Skocz do zawartości
rogaczzwyboru

Moje oczekiwania wobec rogaczącej mnie żony!

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, Dragonfly pisze:

wierzysz że kobieta, która na spotkaniu zamiast się skupić na tym co się dziej non stop cyka fotki, wysyła sms'y i mms'y może się dobrze bawić? Że to nie rozproszy jej, kochnka i nie popsuje klimatu?

I właśnie dla tego, ja osobiście preferuję jednak spotkania w trójkę:) Nie chce uczestniczyć aktywnie..., niech sobie siedzi i patrzy:)

• Lubię 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Druh. pisze:

ile czasu zazwyczaj spędza się w tej samej i jednej pozycji? kreatywne podejście do tematu i da się sprawę ogarnąć.

A wiesz, to zależy ile ma trwać całe spotkanie. ;) No i czy kochankowie za cel obrali sobie przerobienie Kamasutry, czy wyłącznie przyjemność. ;)

To Ty cierpliwy Człek jesteś. :D Mnie cykanie zdjęć co chwilę nieziemsko wk... :D No i rozprasza mocno. 

• Lubię 5
  • Facepalm 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rogaczzwyboru opisał czego oczekuje a życie zweryfikuje czy wszystkie punkty z jego listy zostaną zrealizowane. Póki żona się na to zgadza dajcie mu się cieszyć. Może powinien spisać listę oczekiwań żony i nam ją tutaj zaprezentować. 

• Lubię 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie nie wchodzi w grę ani siedzenie z boku i przyglądanie się przez rogacza, ani wideoczat. Za każdym razem czułabym się jak małpka w zoo. Jak eksponat czy przedmiot. A tak w swoich opisach @rogaczzwyboru traktuje swoją żonę. Laleczkę namówiłem, to niech laleczka tańczy jak ja jej zagram. I nieważne, że ona potrzebuje odpowiedniego nastroju by być podniecona. I nie ważne że to wtedy spid zabawa. To nie ważne. Ważne, że on od razu chce być w niej po kochanku i już. Ciekawe, czy ona wtedy podczas tego szybkiego stosunku ma orgazm?

• Lubię 7
  • Smutny 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
21 godzin temu, Druh. pisze:

Dla przyjemności trojga?

Zależy jak się do tego podchodzi. Myślę, że robienie i wysyłanie zdjęcia, kreatywna osoba jest w stanie spokojnie "wpleść w scenariusz" spotkania, i wcale jej nie popsuje, a jeszcze zrobi się fajniejsza i ciekawsza:)

Zgadzam sie ale mówimy tu raczej o takim wymaganiu fotek, uwierz potrafi sfrustrować i popsuć cala zabawe. Jezeli rogacz czeka na sms i daje możliwość wyboru momentu na fotke to ok i jest super ale gdy co kilka minut przychodzi sms z prośbą o kolejne foto to juz średnio.

• Lubię 5
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No bo to zawsze trzeba wypośrodkować. Wymaganie sms/mms co parę minut jest śmieszne. Ale z drugiej strony nie wysłać nic, a po powrocie powiedzieć "sorki kochanie ale nie mieliśmy ochoty robić zdjęć", też jest słabe.

• Lubię 9
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, Widar pisze:

Zgadzam sie ale mówimy tu raczej o takim wymaganiu fotek, uwierz potrafi sfrustrować i popsuć cala zabawe. Jezeli rogacz czeka na sms i daje możliwość wyboru momentu na fotke to ok i jest super ale gdy co kilka minut przychodzi sms z prośbą o kolejne foto to juz średnio.

SMS czy MMS mogą przecież być zaraz po spotkaniu. Ja nie zasypuje wiadomościami żony telefonu. czekam cierpliwie. Jeśli ma chęć i czas to robią sobie sesje  przed 2-3 zbliżeniem ,bo za pierwszym razem cieszą się sobą tylko sobą -moje oczekiwania schodzą wtedy na dalszy plan!

• Zmieszany 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, rogaczzwyboru pisze:

bo za pierwszym razem cieszą się sobą tylko sobą -moje oczekiwania schodzą wtedy na dalszy plan! 

Naprawdę?

Czyli za pierwszym razem najadają się sobą po swojemu, byle jak najwięcej i jak najmocniej, bo później to już tylko, o zgrozo, w grę wchodzą Twoje spłycające i systematyzujące wszystko oczekiwania...

Lula.

• Lubię 1
  • Zmieszany 1
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, rogaczzwyboru pisze:

SMS czy MMS mogą przecież być zaraz po spotkaniu. Ja nie zasypuje wiadomościami żony telefonu. czekam cierpliwie. Jeśli ma chęć i czas to robią sobie sesje  przed 2-3 zbliżeniem ,bo za pierwszym razem cieszą się sobą tylko sobą -moje oczekiwania schodzą wtedy na dalszy plan!

Jeżeli tak to jak najbardziej w pożądku i takie Sms Mms jak najbardziej sa mile widziane i tak jak pisal Druch może to byc dodatkowa  frajde i podniecenie dla wszystkich zainteresowanych

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Sailor&Lula pisze:

Naprawdę?

Czyli za pierwszym razem najadają się sobą po swojemu, byle jak najwięcej i jak najmocniej, bo później to już tylko, o zgrozo, w grę wchodzą Twoje spłycające i systematyzujące wszystko oczekiwania...

Lula.

Czyli wg ciebie Rogacz nie może mieć żadnych oczekiwań wobec żony? Ma zrezygnować ze wszystkiego w imię czego? Przypominam cuckold-zdrada kontrolowana to jest układ pomiędzy dwoma osobami! Układ ma być korzyścią dla żony i dla mnie ! Chyba lula nie bardzo rozumiesz tematykę cuckoldu!

• Facepalm 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...