Skocz do zawartości
Zwyczajny_rogacz

Pierwsze sex spotkanie

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 22.12.2018 o 11:57, Ona_i_On_z_pieprzem pisze:

Jak w coś brnąć to razem.

Jak spotkania osobno to z jakąś relacją skoooooro nie chce Cię na spotkaniu...

Jesli jej na coś pozwlasz to nie możesz być od tego odcięty bo to nie tędy droga. Takie zresztą moje zdanie.

Jesteś mężem i jakieś warunki muszą między wami być ustalone, a nie samowolka. 

Powodzenia

/Ona.  

No nie do końca chyba masz rację. Bo cuckold to właśnie zdrada kontrolowana, a nie trójkąt. Zresztą są różne odmiany cuckold i różne ustalenia między partnerami. Może to coś zahaczahace już o ultimate cuckold? Na zasadzie: jestem Hotką, bo ty chciałeś, bym kochała się z innym. Ale teraz ja przejmuję stery i decyduję co dalej! Gdzie, jak i z kim się spotykam. A partnerowi może się to nawet podobać. Mieszanka podniecenia, zazdrości, a czasem nawet upokorzenia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Wszystkowiedzący pisze:

Bo cuckold to właśnie zdrada kontrolowana, a nie trójkąt. Zresztą są różne odmiany cuckold i różne ustalenia między partnerami.

W tych dwóch zdaniach sam sobie zaprzeczyłeś...

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Ona_i_On_z_pieprzem pisze:

@Wszystkowiedzący namieszałeś, poplątałeś, nie zrozumiałeś. 

/Ona. 

Masz rację. A przecież obiecywałem sobie, że nie będę pisał po pijaku, albo śpiący... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.12.2018 o 12:03, Zwyczajny_rogacz pisze:

Moze to i dobra rada, zobaczymy jak sytuacja sie rozwinie, bo ostatnio tez bylo duzo obiecywania a spotkanie bylo przelozone.  To przez ten "niedosyt" jest chec kolejnej proby, tym bardziej ze ona nie chce miec wielu kochankow a wylacznie jednego ktory zaraz ma wyjechac na dlugo i wtedy bedziemy z pewnoscia tez sporo analizowac. To obecnie jest temat ktory poruszamy praktycznie ciagle, w samochodzie, na zakupach a czasem to i film pauzujemy zeby jakies przemyslenia powiedziec. Ja nie do konca umiem o tym mowic, ciezko mi dobrac slowa, zdexydowanie latwiej sie pisze, dlatego czasem tez piszemy. Czuje ogromne wsparcie dziewczyny i wiem ze nie zrobi nic na co bym sie nie zgodzil. Mamy tez ustalone ze jak mowie stop to stop i koniec, robimy wtedy przerwe do odwolania. Poki co oboje czujemy sie na silach zeby probowac, tak nam sie przynajmniej wydaje :)

Ech zwyczajny_rogaczu. Uważam, że piszesz sprawnie i dziwi mnie dlaczego Cię inni nie rozumieją. Dla mnie jest wszystko jasne. Działacie tak jak działają niedoświadczeni. Masz dokładnie takie same wątpliwości jak wielu innych, (a na pewno tych parę par z którymi robiliśmy swingowanie) Jak będziecie ze sobą szczerzy, to wszystko wyjdzie tak jak sobie wymarzyliście.
Jedna rzecz to nie spieszyć się. Czasami warto stanąć i refleksyjnie podumać. :) 
Pozdrawiam i życzę radości.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...