Skocz do zawartości
rogaczzwyboru

Moje oczekiwania wobec rogaczącej mnie żony!

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Druh. pisze:

Oczywiście że tak. Stąd warunki/preferencje @rogaczzwyboru w stosunku do jego żony w mojej ocenie mieszczą się w granicach normalnego cuckold. I nie ma w nich nic obrzydliwego jak to napisała @Wife

Sposób ich wyrażania i formy wypowiadania się są moim zdaniem obrzydliwe. I jego kontrargumenty wobec naszych.

Lula.

• Lubię 5
  • Smutny 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Druh. pisze:

Oczywiście że tak. Stąd warunki/preferencje @rogaczzwyboru w stosunku do jego żony w mojej ocenie mieszczą się w granicach normalnego cuckold. I nie ma w nich nic obrzydliwego jak to napisała @Wife

Oczywiście zgadzam się z Tobą, bo myślę że każdy ma jakieś warunki do spełnienia, jednak jeśli przybiera to formę handlu na zasadzie "musisz etc" to już mniej mi się to podoba. Inaczej brzmi "dobrze by było gdybyś zrobiła to i tamto", "podniecilo by mnie gdybyś zrobiła to... " no nie trzeba wszystkiego stawiać na ostrzu noża by oczekiwania spełniać ;)

• Lubię 9
  • Facepalm 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Sailor&Lula pisze:

Sposób ich wyrażania i formy wypowiadania się są moim zdaniem obrzydliwe. I jego kontrargumenty wobec naszych.

Lula.

W dniu 17.02.2019 o 19:51, rogaczzwyboru pisze:

We wtorek moją żonka będzie miała kolejne spotkanie ze swoim kochankiem, oczekiwania moje są takie jak zawsze czyli 0d 15 lat takie same:) W miarę możliwości SMS czy już miał wytrysk, czy miała orgazm, fotka jej rozpulchnionej i otwartej szparki po zabawie  , mile widziane fotki z kutasem w środku. Filmik gdyby chcieli nagrać z seksu to by było super.  Relacja telefoniczna zaraz po rozstaniu ich Są to moje oczekiwania wobec mojej żony ,gdy jest z kochankiem nie jakiś "psi "jej obowiązek czy coś w tym stylu. Jak znam moją żonę 90 % będzie spełnionea jęsli nie to nie ma tragedi

Faktycznie, bardzo zły sposób wypowiadania się... Ehh moje drogie Panie. Zagalopowałyście się chyba za bardzo!.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Druh. pisze:

Faktycznie, bardzo zły sposób wypowiadania się... Ehh moje drogie Panie. Zagalopowałyście się chyba za bardzo!.

W tej wypowiedzi to akurat @rogaczzwyboru widać bardzo starał się nas zadowolić ;) . Porównaj je sobie z innymi.

Lula.

• Lubię 1
  • Smutny 1
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Sailor&Lula Myślę, że @rogaczzwyboru ma głęboko w poważaniu co tam sobie myślimy, i nie pisze tu niczego co by miało "nas" zadowolić. A tylko takie rzeczy które mają zadowolić jego. Co ja zresztą rozumiem.

Proponuję skończyć tą inkwizycję na autora tematu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ooo widze ze kilka moich slow wywołału burze, coz jest złego z byciu klaczą czy ogierem,  wielu ludzi wyraza tak swe tlumione potrzeby seksualne bedace zazwyczaj w kontrze do ich oficjalnegi wizerunku. Sama radosc,  sila , jurnosc nic złego wg mnie ;) na co tu fochy

• Facepalm 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, jarekww pisze:

Ooo widze ze kilka moich slow wywołału burze, coz jest złego z byciu klaczą czy ogierem,  wielu ludzi wyraza tak swe tlumione potrzeby seksualne bedace zazwyczaj w kontrze do ich oficjalnegi wizerunku. Sama radosc,  sila , jurnosc nic złego wg mnie ;) na co tu fochy

Nic nie jest złego. Być może uszy by Ci zwiędły, gdybyś usłyszał, jak lubię być nazywana w łóżku. A jednak nie traktuję tego jako jedynej słusznej opcji, nie wpycham tych sformułowań do dyskusji, nie nazywam ich "prawdziwymi" - wiedząc, że mój przepis na cuckold być może sprawdza się tylko u mnie.

Lula.

• Lubię 5
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam oj tam,   skalpujecie rogacza z wyboru z rogow a i on ma prawo  trzymac je dumnie, tolerancja bedaca cenzura czyis upodoban nie jest prawdziwa tolerancją, kazdy ma swoja prawde, widze ze opcja feministyczna nadaje tu ton dyskusji, czy dlatego ze jest nsjglosniejsza jest prawdziwa, np dla mnie nie ;)

• Facepalm 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, jarekww pisze:

Oj tam oj tam,   skalpujecie rogacza z wyboru z rogow a i on ma prawo  trzymac je dumnie, tolerancja bedaca cenzura czyis upodoban nie jest prawdziwa tolerancją, kazdy ma swoja prawde, widze ze opcja feministyczna nadaje tu ton dyskusji, czy dlatego ze jest nsjglosniejsza jest prawdziwa, np dla mnie nie ;)

Opcja feministyczna czyli co takiego?

Oczywiście, Rogacz może dumnie nosić rogi. Tak samo Hot Wife ma prawo być dumna ze swej roli, gdy się w niej spełnia. Kochanek również.

Jednak nie ma jednego prawilnego przepisu na to spełnienie.

Lula.

• Lubię 3
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...