Skocz do zawartości
rogaczzwyboru

Moje oczekiwania wobec rogaczącej mnie żony!

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, skrzat pisze:

No bo to zawsze trzeba wypośrodkować. Wymaganie sms/mms co parę minut jest śmieszne. Ale z drugiej strony nie wysłać nic, a po powrocie powiedzieć "sorki kochanie ale nie mieliśmy ochoty robić zdjęć", też jest słabe.

Ja mam z tym nieco problem, więc może mi wskażecie drogę... Wiadomo, że M. lubi zdjęcia ze spotkań, ale ja czuję się niezręcznie wyciągając telefon w środku "akcji". Gdzieś jest tutaj dyskusja na ten temat? Dobra, poszukam sobie... Ale wszelkie sugestie mile widziane.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, rogaczzwyboru pisze:

Czyli wg ciebie Rogacz nie może mieć żadnych oczekiwań wobec żony? Ma zrezygnować ze wszystkiego w imię czego? Przypominam cuckold-zdrada kontrolowana to jest układ pomiędzy dwoma osobami! Układ ma być korzyścią dla żony i dla mnie ! Chyba lula nie bardzo rozumiesz tematykę cuckoldu!

Za przeproszeniem, nie ucz ojca dzieci robić ;) ...

Skoro jest to, także w Twoim przypadku, układ między dwoma osobami - to gdzie wśród Twoich oczekiwań jest miejsce na przyjemność i inwencję żony? Chyba, że sam fakt, że Ty oraz kochanek łaskawie "jej włożycie i ją zalejecie" równe jest według Ciebie absolutnej i definitywnej rozkoszy dla kobiety.

Lula.

• Lubię 3
  • Facepalm 1
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Sailor&Lula pisze:

Za przeproszeniem, nie ucz ojca dzieci robić ;) ...

Skoro jest to, także w Twoim przypadku, układ między dwoma osobami - to gdzie wśród Twoich oczekiwań jest miejsce na przyjemność i inwencję żony? Chyba, że sam fakt, że Ty oraz kochanek łaskawie "jej włożycie i ją zalejecie" równe jest według Ciebie absolutnej i definitywnej rozkoszy dla kobiety.

Lula.

Za przeproszeniem ile lat się "bawisz" w cuckold?

• Facepalm 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, SplitKiM pisze:

Ja mam z tym nieco problem, więc może mi wskażecie drogę... Wiadomo, że M. lubi zdjęcia ze spotkań, ale ja czuję się niezręcznie wyciągając telefon w środku "akcji". Gdzieś jest tutaj dyskusja na ten temat? Dobra, poszukam sobie... Ale wszelkie sugestie mile widziane.

Nie pomogę bo za słabo znam meandry forum. A "w środku akcji" nie bywam.

Za to w byciu wiele kilometrów od "akcji" mam czarny pas. ;)

• Lubię 2
  • Haha 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, rogaczzwyboru pisze:

Za przeproszeniem ile lat się "bawisz" w cuckold?

Ile miałam partnerek i partnerów seksualnych też mam napisać?

To nie ma żadnego znaczenia. Znaczenie ma natomiast poszanowanie potrzeb obu stron, aby nikt nie robił niczego na siłę i z wielkiej łaski. Aha, a kochanka też by się przydało szanować, chociaż troszkę. To też człowiek, a nie maszyna do produkcji spermy.

Jakie oczekiwania wobec cuckoldu ma Twoja żona? Wiesz w ogóle o tym?  :)

Lula.

• Lubię 6
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, SplitKiM pisze:

Ja mam z tym nieco problem, więc może mi wskażecie drogę... Wiadomo, że M. lubi zdjęcia ze spotkań, ale ja czuję się niezręcznie wyciągając telefon w środku "akcji".

Ja po prostu z góry uprzedzam, że jest to podstawowy warunek. 

Jeśli pan się nie zgadza - spotkania nie będzie.

I raczej to panowie pamiętają o tym, by robić zdjęcia. Inna sprawa, że różna ich jakość w "ferworze walki". ;)

Ale gdyby zdjęcia miały być co chwilę - no nie zdzierżyłabym.

• Lubię 6
  • Dziękuję 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Sailor&Lula pisze:

Ile miałam partnerek i partnerów seksualnych też mam napisać?

To nie ma żadnego znaczenia. Znaczenie ma natomiast poszanowanie potrzeb obu stron, aby nikt nie robił niczego na siłę i z wielkiej łaski. Aha, a kochanka też by się przydało szanować, chociaż troszkę. To też człowiek, a nie maszyna do produkcji spermy.

Jakie oczekiwania wobec cuckoldu ma Twoja żona? Wiesz w ogóle o tym?  :)

Lula.

Znam oczekiwania mojej żony i je spełniam,. Napisałaś ,że znaczenie ma poszanowanie obu stron co z przebiegu z tego co piszesz kompletnie się rozmija z potrzebami drugiej strony. Co do mojego pytania ma znaczenie ,gdyż ty pierwsza Lulu napisałaś ,że nie mam ojca  dzieci robić! A może ja mam większe i dłuższe doświadczenie niż ty ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Zouza pisze:

Ja po prostu z góry uprzedzam, że jest to podstawowy warunek. 

Jeśli pan się nie zgadza - spotkania nie będzie.

I raczej to panowie pamiętają o tym, by robić zdjęcia. Inna sprawa, że różna ich jakość w "ferworze walki". ;)

Ale gdyby zdjęcia miały być co chwilę - no nie zdzierżyłabym

Dzięki Zouza, raczej moi kochankowie nie mają z tym problemu. Większy problem mam ja... Czasami jest ok, ale w większości wypadków psuje mi to klimat, bo muszę się oderwać od tego co robię, zastanowić się nad pozycją, wysłać zdjęcie, poklikać z M. czy mu się podoba, on się zazwyczaj w tym momencie uruchamia i zaczyna mi reżyserować :)

• Lubię 1
  • Haha 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, rogaczzwyboru pisze:

A może ja mam większe i dłuższe doświadczenie niż ty ?

A jakie to ma znaczenie??????

A jak w latach tyle samo, to miesiące będziesz liczył? ;)

• Lubię 5
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znam oczekiwania mojej żony i je spełniam,.

Tak? W jaki sposób?

Czy zgadzasz się z wszystkimi jej oczekiwaniami?

Napisałaś ,że znaczenie ma poszanowanie obu stron co z przebiegu z tego co piszesz kompletnie się rozmija z potrzebami drugiej strony.

Czyli ważne są czyste potrzeby, szacunek nieistotny? Byle do celu?

Co do mojego pytania ma znaczenie ,gdyż ty pierwsza Lulu napisałaś ,że nie mam ojca  dzieci robić! A może ja mam większe i dłuższe doświadczenie niż ty ?

Wiesz, ja nie mam zamiaru się licytować i opowiadać tu całej historii zdrady kontrolowanej w moim życiu. To do niczego nie prowadzi. To nie ja oceniam, kto ma większe doświadczenie w tej materii, Ty czy ja.

Lula.

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...