Skocz do zawartości
rogaczzwyboru

Moje oczekiwania wobec rogaczącej mnie żony!

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, jarekww pisze:

Klasyczna hot wife wg mojego rozumienia jest lojalną żoną , a jako taka dzieli się wszystkim ze swoim mężem? zgadzasz się ?

Nie, nie zgadzam się.

Przeczytaj to, co napisał Wichura o odrębnych światach w związku. 

Lojalność to nie to samo, co bezwolność, czy brak własnej przestrzeni.

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

? Ktoś tu czyta a nie rozumie! Czy ja kogoś zmuszam? Ja oczekuję i tylko oczekuje ,czekam:) Nie które tu osoby niepotrzebnie zamęt sieją!  ŻONA spełnia moje oczekiwania bo wie ,że mnie to kręci ,że mnie to podnieca. Czy w moich oczekiwaniach są jakieś zadania ,które musi bezwzględnie wykonać?Albo coś musi zrobić wbrew swej woli i ochoty? Czy ona musi coś zrobić dla mnie? Nie ,nie musi ,ale wie ,że oczekuje czegoś i to spełnia choć nic nie musi!Ale czasami jest mało czasu! jest super długi seks i SMS ,MMS z zabawy nie ma kiedy zrobić. Kochanka też nie musi mieć a chcę! I ja tego chcę ! Nie jakaś Marysia,Zosia itd Ja i żona chcemy tego samego!

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Nie bardzo rozumiem... w jaki sposób się poświęcałeś?

Myślałem, że oboje czerpiecie z cuckoldu pełnymi garściami.

Czyżby próba wymuszenia poczucia winy?"

Cytat

No cierpiał przecież duchowo i w zamian oczekiwał a ona tą cenę była gotowa płacić . Co tu jest złego? wiem że to nie klasyka ale cóż nie zmuszał jej  w powszechnie rozumianym znaczeniu tego słowa jak dla mnie. Finał był taki, że ic h związek przetrwał 15 lat, życzę co niektórym  z cuckoldem lub nie powtórzyć to . To nie takie proste.

• Facepalm 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, rogaczzwyboru pisze:

Kochanka znalazła na datazone a przed nim miala kochanka z tlenu

Interesuje cię życie żony poza kochankami i cipką do spuszczania się? 

Mam nadzieje, że z jakimiś pytaniami nie lądowala na Kafeterii.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, rita pisze:

? A o co chodzi bo teraz ja nie rozumiem czegoś! Z jakimi pytaniami? Ona jest konkretna i gdy szuka znajduję - od tego jest datazone ,tlen! Masz z tym jakiś problem?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Zouza pisze:

Nie, nie zgadzam się.

Przeczytaj to, co napisał Wichura o odrębnych światach w związku. 

Lojalność to nie to samo, co bezwolność, czy brak własnej przestrzeni.

Kurcze jak pisał tak jak ty to mi się nie chce  Lojalność z tym co napisałem czyli dzieleniem się wszystkim oznacza klasycznie jedna dusza jedno ciało w tym wypadku dochodzi obcy członek jeszcze extra   t o tak by cie podrażnić

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, rita pisze:

a tu jedziemy trochę szowinistycznie, jest kobiecy szowinizm ?  

• Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, jarekww pisze:

"Nie bardzo rozumiem... w jaki sposób się poświęcałeś?

Myślałem, że oboje czerpiecie z cuckoldu pełnymi garściami.

Czyżby próba wymuszenia poczucia winy?"

No cierpiał przecież duchowo i w zamian oczekiwał a ona tą cenę była gotowa płacić . Co tu jest złego? wiem że to nie klasyka ale cóż nie zmuszał jej  w powszechnie rozumianym znaczeniu tego słowa jak dla mnie. Finał był taki, że ic h związek przetrwał 15 lat, życzę co niektórym  z cuckoldem lub nie powtórzyć to . To nie takie proste. 

Całkiem fajno to ująłeś! Szare jest nasze życie a to co robimy jest wisienką naszego życia a nie waszego czy kogoś innego! Czy ja cierpię? Nie to nie to! Mnie to kręci ,podnieca jak ona jest z innym i ja o tym wiem! Jest to dziwny stan napięcia ,podniecenia,niepokoju czas oczekiwania że żona do mnie wróci szczęśliwa i zadowolona.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niech krytycy przeżyją w związku  te 20 lat czy 25 jak rogaczzwyboru to podyskutujemy, czy to z cuckoldem czy nie.

Szach mat Zouza? Ile ty jesteś w związku?

• Facepalm 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jarku, nie wiedziałam, że takim romantykiem jesteś. 

7 minut temu, jarekww pisze:

Kurcze jak pisał tak jak ty to mi się nie chce ?  Lojalność z tym co napisałem czyli dzieleniem się wszystkim oznacza klasycznie jedna dusza jedno ciało w tym wypadku dochodzi obcy członek jeszcze extra   t o tak by cie podrażnić ?

Jednak tu już całkiem odleciałeś. ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...