Skocz do zawartości
rogaczzwyboru

Moje oczekiwania wobec rogaczącej mnie żony!

Rekomendowane odpowiedzi

58 minut temu, para_rze pisze:

Masz rację dobrze, że tak jest. Przecież to zboczenie seksualne i to nie małej wagi. Nie szczyciłbym się tak doświadczeniem...

Opisujesz tu swoje oczekiwania wobec rogaczącej Cię żony. Witaj w gronie zboczeńców. 

Piszesz, że chcesz zlizywać ich soki jak tylko żona wróci że spotkania a potem, twierdzisz że to pozbawia "męstwa".  Nie widzę żadnej konsekwencji twoich wypowiedzi. Tak jakbyś chciał i nie chciał jednocześnie.

Osiołkowi w żłoby dano. W jednym owies w drugim siano. Nieszczęsny osioł zdechł z głodu. 

• Lubię 9
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Para_rze, gdyby hipokryzja mogła wykarmić - nie głodowałbyś do końca swych dni. ;)

• Lubię 3
  • Haha 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, para_rze pisze:

Masz rację dobrze, że tak jest. Przecież to zboczenie seksualne i to nie małej wagi. Nie szczyciłbym się tak doświadczeniem... ?

Hmm czyli uważasz, że doświadczenie jest powodem do wstydu ? Że wszyscy są zboczeńcami tylko nie Ty, bo nie masz jak realizować swoich fantazji ? Fantazji, których sam sobie przeczysz w co drugim zdaniu ? Eh zastanów się czego Ty chcesz bo chyba złą drogę wybrałeś. Chcesz cuckoldu, który jest oczywistą zdradą a żona nie może o kochanku pomyśleć bo to zła zdrada. Traktujesz żonę jak kurewke której ciałem chcesz rozporządzać wedle Twoich wytycznych nie patrząc nawet na jej reakcje i potrzeby. No ja na miejscu żony w żadną relację bym nie wchodziła...

• Lubię 10
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, para_rze pisze:

Masz rację dobrze, że tak jest. Przecież to zboczenie seksualne i to nie małej wagi. Nie szczyciłbym się tak doświadczeniem...

Na moje oko, to wcale dla Ciebie nie jest tak dobrze, tylko żal Ci 4 litery ściska, że nie radzisz sobie z własnymi fantazjami o cuckoldzie. Brzydzisz się ich, a zarazem bardzo pragniesz ich spełnienia.

Wytykasz nam  nasze zboczenia, próbujesz nas umoralniać. My przynajmniej szczerze przyznajemy się do naszych parafilii - tylko nie pomyl tego znowu z przechwałkami, bo  to jednak co innego. Mylisz pojęcia.  

Ty natomiast udajesz kogoś kim nie jesteś. Wciskasz nam, że masz jakieś własne  zasady moralne, których sam również jak widać nie przestrzegasz.

Tylko i wyłącznie on sam jest odpowiedzialny za samopoczucie swojej żony. Moja Żona pytała go czy dobrze jest mu ją tak kłamać. Pasuje mu to. Więc to on robi jej krzywdę. Moja Żona umiejętnie tylko się nim zabawi.

Wmawiaj sobie co chcesz. Ale Twoja żona  i Ty bierzecie w tym udział. Jesteście  świadomi tego co się dzieje, więc  i Wy dokładacie do jego podłości swoją cegiełkę. Udawanie, że jesteście fair i lepsi od nas niczego tu nie zmieni.

Życzę Wam obojgu (a przede wszystkim Tobie) pogodzenia się i oswojenia z własnymi demonami, bo inaczej jad, zawiść i złość Was pokona.

P.S.:

Gratuluję. Naprawdę jest się czym chwalić. 

Jasne, że jest się czym chwalić :)

Mimo, iż nie jestem tak piękna jak Twoja Żona, to jednak szukając potencjalnych kandydatów na kochanka/ę mogę szukać podłóg swoich preferencji czyli tylko pośród singli, a nie tracić czas (jak Wy) na ludzi spoza kręgu moich zainteresowań.

• Lubię 11
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 14.02.2019 o 17:06, para_rze pisze:

Żona zawsze kiedy szła się bawić miała obrączkę na palcu. Żaden z facetów nie powiedział że to przeszkadza, nie zapytał, a wręcz udawał jakby tego nie było. Żonie łatwo byłoby powiedzieć o naszych relacjach, jednak kochankowie zwykle o to nie pytali. A jeśli już to padały słowa typu "po co psuć coś co dobrze funkcjonuje?" Sami godzili się na nieuczciwe relacje.

