Skocz do zawartości
rogaczzwyboru

Moje oczekiwania wobec rogaczącej mnie żony!

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, rogaczzwyboru pisze:

Ale mało które z was potrafi cokolwiek zrozumieć w czym tkwi nasz układ.

1.Skąd to założenie?

2. Próbowałeś kiedyś pisać bez oceniania i zakładania z góry?

3. Co więc robisz na forum gdzie nikt Cię nie rozumie? Po co zalewasz shoutboxa wpisami o tym co aktualnie robi Twoja żona z aktualizacją co 10 minut skoro mało kto to rozumie wg Ciebie?

• Lubię 8
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, rogaczzwyboru pisze:

Szukała kochanka z którym może wszystko a nie tylko sex bez chemii. Ale mało które z was potrafi cokolwiek zrozumieć w czym tkwi nasz układ.

Skąd to założenie???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, jarekww pisze:

Opcja feministyczna czyli taka ktora chce pozostac kobieta i dorownac we wszytkim rownoczesnie mezczyznom, a biologia, role spoleczne sa rozne,

Biologię to da się ciut oszukać, wiesz? ;)

Np. taki stapon i może kobieta mężczyznę, pardon, zerżnąć.  :D W dodatku nazywając go suką :D

Ba! Wielu mężczyzn o tym marzy, a na pierwszy rzut oka wyglądają całkiem zwyczajnie, są ojcami i mężami. 

A role społeczne? No fakt, mężczyzna dziecka nie urodzi. Ale za to coraz więcej panów owe dziecko wykarmi, przewinie i będzie się nim opiekowało nie gorzej niż kobieta. 

• Lubię 5
  • Facepalm 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
44 minuty temu, surfinia pisze:

Skąd to założenie???

dorabiacie zbyteczną ideologię, swoja własną, ktoś ma inną i wam to nie pasuje , tak tolerancja staje się nietolerancją

• Facepalm 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jarku, ile postów z tego tematu przeczytałeś? Bo ja mam wrażenie, że zanim napisałeś cokolwiek, to przeczytałeś tytuł i może 1-2 posty. ;)

4 minuty temu, jarekww pisze:

tak tolerancja staje się nietolerancją

Bardzo proszę, pokaż palcem GDZIE? 

• Lubię 1
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Zouza pisze:

Biologię to da się ciut oszukać, wiesz? ;)

Np. taki stapon i może kobieta mężczyznę, pardon, zerżnąć.  :D W dodatku nazywając go suką :D

Ba! Wielu mężczyzn o tym marzy, a na pierwszy rzut oka wyglądają całkiem zwyczajnie, są ojcami i mężami. 

A role społeczne? No fakt, mężczyzna dziecka nie urodzi. Ale za to coraz więcej panów owe dziecko wykarmi, przewinie i będzie się nim opiekowało nie gorzej niż kobieta. 

Ok dobrze wiesz o czym mówię co więcej wiesz , że mam rację.   . Wracajmy do tematu, a temat jest prosty, rogacza kreci akurat tego jak jego żona spełnia jego polecenia. Domniemuję , że żonę z tych czy innych powodów to satysfakcjonuje. Na tym poprzestańmy. Nie jest klasyczną hot wife, bo pragnie trochę chronić swe przeżycia przed eksploracją rogacza ale nie ma róży bez kolców. Odpłaca mu to kilkukrotnie poprzez spełnianie jego zachcianek. Oni tak czerpią radość i zabawę. Naprawdę nie widzę powodu d oczepiania jak tu niektóre  ponetne  babeczki się czepiają. Taż to bardzo uczciwy układ. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, jarekww pisze:

dobrze wiesz o czym mówię co więcej wiesz , że mam rację. 

Absolutnie się nie zgadzam. A emotkami wrażenia na mnie nie robisz. A może raczej robisz, negatywne. Ignorancję przykrywasz śmiechem.

Nie jest klasyczną hot wife,

A jaka jest "klasyczna hot wife"? 

Naprawdę nie widzę powodu d oczepiania jak tu niektóre  ponetne  babeczki się czepiają. Taż to bardzo uczciwy układ. 

Naprawdę, widzę, że kompletnie nie pojmujesz skąd wzięły się i czego dotyczą słowa krytyki.

hot wife, bo pragnie trochę chronić swe przeżycia przed eksploracją rogacza ale nie ma róży bez kolców. Odpłaca mu to kilkukrotnie poprzez spełnianie jego zachcianek. Oni tak czerpią radość i zabawę.

Bo - podkreślę - nie dotyczą ich sposobu na cuckold.

• Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Zouza pisze:

Jarku, ile postów z tego tematu przeczytałeś? Bo ja mam wrażenie, że zanim napisałeś cokolwiek, to przeczytałeś tytuł i może 1-2 posty. ;)

Bardzo proszę, pokaż palcem GDZIE? 

oj tam chodzi mi o to , że kilka tu ponętnych feministek pała oburzeniem, że rogacz śmie wydawać polecenia, że to ubliża człowieczeństwu kobiety a człowieka tak ogólnie, bo działanie pod przymusem jakby,  wstawiając błędniej siebie w taka relację, otóż domyślam się że małżonka kolegi rogacza z wyboru ma inna konstrukcje myślową i całe te wywody nie mają sensu zatem

• Facepalm 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Zouza pisze:

Absolutnie się nie zgadzam. A emotkami wrażenia na mnie nie robisz. A może raczej robisz, negatywne. Ignorancję przykrywasz śmiechem.

A jaka jest "klasyczna hot wife"? 

Naprawdę, widzę, że kompletnie nie pojmujesz skąd wzięły się i czego dotyczą słowa krytyki.

Ignorancję, serio myślisz, że jestem ignorantem a może jestem w cuckoldzie zapewne.

Klasyczna hot wife wg mojego rozumienia jest lojalną żoną , a jako taka dzieli się wszystkim ze swoim mężem? zgadzasz się ?

Zatem masz niepowtarzalną okazje mnie oświecić, bo ja widzę z boku , pisze sobie facet i mnie się jego przeżycia częściowo podobają jak dokonuję projekcji myślowej siebie w jego położenie. A tu kilka osób utyskuje a to źle a tamto nie tak, a nie można tak kogoś zmuszać a skąd wiadomo że zmusza? Tak ja to rozumiem . HOWGH

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, rogaczzwyboru pisze:

Gdy żona 15 lat temu miała pierwszego kochanka mając 27 lat oczekiwałem za każdym razem seksu analnego. Żonka choć niechętnie ale i na to się zgadzała. Było to dla niej naturalne że skoro ja nie mogę mieć kochanki ona w ten sposób doceni moje poświęcenie

Nie bardzo rozumiem... w jaki sposób się poświęcałeś?

Myślałem, że oboje czerpiecie z cuckoldu pełnymi garściami.

Czyżby próba wymuszenia poczucia winy?

• Lubię 6
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...