Skocz do zawartości
rogaczzwyboru

Moje oczekiwania wobec rogaczącej mnie żony!

Rekomendowane odpowiedzi

ja ciebei nie pytam o takie sprawy , to jest

3 minuty temu, Wife pisze:

To obraza ? No proszę Cię ... mówisz o przyjemności z analu więc Zouza napewno miała na myśli czy wiesz co to za przyjemność trzymania penisa w tyłku ... bo sama przyjemność wkladania jest z pewnością dalece różna od udostępnienia tyłka do tego celu ... 

ja ciebie nie pytam o to czy lubisz w tylek , kto ci dał prawo mi take teksty zapodawać

• Facepalm 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, jarekww pisze:

pytałem czy cie ktos dosiada i ktora dziurke?

Jeżeli twierdzisz, że anal jest taki przyjemny, to dlaczego oburzasz się na pytanie czy żona analnie cię dosiada? 

No bo jeśli nie (sądząc ze świętego oburzenia jakie nam zaprezentowałeś), to co możesz powiedzieć nt. tego, czy anal jest przyjemny dla osoby pasywnej, niezależnie od tego, jakiej płci jest?

Zarzucasz mi chamstwo, bo zapytałam, czy żona Cię dosiada? To przypomnę ci jak podsumowałeś żonę Rogacza - "musi dawać dupsko". No kultura jak się patrzy ;)

Ale zaspokoję Twoją ciekawość - ja akurat bardzo lubię seks analny. 

Tylko przytrzymaj się krzesła, żebyś z niego nie spadł. ;)

• Lubię 4
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wypowiedz moja o zonie rogacza była w konwencji i myślę ze on nie poczuł sie obrażony

Ja uszczypliwie ci pisałem ze nie dość ze kobieta to jeszcze feministka - jakoś nie czułaś się obrażona.  Jeżeli tak to szczerze przepraszam b ot one nie było moim celem.

A mnie obraziłaś bo czuje sie obrażony i chciałaś to zrobić i tyle.

Kultura nakazywałby , której mi niby brakuje , powiedziec przepraszam nawet jak nie chcialaś mnie obrazić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, jarekww pisze:

ja ciebei nie pytam o takie sprawy , to jest

ja ciebie nie pytam o to czy lubisz w tylek , kto ci dał prawo mi take teksty zapodawać

Wolność słowa ;) nic zdrożnego i zabronionego nie napisałam. Obalam jedynie Twoją tezę że anal dla wszystkich musi być przyjemny ... wyrażając się jednocześnie z szacunkiem do rozmówcy... jakbyś nie zauważył 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie rozmawiam y teraz o analu , wiec pozwól ze sie nie odniosę

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, jarekww pisze:

Wypowiedz moja o zonie rogacza była w konwencji i myślę ze on nie poczuł sie obrażony

A ja myślę, że prawie każda kobieta, o której tak napisano by publicznie, w dodatku jakiś wirtualny byt, poczułaby się obrażona. 

3 minuty temu, jarekww pisze:

Ja uszczypliwie ci pisałem ze nie dość ze kobieta to jeszcze feministka - jakoś nie czułaś się obrażona.

Nie czułam się, bo to wręcz komplement, ale tego nie rozumiesz nawet. :D

4 minuty temu, jarekww pisze:

A mnie obraziłaś bo czuje sie obrażony i chciałaś to zrobić i tyle.

A czym cię obraziłam? Zadałam ci pytanie, na które nie musiałeś odpowiadać.

Aaaaaa, rozumiem, że macho ucierpiał, że w ogóle takie pytanie mogło paść.

No jeśli twierdzisz, że anal jest taki fajny, to pytam, wątpliwości mając, czy w ogóle wiesz o czym piszesz. 

I jednak nie wiesz.

6 minut temu, jarekww pisze:

Kultura nakazywałby , której mi niby brakuje , powiedziec przepraszam nawet jak nie chcialaś mnie obrazić.

Akurat jesteś ostatnią osobą, która kultury powinna uczyć.

Ponadto nie uważam, bym napisała coś obraźliwego, więc i przepraszać nie mam za co.

I skończ z tym moderatorem, bo to czytaliśmy ze 100 razy - gdy brak argumentów to pozostaje "moderatorowi nie wypada". 

A ja przypomnę - gdy wypowiadam się  jako moderator używam zielonej czcionki.

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No jako moderator chyba mylisz role. Moderator nie jest od napadania na rozmówców. Pouczania , jest od moderowania. Na wielu forach działam:  zawodowych  , politycznych i pierwszy raz się stykam z sytuacja by moderator wdawał się w pyskówki z  userami.

Co do kultury to nikogo nie obraziłem bezpośrednio poza tym jednym jak mówisz zdaniem , ale nie chciałem nikogo obrazić.  To ty i twoi poplecznicy robiliście wycieczki personalne.

Ja mówiłem rzeczy z którymi się nie zgadzacie ale to nie jest powód do personalnego ataku.

Parę razy ci dawałem szanse by obrócić sprawę w żart.

A przed chwilą by wyjść honorowo z sprzeczki.

Chcesz trwać w swej zaciętości ok twoja sprawa.

• Facepalm 4
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To może łopatologicznie.

Oprócz bycia moderatorem jestem również userem, który może wypowiadać się tak, jak każdy inny user.

Ponadto nie jest to moja praca zawodowa, a funkcja pełniona społecznie.

Nie wyobrażam sobie również, bym nie mogła odpowiedzieć innemu userowi - zgodnie ze swoją wiedzą, sumieniem i przekonaniami. Bo też nie ma powodu, byś ty mógł, a ja nie, chociaż współtworzyłam to forum.

Ogromnie dziękuję ;) za dawane mi szanse, jednak nie skorzystam. 

A, co istotne - mamy bardzo odmienne poczucie humoru. 

• Lubię 4
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem obrażony i oczekuje słowa przepraszam  i tyle kończę temat .

Już tu nie będę pisał a ty z tym zostaniesz.

Myślę ze wielu z userów nie podziela twojego stanowiska. A może sie mylę ;-)? 

• Zmieszany 2
  • Facepalm 1
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@jarekww ja również bywam na innych forach nieerotycznych. Bywałam też Moderatorem i zauważyłam jedno. Że użytkownicy sami nie widzą, gdy przekraczają granice w dyskusji. Ty je przekroczyłeś, ale u siebie tego nie widzisz- czubek nosa za blisko twarzy.

Natomiast, gdy Moderatorka podpuściła Cię swoją wypowiedzią (anal w Twoją stronę, to Twój czuły punkt) jako użytkowniczka forum- nie Moderatorka forum- to już oczekujesz od niej wyciągnięcia względem siebie samej konsekwencji i przeprosin. A niby za co ma Cię  przepraszać?  Za zwykłe pytanie? -tak, pamiętam jak ono brzmiało.

Moderatorzy jak i Administratorzy forum, to tacy sami użytkownicy tak ja czy Ty. I mają prawo wypowiadać się tak jak my. Funkcja nie może zamykać im ust, bo się komuś nie podobają ich przekonania czy wypowiedzi.

Więcej dystansu względem własnej osoby polecam.

Wybacz Administracjo i Moderacjo powyższy off-top.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...