Może trafiali się wśród nich mężczyźni w cuckoldowych związkach... Może nie wiedzieli co to cuckold. Może zwyczajnie chcieli bzyknąć mężatkę.

Może patrzyli na Twoją żonę i myśleli o Niej dokładnie to co ty o nich (jakby nie było - z obrączką na palcu podrywa/daje się podrywać). Wszystkich wrzuciłeś do jednego wora.

Sami godzili się na nieuczciwe relacje. Z własnej woli wchodząc w zdradę, godzą się na to aby być traktowanym jak zabwaka

Tak Ci powiedzieli? "Zgadzam się być traktowanym jak zabawka"? Kto dał Ci prawo oceniać i wykorzystywać do swoich perwersji obcych ludzi?

Jesteś jakimś Mrocznym Mścicielem w pelerynie?

jeśli sami nie chcą być wobec moich i Żony relacji uczciwymi, to sami pchają się w szpony mojej Żony

Wyjaśnij mi w jaki sposób są nieuczciwi względem Was. Bo ja widzę rzecz zupełnie odwrotną.

Moja Żona zabawi się nim, tak jak oboje tego zechcemy. To jest dla mnie cuckold.

Nie masz w takim razie bladego pojęcia czym jest cuckold.

W Waszej wersji ZK jedynym uczciwym jak widzę człowiekiem jest ten nieszczęsny Kochanek.

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Ritta pisze:

Piszesz, że chcesz zlizywać ich soki jak tylko żona wróci że spotkania a potem, twierdzisz że to pozbawia "męstwa".  Nie widzę żadnej konsekwencji twoich wypowiedzi. Tak jakbyś chciał i nie chciał jednocześnie.

Pokaż w której wypowiedzi chciałem? Zawsze uważałem, że to jakaś tragedia i gejoza. 

2 godziny temu, Wife pisze:

Traktujesz żonę jak kurewke której ciałem chcesz rozporządzać wedle Twoich wytycznych nie patrząc nawet na jej reakcje i potrzeby.

Czujesz się kurwą, skoro tak nazywasz inne kobiety? Musisz więc trochę zwolnić z zabawami bo widzę jak tracisz do siebie szacunek. 

2 godziny temu, Dragonfly pisze:

bo inaczej jad, zawiść i złość Was pokona.

Zobacz wyżej jak sama plułaś jadem i złością. Ponownie piszesz o sobie.

• Facepalm 10
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, para_rze pisze:

Czujesz się kurwą, skoro tak nazywasz inne kobiety?

Przetłumaczę Ci z polskiego na Twoje, bo widzę, że masz pewne problemy z percepcją. ;)

Wife nie nazywa tak innych kobiet. Dosadnie pokazuje Ci to, jak TY traktujesz swoją żonę. 

Widzisz różnicę, czy nadal nie? :D

Btw. a to trzeba się czuć kurwą, by tak nazwać inną kobietę?

5 minut temu, para_rze pisze:

Musisz więc trochę zwolnić z zabawami bo widzę jak tracisz do siebie szacunek. 

Musisz trochę uważniej czytać, bo widzę, że nie przyswajasz. ;)

7 minut temu, para_rze pisze:

Zobacz wyżej jak sama plułaś jadem i złością. Ponownie piszesz o sobie.

Ze zrozumieniem emocji i intencji też masz problem? :D

• Lubię 7
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, para_rze pisze:

jakaś tragedia i gejoza

Czy naprawdę nie potrafisz rozmawiać bez obrażania innych? Możesz przecież napisać, że nie masz ochoty zlizywać nasienia i masz do tego prawo. Nie obrażaj osób, które to lubią, ani gejów, którzy najpewniej nie marzą o lizaniu cipek.

Zastanów się, co piszesz.

• Lubię 9
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o zamknięcie tego postu. Napisałem o swoich oczekiwaniach wobec żony a tu się wylewa pomyje sam nie wiem dlaczego, większość z odpowiedzi nic nie wnosi do mojego postu. Dawno już doszedłem do wniosku ,że forum obecnie nijak jest dla rogaczy :( . Strach cokolwiek napisać aby nie być skrytykowany czy wyśmiany!

• Facepalm 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rogaczu, myślę, że jednak wiele wnosi, jeśli umie się czytać między wierszami. ;)

Forum jest dla Hotek, Rogaczy, Kochanków i wszystkich innych, których tematyka interesuje.

Trzeba jednak rozumieć, że jeśli pisze się coś na forum (czyli publicznie) to i reakcje mogą być różne, także niepochlebne, nieprzychylne. Należy się z tym liczyć. 

• Lubię 6
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...