Skocz do zawartości
rogaczzwyboru

Moje oczekiwania wobec rogaczącej mnie żony!

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, jarekww pisze:

Bede ostry jak brzytwa , Oleksy to mój ulubiony klasyk, ostanie było chamskie a to dyskredytuje cie jako moderatora jak dla mnie.  

a może jednak kompromis i uznamy ze rogaczzwyboru może oczekiwać analu od swej zony?

Czyli żona ma prawo oczekiwać i wymagać również ? Czyli np zamknąć ptaka męża w klatce idac na spotkanie mimo, że to mu się nie podoba ? Czy hotka już oczekiwać nic nie może czyli tylko spełniać oczekiwania co jest swoistym wykupem możliwości wyjścia z domu, które notabene niby kręci rogacza ? 

• Lubię 5
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, jarekww pisze:

ok Zozua zdążyła w pospiechu skasować swojego posta  dziękuje bo jako moderator mnie obraziła a to było naprawdę chamskie

Pokaz mi.gdzie i w ktorym miejscu Zuza.Cie obraża?? Może padlo mi na wzrok albo czytac ze zrozumieniem nie umiem.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz chętnie moge rozmawiać ale w jakiś  cywilizowanych granicach a te granice moderator tu przekroczył

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Widar pisze:

Pokaz mi.gdzie i w ktorym miejscu Zuza.Cie obraża?? Może padlo mi na wzrok albo czytac ze zrozumieniem nie umiem.

38 minut temu, jarekww pisze:

nie widzę nic złego w tym analu   anal bywa całkiem fajny przeciez 

Zouza:

A małżonka regularnie cię dosiada analnie? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, jarekww pisze:

Bede ostry jak brzytwa , Oleksy to mój ulubiony klasyk, ostanie było chamskie a to dyskredytuje cie jako moderatora jak dla mnie.  

1. Wybacz, do ostrości brzytwy to trochę brakuje.

Mogę zgodzić się na żyletki Polsilver ;)

2. Jeśli nie piszę zielonym drukiem - wypowiadam się jak każdy użytkownik.

3. Ale co było chamskie? Przecież anal jest taki fajny. ;)

4. Popełniłeś tu kilka dużo cięższych tekstów. 

6 minut temu, jarekww pisze:

a może jednak kompromis i uznamy ze rogaczzwyboru może oczekiwać analu od swej zony?

Nie oczekiwał, na zasadzie prośby, czy życzenia/fantazji do spełnienia, a WYMAGAŁ. 

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, jarekww pisze:

Zouza:

No i co w tym obrazajacego ? Twoim zdaniem twerdzenie ze wymagałem od żony sexu analnego jest ok a pytanie czy żona dosiadała Cie anlanie to juz obraza??

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

liczy sie intencja i ok pisz sobie , gardłuj ile chcesz , chciała mnie obrazić i to zrobiła a to moderatorowi nie przystoi

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, jarekww pisze:

Zouza:

To obraza ? No proszę Cię ... mówisz o przyjemności z analu więc Zouza napewno miała na myśli czy wiesz co to za przyjemność trzymania penisa w tyłku ... bo sama przyjemność wkladania jest z pewnością dalece różna od udostępnienia tyłka do tego celu ... 

• Lubię 2
  • Haha 3
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

lecicie w obłęd , jutro poczytacie i bedzicie sie wstydzili swych wypowiedzi

• Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...