Skocz do zawartości
rogaczzwyboru

Moje oczekiwania wobec rogaczącej mnie żony!

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie , dyplomatycznie może, choc wiadomo kobiety a w dodatku feministki  tak musza mieć ostatnie słowo hihi to Zouza do Ciebie,  uznajmy , ze statystyczynie  trudno zmuszac 40 paroletnia kobiete do posiadania kochanka. A kto jak i z kim to robi to drugorzedne. 15 lat w takim ukladzie mowi samo za siebie.

To taki cuckold połączony z dominacją ja go rozumiem, mi w duszy podobnie gra.  Jestem osobą raczej dominującą tzw kochankiem, aczkolwiek podniecają mnie fantazje mojej żony. Ona nigdy nie zgodzi się na spełnienie moich jasno to deklaruje. Ja może i bym się zgodził na jej ale pod szeregiem warunków. Tak odbieram te oczekowania rogaczazwyboru i nie widzę nic złego w tym analu  anal bywa całkiem fajny przeciez

• Facepalm 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@jarekww. Ty weź w końcu poczytaj o tym kto to jest ta feministka, na czym ów feminizm polega, bo wciąż tylko się ośmieszasz. Co i rusz próbujesz  wciskać nam to feministyczne podejście, jakby to miała być jakaś obelga. A to wręcz komplement :D

Tu masz temat w którym użytkownicy dyskutowali o feminizmie:

• Lubię 3
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
55 minut temu, Zouza pisze:

A to nie Ty pisałeś, że wymagałeś od żony seksu analnego z kochankiem, wiedząc, że jej to nie odpowiada?

Hmmmm... no może mi się coś przywidziało. ;)

Sejs analny był tylko dla mnie, gra słów i każdy odczytuje to jak chcę 

• Zmieszany 3
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, jarekww pisze:

Dokładnie , dyplomatycznie może, choc wiadomo kobiety a w dodatku feministki  tak musza mieć ostatnie słowo hihi to Zouza do Ciebie,  uznajmy , ze statystyczynie  trudno zmuszac 40 paroletnia kobiete do posiadania kochanka. A kto jak i z kim to robi to drugorzedne. 15 lat w takim ukladzie mowi samo za siebie.

Zarzucanie kobiecie  ze jest feministka i dlatego misi miec ostatnie zdanie jest tak strasznie malostkowe a wrecz szowinistyczne Jarekww zastanow sie co piszesz.

• Lubię 3
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj a ja myślałem ze dowcipne ,

wybiera się oceniać innych , ich związek,  a nie ma ku temu ani wiedzy ani doświadczenia

i to jest ok szwinistyczne i to mówię poważnie a nie z żartem

• Zmieszany 1
  • Facepalm 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, jarekww pisze:

uznajmy , ze statystyczynie  trudno zmuszac 40 paroletnia kobiete do posiadania kochanka

Uznajmy, że nadal nie doczytałeś.

W momencie wejścia w cuckold żona Rogacza miała znacznie mniej lat, a konkretniej była w wieku, gdy kobieta jest znacznie bardziej podatna na, nazwijmy to "sugestie". ;)

23 minuty temu, jarekww pisze:

15 lat w takim ukladzie mowi samo za siebie.

To może poszukajmy pary o najdłuższym stażu cuckoldowym i niech będzie wyrocznią. ;) Pan, oczywiście, bo kobiety nic do gadania nie mają przecież. 

24 minuty temu, jarekww pisze:

nie widzę nic złego w tym analu  anal bywa całkiem fajny przeciez

A małżonka regularnie cię dosiada analnie? 

• Lubię 5
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, rogaczzwyboru pisze:

Sejs analny był tylko dla mnie, gra słów i każdy odczytuje to jak chcę 

To mało istotne, czy był dla Ciebie, czy dla niej, a nawet czy to był seks analny, czy pozycja misjonarska.

Istotne jest to, że jej to nie odpowiadało, a jednak nie odwiodło Cię to od realizacji.

Naprawdę tego nie rozumiesz?

• Lubię 3
  • Smutny 1
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bede ostry jak brzytwa , Oleksy to mój ulubiony klasyk, ostanie było chamskie a to dyskredytuje cie jako moderatora jak dla mnie.  

a może jednak kompromis i uznamy ze rogaczzwyboru może oczekiwać analu od swej zony?

• Facepalm 2
  • Haha 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, jarekww pisze:

wybiera się oceniać innych , ich związek,  a nie ma ku temu ani wiedzy ani doświadczenia

i to jest ok szwinistyczne i to mówię poważnie a nie z żartem

Jarku nie gniewaj się, ale strzelasz na oślep i niestety wychodzi desperacko. 

Trwa dyskusja (w końcu to forum dyskusyjne), oczywiście w toku dyskusji ludzie formułują oceny  (to jest raczej nie do uniknięcia), ale ja nie zauważyłem tu ocen związku, tylko konkretnych zachowań, które zgodzisz się chyba mają prawo się podobać lub nie. 

Jeżeli ktoś jest źle zrozumiany, zawsze może sprostować swoją wypowiedź, uszczegółowić jeśli sens jego wypowiedzi jest przeinaczony etc. Obrażanie się na każde słowo, które nie jest pochwała, używanie argumentów ad personam jest  trochę nie na miejscu. Zrozumiałbym jeszcze gdyby  padło to ze strony kogoś bardzo młodego, niedoświadczonego. Ale chwalicie się, że macie związki ze stażem ponad 20 letnim, czyli turlacie się już trochę po świecie. Nie uważasz, że wiek zobowiązuje i dystans do siebie/świata jest wręcz wskazany? 

• Lubię 4
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Grey79 pisze:

Jarku nie gniewaj się, ale strzelasz na oślep i niestety wychodzi desperacko. 

Trwa dyskusja (w końcu to forum dyskusyjne), oczywiście w toku dyskusji ludzie formułują oceny  (to jest raczej nie do uniknięcia), ale ja nie zauważyłem tu ocen związku, tylko konkretnych zachowań, które zgodzisz się chyba mają prawo się podobać lub nie. 

Jeżeli ktoś jest źle zrozumiany, zawsze może sprostować swoją wypowiedź, uszczegółowić jeśli sens jego wypowiedzi jest przeinaczony etc. Obrażanie się na każde słowo, które nie jest pochwała, używanie argumentów ad personam jest  trochę nie na miejscu. Zrozumiałbym jeszcze gdyby  padło to ze strony kogoś bardzo młodego, niedoświadczonego. Ale chwalicie się, że macie związki ze stażem ponad 20 letnim, czyli turlacie się już trochę po świecie. Nie uważasz, że dystans do siebie i świata jest wręcz wskazany? 

Tylko mi sie zdawało ze chamski wpis usunęła . Ja nie rozprawiam kto ja i gdzie dosiada.

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...