Skocz do zawartości
rogaczzwyboru

Moje oczekiwania wobec rogaczącej mnie żony!

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek
1 godzinę temu, skrzat pisze:

No ale przecież nie będę im psuł zabawy.

Tylko zrozum, że Ty swoim telefonem nie zepsujesz zabawy, właśnie dlatego że jesteś WAŻNY. I skoro potrzebujesz tego kontaktu to masz do niego takie samo prawo jak kobieta to zapomnienia się w chwili uniesień. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pytanie dla wszystkich uczestników którzy tu się wypowiedzieli a mianowicie czyje są tu wypisane oczekiwania? Jakby ktoś nie umiał czytać ze zrozumieniem to dla niedowidzącym piszę

SĄ TO MOJE I TYLKO MOJE OCZEKIWANIA WOBEC ROGACZĄCEJ MNIE ŻONY! 

Są jeszcze jakieś niedomówienia?

Jeśli ktoś ma inne oczekiwania to proszę o założenie własnego oczekiwania!

Mam prawo mieć swoje oczekiwania wobec mojej żony a czy one są spełnione wystarczy poczytać zamieszczane relacje w historiach prawdziwych.

• Facepalm 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
14 minut temu, rogaczzwyboru pisze:

TO MOJE I TYLKO MOJE OCZEKIWANIA WOBEC ROGACZĄCEJ MNIE ŻONY! 

to sobie na blogu je opisz

założyłeś temat a ten jest dostępny dla wszystkich - tak to jest z TEMATAMI na forum dyskusyjnym

edit: mało tego, zakładając temat, nie doprecyzowałeś dlaczego się tymi oczekiwaniami dzielisz i o czym chcesz rozmawiać w związku z ich zaprezentowaniem  to i temat popłynął swobodnie, tak jak Ty zostałeś odczytany.... tak to się dzieje w wielu miejscach tutaj... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, iko pisze:

Tylko zrozum, że Ty swoim telefonem nie zepsujesz zabawy, właśnie dlatego że jesteś WAŻNY. I skoro potrzebujesz tego kontaktu to masz do niego takie samo prawo jak kobieta to zapomnienia się w chwili uniesień.

Oj myślę, że niejedną zabawę bym popsuł telefonem w nieodpowiedniej chwili. Z resztą wolę nie nadużywać tego prawa.

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, skrzat pisze:

Oj myślę, że niejedną zabawę bym popsuł telefonem w nieodpowiedniej chwili. Z resztą wolę nie nadużywać tego prawa.

Mówimy zatem o prawach, warunkach, wcześniej ustalonych. Jest zabawa, ale można się spodziewać telefonu. I telefon ten należy odebrać. Jak byś się czuł po kilku nieodebranych? Pewnie pożałowałbyś że w ogóle zadzwoniłeś, w dalszej konsekwencji, że się w ogóle zgodziłeś. 

Każdy ma swoje widzimisia i warunki. Daleki jestem by bronić Autora wątku, którego sposoby, jak też artykułowanie potrzeb "zachowania żony" to nie moja bajka. Ale, to też są oczekiwania "względem". 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę kurz opadł, a emocje zostały w znacznym stopniu opanowane. I dobrze, wątek nie jest po by czynić personalne wycieczki i  obrażać rozmówców. 

Kolega założył ten wątek, napisał co uważał, można się z tym zgodzić lub nie, ale można podyskutować.

Padło nawet stwierdzenie wobec Zouzy, że pisze jako moderator, chociaż czcionka nie była koloru zielonego. Oświadczam, że mam status BULL, a chciałbym się wypowiedzieć jako ta część bulla, zwana rogaczem :)  Swoją drogą może ile w bullu rogacza to jakiś temat na osobny temat? :-> 

BTW, kiedy rozpoczynaliśmy naszą przygodę, to jak u większości były rozmowy, itp, wiecie jak to jest. Były i oczekiwania, rzecz jasna. To przećwiczone właśnie w dyskusjach. To teoria, a potem praktyka.  Ale najważniejsze jest szanować się wzajemnie i spełniać wzajemne oczekiwania, bo obie strony mają czuć satysfakcję, nawet jeśli nie wszystkie oczekiwania są do spełnienia. Dla każdego oznaczać to może co innego i każdy się realizuje na swój sposób. Jeśli koledze, który wątek założył i Jego żonie tak odpowiada, to nie mnie to oceniać.  To IM ma być dobrze. O kochanku nawet nie wspominam, bo to rzecz jasna, w końcu to nie jest wibrator. 

Życzę wszystkim spełnienia i wzajemnego poszanowania odrębności. 

