Skocz do zawartości
rogaczzwyboru

Moje oczekiwania wobec rogaczącej mnie żony!

Rekomendowane odpowiedzi

Ona:  Moja postawa jeśli chodzi o forum jest bierna i to mi pasuje. W pełni akceptuję aktywność mojego Męża tutaj i czasem lubię zajrzeć  w wątki, w których się udziela, czy zwyczajnie poczytać o przygodach innych. Osobiście jednak nie mam potrzeby pisać  tutaj o swoich odczuciach i przygodach.  W ZK jestem początkująca i mam mnóstwo wątpliwości z tym związanych. Wszystko jednak na co się z Mężem zdecydowaliśmy odbywało się na partnerskich warunkach, obgadaliśmy temat  w długich rozmowach. Każde z nas przedstawiało swoje oczekiwania i wątpliwości. Ustaliliśmy swoją wersję ZK, gdzie uwzględniliśmy nasze indywidualne pragnienia.  Niefajny jest hejt jaki niektórzy  z Was wylali na mojego M.   Dlatego własnie zdecydowałam  się napisać. Moi drodzy nasze relacje dalekie są od dyktatu.  Bądźcie spokojni i postępujcie tak, aby to Wam służyła ZK. Pozdrawiam Hotki i Rogaczy. Szczęśliwa Żona

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, para_rze pisze:

Niefajny jest hejt jaki niektórzy  z Was wylali na mojego M.   

Niefajne to było obrażanie użytkowników przez Twojego męża, stąd i dosyć ostre komentarze, w których jednak hejtu nie ma.

26 minut temu, para_rze pisze:

Szczęśliwa Żona

Cieszę się, że jesteście w takiej formule cuckoldu, szczęśliwi,  całkiem serio to mówię. 

Dobrze byłoby jednak nie obrażać tych, którzy wybrali inną drogę spełnienia.

Tylko tyle i aż tyle.

• Lubię 3
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe, że szczęśliwa Żona (czego szczerze gratuluję z całego serca) broni męża , który miał chyba gorszy czas i wszedł na forum by obrazić będących na nim użytkowników. Tego już Żona z @para_rze nie zauważyłaś, czy po prostu nie chcesz tego widzieć?

Ale w temacie.

Jestem zdania, że w kwestii cukoldu rogacz jak najbardziej ma prawo mieć swoje oczekiwania (nawet takie jakie ma @rogaczzwyboru- chociaż to nie moja bajka), ale powinien zdawać sobie sprawę, że mogą być one niespełnione.

• Lubię 6
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, para_rze pisze:

Ustaliliśmy swoją wersję ZK, gdzie uwzględniliśmy nasze indywidualne pragnienia.  

Brawo, tak jak piszesz każdy ustala sobie swój własny przepis na cuckold i krytykowanie innych za to, że lubi co innego niż sam popiera jest nieco egoistyczne biorac pod uwagę, że sam cyckold jak kolwiek realizowany jest w odczyciu wiekszosci populacji zboczonym wymysłem. Będąc tu wyzywając kogoś od zboczeńcow jest czymś zupełnie nie na miejscu, bo każdy ustala swoje ramy i podniecajace elementy w zabawie. 

Godzinę temu, para_rze pisze:

Niefajny jest hejt jaki niektórzy  z Was wylali na mojego M. 

To nie hejt tylko próba rozmowy z Twoim mężem, który uważa, że jego przepis na cuckold jest idealny i jedyny możliwy obrażając wszystkich pozostałych.. 

• Lubię 5
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Dragonfly pisze:

Ale w temacie.

Jestem zdania, że w kwestii cukoldu rogacz jak najbardziej ma prawo mieć swoje oczekiwania (nawet takie jakie ma @rogaczzwyboru- chociaż to nie moje bajka), ale powinien zdawać sobie sprawę, że mogą być one niespełnione.

We wtorek moją żonka będzie miała kolejne spotkanie ze swoim kochankiem, oczekiwania moje są takie jak zawsze czyli 0d 15 lat takie same:) W miarę możliwości SMS czy już miał wytrysk, czy miała orgazm, fotka jej rozpulchnionej i otwartej szparki po zabawie  , mile widziane fotki z kutasem w środku. Filmik gdyby chcieli nagrać z seksu to by było super.  Relacja telefoniczna zaraz po rozstaniu ich Są to moje oczekiwania wobec mojej żony ,gdy jest z kochankiem nie jakiś "psi "jej obowiązek czy coś w tym stylu. Jak znam moją żonę 90 % będzie spełnionea jęsli nie to nie ma tragedi

• Lubię 8
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, rogaczzwyboru pisze:

W miarę możliwości

mile widziane

gdyby chcieli

to by było super.

5 minut temu, rogaczzwyboru pisze:

Są to moje oczekiwania wobec mojej żony ,gdy jest z kochankiem nie jakiś "psi "jej obowiązek

I tak brzmi znacznie, znacznie lepiej. :)

Na pewno sam zobaczysz różnicę, gdy na spokojnie przeczytasz cały wątek.  :)

Powodzenia!

• Lubię 5
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22.12.2018 o 18:36, rogaczzwyboru pisze:

gdy ja mam ochotę ,żona ma pozwalać na zalewanie swej szparki:) ma spermą w każdej dogodnej dla mnie chwili

Dziękujemy za wyjaśnienie, co to takiego  to "oczekiwać", jednak tak sformułowane (jw.) zdanie nie wyraża oczekiwania, a żądanie. 

• Lubię 3
  • Smutny 1
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, rogaczzwyboru pisze:

wobec "mojej" żony!

To Twoja żona czy nie Twoja? Jeśli Twoja, to co masz na myśli używając cudzysłowu? 

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...