Skocz do zawartości
rogaczzwyboru

Moje oczekiwania wobec rogaczącej mnie żony!

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, rogaczzwyboru pisze:

Czy słowa źle dobrałem?Może. Dla mnie oczekiwania to nadal tylko oczekiwania nie jakiś rozkaz czy jakiś szantaż typu "zrób to bo inaczej...."OCZEKIWANIA!!!

A to nie Ty pisałeś, że wymagałeś od żony seksu analnego z kochankiem, wiedząc, że jej to nie odpowiada?

Hmmmm... no może mi się coś przywidziało. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, jarekww pisze:

Bo oceniasz , ze związek nie cuckold rogaczazwyboru jest jakiś nie taki, ze zmusza itp. ze nie szanuje, domniemujesz , spekulujesz bezpodstawnie

Nie bezpodstawnie, a na bazie tego, co i JAK napisał Rogacz. A to duża różnica.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i co . Nikt jej nie wysyłał do kochanka wiedziała jaka jest cena. A teraz Zouza dla Ciebie kawałek  "Wiedziała , ze musi dać dupska"   

• Zmieszany 1
  • Facepalm 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jejooo teraz @jarekww z cuckoldu zrobił handelek .

A wszystko przez to, że biedny @rogaczzwyboru nie potrafi wyartykułować w odpowiedniej formie własnych oczekiwań. :D

Dajcie już chłopaczynie i jego żonie spokój, bo przestanie czerpać przyjemność ze swojego cuckoldu.

• Lubię 3
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No raczej jednak wysłał, ale nie wiesz, bo nie doczytałeś, Jarku. 

A "kawałki" zostaw dla siebie, bo marne one są bardzo.  Ani szokujące, ani śmieszne. 

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, jarekww pisze:

dorabiacie zbyteczną ideologię, swoja własną, ktoś ma inną i wam to nie pasuje , tak tolerancja staje się nietolerancją

Cytowałam Twoje słowa ;) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, rogaczzwyboru pisze:

Czy ja cierpię? Nie to nie to! Mnie to kręci ,podnieca jak ona jest z innym i ja o tym wiem!

Czyli nadal nie widzę gdzie tu Twoje poświęcenie.

Cały czas piszesz o swoich oczekiwaniach, powtarzasz o nich w prawie każdym poście. Krzyczysz wręcz.

Tylko widzisz... gdy Twoja partnerka ma poczucie winy, ze względu na to, że się dla niej "poświęcasz"... to te Twoje oczekiwania mogą stać się dla niej imperatywem.

Być może nawet bez Twojej intencji.

Nie hejtuję, nie najeżdżam. Myślę tylko, że warto się nad tym zastanowić. 

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, jarekww pisze:

Niech krytycy przeżyją w związku  te 20 lat czy 25 jak rogaczzwyboru to podyskutujemy, czy to z cuckoldem czy nie.

Szach mat Zouza? Ile ty jesteś w związku?

Nie wiem ile Zuza ale ja jestem 28   w,zwiazku a przeszlo 30 z moja żona i cz w zwiazku z tym roszcze sobie prawo do nieomylnosci? Bynajmniej nie wiec nie wazne ile tylko jak,znam na forum kilka osob ktore sa w zwiazku kilka lat a doswiadczeniem mogly by zawstydzic nie jednego.

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zaczęło się od "oczekiwań" które brzmią jak żądania. Żądania to co innego jak oczekiwania,  Jeśli są oczekiwania to powinny być i szacunek, liczenie się i poszanowanie drugiej osoby. Brak tego wywołał rozgorzałą dyskusję... 

• Lubię 6
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...