• Lubię 7
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteśmy w związku cuckold z MariaMagdalena od przeszło 6 lat

Od samego początku

Ona szukala wolnego  związku tak jak ja 

MM wiedziala czym jest swingowanie itd ale nie znała takich forow tematycznych jak to i nie znała pojecia cuckoldu

Jednak wrodzony talent w połączeniu z dużą dozą bezczelności wręcz i tupetu sprawił że moja ukochana bardzo szybko wręcz momentalnie odnalazla się w tej b a jce jako Królowa i z dominujacego bulla zrobiła ze mnie swojego rogacza

Kiedy jedzie lub kiedy ja założę MM na spotkanie z ogierem i mam zbyt wygorowane oczekiwania odpowiedz jest jedna

Pilka jest krotka taka jak na zdjeciu

I to jest cudowne

IMG_20190124_074332.jpg

• Lubię 5
  • Zmieszany 1
  • Wow! 1
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako osoba zezwalającą na spotkanie mojej kobiety z innym mężczyzną na pewno, na pierwszym miejscu, oczekuję materiału dowodowego w postaci zdjęć i filmów. Oczywiście, liczy się ich komfort i przyjemność, nie ingeruję w to co robią na spotkaniu, ale chyba wzamian za to mogę prosić o te zdjęcia czy filmy (nie popadajmy z jednej skrajności w drugą, wystarczy osiągnąć konsensus). Zwłaszcza że można po prostu postawić kamerę obok łóżka i porobić wplecione w sytuację zdjęcia. Kreatywność rozwiązuje wszelkie problemy. A zdjęcia i filmy wzamian za zgodalę na seks z moją kobietą to chyba niewielka cena i jeżeli ktoś nie potrafi tego zrozumieć to cóż, jego strata.

Kolejną rzeczą jest szacunek do mojej kobiety, na codzień i podczas spotkań. Moja kobieta ma się czuć komfortowo i bezpiecznie, co w dużej mierze opiera się na zaufaniu do drugiej osoby.

Ja, ale też moja dziewczyna, nie lubimy wulgarności i podejścia, które jest tutaj wśród wielu użytkowników. Moja kobieta nie jest żadną suczką czy Hot Wife, ma imię i naprawdę nie ma w tym nic dziwnego by się nim do Niej zwracać. W łóżku podobnie, chyba że sama będzie chciała podnieść trochę próg ostrości - ale taka ostrość to co innego niż jakieś dziwne bądź wulgarne określenia podczas zwykłej rozmowy czy wymiany wiadomości.

Na pewno oczekiwałbym też w takim układzie szczerości ze strony kobiety. Czy wszystko gra, czy dobrze Jej w układzie, czy chce się wycofać, czy ma na coś ochotę. Rozmowa, rozmowa, rozmowa.

Jak coś sobie przypomnę to dopiszę.

• Lubię 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, MentolCool pisze:

Jako osoba zezwalającą na spotkanie mojej kobiety z innym mężczyzną na pewno, na pierwszym miejscu, oczekuję materiu dowodowego w postaci zdjęć i filmów

A zdjęcia i filmy wzamian za zgodalę na seks z moją kobietą to chyba niewielka cena i 

Do wszystkiego co dotyczy Twojej kobiety podchodzisz pod kątem ceny czy transakcji wiązanej? Za herbatę rano kanapki do łóżka wieczorem, za masaż lodzik a za "zezwolenie" na seks z innym zdjęcia i filmy ? Swoją drogą tylko dla tych zdjęć i filmów wszedłeś w klimat ?

Moja kobieta nie jest żadną suczką czy Hot Wife,

Użyłeś dwóch skrajnie różnych określeń. Kobieta w układzie cuckold jest hotką tak samo jak ten trzeci to kochanek i nie jest to określenie pejoratywne a raczej definicja określająca rolę. 

Ja, ale też moja dziewczyna, nie lubimy wulgarności i podejścia, które jest tutaj wśród wielu użytkowników. 

Poczytaj forum, zobacz kto, co i jak pisze a następnie zweryfikuj poglądy czy dalej będą aktualne

• Lubię 5
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
34 minuty temu, MentolCool pisze:

Jako osoba zezwalającą na spotkanie mojej kobiety z innym mężczyzną na pewno, na pierwszym miejscu, oczekuję materiału dowodowego w postaci zdjęć i filmów.

a jak ich nie otrzymasz to co będzie?

kto u Was zainicjował tego rodzaju spotkania? Ty czy ona? czyja potrzeba była motorem do wejścia w klimat?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...