Skocz do zawartości
rogaczzwyboru

Moje oczekiwania wobec rogaczącej mnie żony!

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, jarekww pisze:

Prawdziwy ogier chyba powinien oznaczyć klacz? Bylem tu i ruchałem.?

Tylko ,że on nie wie że ja marze o takim śladzie. Jedynym śladem będą fotki. SMS i nagrana relacja po spotkaniu którą przez telefon zaraz po spotkaniu złoży mi hotka. Ogier nie wie że jestem rogaczem z wyboru a hotka nie chce go wtajemniczac w nas układ twierdząc ze taka wiedza może sprawić że ogier będzie mniej się starał jej dogodzić! 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, jarekww pisze:

Prawdziwy ogier chyba powinien oznaczyć klacz? Bylem tu i ruchałem.?

Straszne...

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, surfinia pisze:

Straszne...

Dla mnie najstraszniejsze jest w tym słowo "prawdziwy", oh, monopoliści od cuckoldu. Pal sześć słowa "ogier" i "klacz", niech sobie siebie nazywają jak im się podoba.

Lula.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, para_rze pisze:

Bardzo słusznie. Jeśli już pozwalasz Żonie się tak bawić masz pełne prawo oczekiwać. Nie daj się zaszczuć niektórym tutaj rozpieszczonym Paniom, które w mojej ocenie błędnej postawy swoich mężów, zatraciły poczucie obowiązku wobec nich.  Żona ma obowiązki wobec męża, takie na jakie się umawiała z nim wchodząc w ten świat. 

Oho... kolejne objawienie mejsarza cuckoldu.

Przykro mi ale decydując się na ZK stałeś się takim samym zboczeńcem jak my.  Możesz obrażać innych, możesz traktować żonę jak własność a kochanka jak narzędzie, możesz próbować wplatać w to wartości patrachialne czy tradycyjne ale ani nie doda Ci to męskości której brak zarzucasz tu innym ani nie pomoże Ci zracjonalizować zdrady kontrolowanej w Twojej głowie bo chyba z tym masz największy problem

• Lubię 4
  • Dziękuję 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Dla mnie najstraszniejsze jest w tym słowo "prawdziwy", oh, monopoliści od cuckoldu. Pal sześć słowa "ogier" i "klacz", niech sobie siebie nazywają jak im się podoba.

Minie wszystko razi zarówno "prawdziwy" jak i "klacz". Na przykład suczką (klaczą nie) mogę być tylko dla swojego kręgu osób np. mąż, mój kochanek.  Wiem, że pomimo używanych takich słów mają do mnie szacunek. 

• Lubię 11
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, surfinia pisze:

Minie wszystko razi zarówno "prawdziwy" jak i "klacz". Na przykład suczką (klaczą nie) mogę być tylko dla swojego kręgu osób np. mąż, mój kochanek.  Wiem, że pomimo używanych takich słów mają do mnie szacunek. 

Stąd napisałam - niech SIEBIE nawzajem nazywają, jak im się podoba. Bez wprowadzania monopolu na jedynie słuszne nazewnictwo na kulturalnym forum dyskusyjnym. Bo w końcu żadne z nas prawdziwe klacze, to i na prawdziwego ogiera nie zasługujemy ;) .

Lula.

• Lubię 3
  • Haha 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, para_rze pisze:

Bardzo słusznie. Jeśli już pozwalasz Żonie się tak bawić masz pełne prawo oczekiwać. Nie daj się zaszczuć niektórym tutaj rozpieszczonym Paniom, które w mojej ocenie błędnej postawy swoich mężów, zatraciły poczucie obowiązku wobec nich.  Żona ma obowiązki wobec męża, takie na jakie się umawiała z nim wchodząc w ten świat. 

Decydując się na cuckold musimy widzieć  w tym przyjemność zarówno hotka jak i rogacz, a stawianie warunków żonie typu "chcesz się pieprzyć z kimś innym to masz zrobić to, to i tamto... masz być dla mnie taka i taka, bo ruchać dzięki temu się będziesz mogła " jest obrzydliwe i pokazuje, że rogacz nie ma funu ze zdrady, a szuka profitów dodatkowych, która żona spełnić musi .. ale czy to cuckold czy jakiś rodzaj handlu? 

• Lubię 7
  • Zmieszany 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Wife pisze:

pokazuje, że rogacz nie ma funu ze zdrady, a szuka profitów dodatkowych,

Może tak być, ale nie ma w tym nic złego. Ja nie mam radości z samej zdrady  przez Caramellę. I świadomość tego że ona w tym momencie gdzieś się bawi, nie sprawia mi przyjemności. Żeby mi to sprawiało przyjemność muszą być spełnione jakieś tam dodatkowe warunki.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Druh. pisze:

Może tak być, ale nie ma w tym nic złego. Ja nie mam radości z samej zdrady  przez Caramellę. I świadomość tego że ona w tym momencie gdzieś się bawi, nie sprawia mi przyjemności. Żeby mi to sprawiało przyjemność muszą być spełnione jakieś tam dodatkowe warunki.

Druhu, ale Caramella pewnie też ma swoje dodatkowe warunki, które muszą być spełnione, aby zdrada dawała satysfakcję? Każdy ma jakieś preferencje. Kwestia konsensusu i poszanowania wzajemnych potrzeb.

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Sailor&Lula pisze:

Druhu, ale Caramella pewnie też ma swoje dodatkowe warunki, które muszą być spełnione, aby zdrada dawała satysfakcję? Każdy ma jakieś preferencje. Kwestia konsensusu i poszanowania wzajemnych potrzeb.

Lula.

Oczywiście że tak. Stąd warunki/preferencje @rogaczzwyboru w stosunku do jego żony w mojej ocenie mieszczą się w granicach normalnego cuckold. I nie ma w nich nic obrzydliwego jak to napisała @Wife

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...