Skocz do zawartości
rogaczzwyboru

Moje oczekiwania wobec rogaczącej mnie żony!

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, jarekww pisze:

Niech krytycy przeżyją w związku  te 20 lat czy 25 jak rogaczzwyboru to podyskutujemy, czy to z cuckoldem czy nie.

Szach mat Zouza? Ile ty jesteś w związku?

Brawo TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Facepalm 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, jarekww pisze:

Niech krytycy przeżyją w związku  te 20 lat czy 25 jak rogaczzwyboru to podyskutujemy, czy to z cuckoldem czy nie.

Szach mat Zouza? Ile ty jesteś w związku?

A co cię to obchodzi? 

To nie jest wątek o mnie.

Nie widzę też, abyś ty jakoś rozpisywał się na swój temat. 

Może przeoczyłam, ale nie widzę też, by Autor wspominał o 25 latach związku. 

• Lubię 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Zouza pisze:

Jarku, nie wiedziałam, że takim romantykiem jesteś. 

Jednak tu już całkiem odleciałeś. ;) 

brak merytorycznych argumentów sięgamy po oceny

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, rogaczzwyboru pisze:

Brawo TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ech... Rogaczu, fajnie wyjaśniłeś gdzieś po drodze o co naprawdę Ci chodziło, że słowa niefortunnie dobrałeś i sądziłam, że coś przemyślałeś, pojawiły się jakieś refleksje.  No ale może i dobrze, że rozwiałeś właśnie moje wątpliwości. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Zouza pisze:

A co cię to obchodzi? 

To nie jest wątek o mnie.

Nie widzę też, abyś ty jakoś rozpisywał się na swój temat. 

Może przeoczyłam, ale nie widzę też, by Autor wspominał o 25 latach związku. 

Proste bo rogaczzwyboru jest w empirycznie  potwierdzonym dobrym związku bo jakby taki nie był to by się rozpadł.

Ok ja jestem w związku 27 lat. 

Tak tylko spekuluje, poznali się , ślub, dzieci i dopiero fikołków im się zachciało

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, jarekww pisze:

brak merytorycznych argumentów sięgamy po oceny

To, że masz idealistyczne podejście nie jest argumentem? :D "Jedno ciało, jedna dusza..." - to jest romantyczne, idealistyczne, ale nierealne. W każdym razie nie tam, gdzie szanujemy drugiego człowieka i nie chcemy go do niczego zmuszać.

Poza tym to zastrzeżenie powinieneś mieć głównie do siebie. Bo jakim argumentem jest pytanie mnie o to jak długo trwa mój związek? 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, jarekww pisze:

Ok ja jestem w związku 27 lat. 

Gratuluję, jednak ja o to nie pytałam i - mówiąc szczerze - kompletnie mnie to nie interesuje.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Zouza pisze:

Ech... Rogaczu, fajnie wyjaśniłeś gdzieś po drodze o co naprawdę Ci chodziło, że słowa niefortunnie dobrałeś i sądziłam, że coś przemyślałeś, pojawiły się jakieś refleksje.  No ale może i dobrze, że rozwiałeś właśnie moje wątpliwości. ;)

Czy słowa źle dobrałem?Może. Dla mnie oczekiwania to nadal tylko oczekiwania nie jakiś rozkaz czy jakiś szantaż typu "zrób to bo inaczej...."OCZEKIWANIA!!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, rogaczzwyboru pisze:

Czy słowa źle dobrałem?Może. Dla mnie oczekiwania to nadal tylko oczekiwania nie jakiś rozkaz czy jakiś szantaż typu "zrób to bo inaczej...."OCZEKIWANIA!!!

Ale sam mówiłeś, że sex analny niegdyś jej kazałeś uprawiać z kochankiem ... to też było tylko oczekiwanie ? 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo oceniasz , ze związek nie cuckold rogaczazwyboru jest jakiś nie taki, ze zmusza itp. ze nie szanuje, domniemujesz , spekulujesz bezpodstawnie dlatego jestem ciekawy jaki ty masz staż w związku by oceniać czyjś ?

Proste oni żyją ze sobą około 25 lat jakim prawem  oceniasz , że coś jest nie tak.

W obecnych czasach naprawdę trzeba wiele tolerancji i uczucia by tyle z sobą wytrzymać.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...