Skocz do zawartości
rogaczzwyboru

Moje oczekiwania wobec rogaczącej mnie żony!

Rekomendowane odpowiedzi

Co się feministki czepiacie  .  Oczekuje chłop na rogi i tyle

• Haha 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, rogaczzwyboru pisze:

A wiecie co znaczy słowo "oczekiwać"? Dla rozwiania wątpliwości podaje link 

https://sjp.pwn.pl/slowniki/oczekiwać.html

To dla tych , którzy wypowiadali się co do moich oczekiwań wobec "mojej" żony!

Bardzo słusznie. Jeśli już pozwalasz Żonie się tak bawić masz pełne prawo oczekiwać. Nie daj się zaszczuć niektórym tutaj rozpieszczonym Paniom, które w mojej ocenie błędnej postawy swoich mężów, zatraciły poczucie obowiązku wobec nich.  Żona ma obowiązki wobec męża, takie na jakie się umawiała z nim wchodząc w ten świat. 

• Facepalm 2
  • Haha 3
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

OOOOO dobrze prawi widać , że mój rodak  tradycyjne Podkarpacie to podstawa.  A może rodaczka.

• Lubię 1
  • Facepalm 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, Złota Rybka pisze:

To Twoja żona czy nie Twoja? Jeśli Twoja, to co masz na myśli używając cudzysłowu? 

Tylko tyle,że się jutro zniwu nią podzielę! Jutro inny kutas będzie ją dymał przez 2 godziny a i tak choć porządnie wyruchana przez innego wróci do mnie!

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oooo prawdziwy hetero   tez rozumiem take żądze chociaż , niepraktykujący jestem.  Since jej na dupsku robi?

• Facepalm 1
  • Haha 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, jarekww pisze:

oooo prawdziwy hetero   tez rozumiem take żądze chociaż , niepraktykujący jestem.  Since jej na dupsku robi?

Klapsy 3-4 dość mocne w trakcie sexu od niego dostaje. Choć ją pieczę to jemu na to pozwala

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

uuuu to rogaczowi chyba w jajach gotuje? Since są? ugryzienia malinki?

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, jarekww pisze:

uuuu to rogaczowi chyba w jajach gotuje? Since są? ugryzienia malinki?

Ani sinców ani malinek. Choć oczekuje malinek na jej ciele to z powodu tego ,że kochanek nie wie o naszym układzie boi się on jej zrobić, choć nalegała!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdziwy ogier chyba powinien oznaczyć klacz? Bylem tu i ruchałem.?

• Facepalm 3
  • Haha 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...