom. :P

Lula.

Cóż, oceniam na podstawie własnych doświadczeń. :D Ale wierzę! 

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zanim urosły dwa małe czasopożeracze oraz sporo większe obowiązki w pracy, raz w tygodniu było ekscesową normą. 

Teraz niestety nawet raz na dwa miesiące czasem trudno zgrać terminy spotkań tete-a-tete nie mówiąc już o wszelakich wielokątach z Mrs.K, co wykręca w kosmos mój lubieżny apetyt ale też zdecydowanie źle odbija się na codziennym funkcjonowaniu. 

Ale nie ma co wyć do księżyca tylko tropić te wspaniałe, ulotne okazje póki jeszcze w zielone gramy :)

• Lubię 4
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak będzie z upływem czasu, na razie raz w tygodniu, najchętniej na całą noc jeśli tylko jest taka możliwość.

Nie lubię się śpieszyć ;) Ten wspólny wieczór i noc daje mi taki komfort, świadomość tego czasu wystarczy na zrealizowanie wszystkich pomysłów ale też na wino i rozmowę :D

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 13.12.2020 o 15:49, Sailor&Lula pisze:

Ło matko z córką, nie!!! :D

Grudzień 2020 i optymalne spotkania co dwa tygodnie, no dobra...

Przez cały 2019 rok i część roku bieżącego byłam szczęśliwa, gdy udało się spotkać raz w miesiącu.

Teraz optimum są dla mnie dwa spotkania w tygodniu. Najlepiej trzy. Jeśli jest jedno, ciężko mi wytrwać.

Jak to mówi Sailor: "strasznie się rozpaskudziłam". :oops:

Lula.

A jak sytuacja wygląda w 2022? Częstotliwość spotkań nadal sukcesywnie wzrasta???

On

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, WeWantMore pisze:

A jak sytuacja wygląda w 2022? Częstotliwość spotkań nadal sukcesywnie wzrasta???

On

Ustabilizowało się do średnio jednego spotkania w tygodniu; jak się czasem uda częściej to super - Kochanek nadal ten sam, co w 2020 roku i tak już zostanie. :D

Lula.

• Lubię 4
  • Przytulam 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Lula! Twoja odpowiedź uspokoiła mnie ? zaczynałem się martwić czy z czasem, gdy temat stanie się nam bliższy  dzieci będą widywać matkę... ?

On. 

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...