Skocz do zawartości
uległy†

Szeroko pojęty bondage.

Rekomendowane odpowiedzi

Gi to element bdsm...

bdsm to nie tylko nap......nie po tyłku,

....ale fantazja intrygująca...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

uległy,

kiedyś też tak myślałam. Ale okazuje się, że wcale tak być nie musi.

Wiązanie samo w sobie może być nie tylko sposobem ale również celem.

normalny_sląk,

umiesz wiązać?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

uległy,

kiedyś też tak myślałam. Ale okazuje się, że wcale tak być nie musi.

Wiązanie samo w sobie może być nie tylko sposobem ale również celem.

normalny_sląk,

umiesz wiązać?

oczywiście że nie musi...., ale jest..

bdsm to bondage, sparking, bluzgi słowne, znęcanie psychiczne.... itd itd...

co nie znaczy że skoro ktoś lubi klapsy, czy lubi być nazwany/a suką, to odrazu bdsm...., ale to są elementy....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek normalny_slask

normalny_sląk,umiesz wiązać?

...gentelmen się - ponoć - nie chwali...

chyba, że bardzo chcesz wiedzieć to kliknij PW.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Scarlett

oglądnęłam filmik i muszę powiedzieć, że to jest bardzo duże stąpanie po linie, ale w końcu bdsm a to przekraczanie pewnych granic. Uwielbiam wiązać przez 7 lat szkoliłam się i doszłam do perfekcji ale nigdy nie wpadłabym na pomysł aby wiązać za szyję, ale jeśli ktoś lubi to przecież nie można tego bronić  :-) my mamy sypialnie zrobioną ze strychu i cztery piękne  piękne belki zostawione które można wykorzystać i wykorzystujemy :-) a w ostatniej szufladzie komody  sznury :-) i tak sobie mój mąż czasami wis, belki są na tyle wytrzymałe, że utrzymają go i za ręce i za nogi :-) :-) albo w dowolnej kombinacji na jaką mam ochotę :-) i fantazję 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

UUUU to jakoś nie nasza bajka, stety niestety, trudno powiedzieć. Nie kręci nas i tyle, aczkolwiek znamy ludzi, którzy to uwielbiają i wiemy, że (jak mówili przedmówcy) sam fakt wiązania już jest ekscytujacy i podniecający itp itd. Tego pragnienia  jednak nie odkryliśmy w sobie póki co.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Scarlett, dzięki za linka.

Oni nawet robią warsztaty. Super!

Fajnie wiedzieć, że taka sztuka w Polsce się rozwija.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

najpiekniejsza forma bondage jest shibari , pelne kunsztu i artyzmu , niesamowite sploty i prowadzenie sznura to male dziela sztuki

To moja do tej pory jeszcze nie spełniona fantazja..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o nawado to muszę Wam zdradzić, iż znamy się osobiście i naprawdę, uwierzcie, lepszych nauczycieli w Polsce nie znajdziecie. Otarliśmy się nie raz i nie dwa o klimaty BDSM, także shibari, zresztą moja Żonka wstawiła ostatnio fotkę z podwieszania, które wykonał właśnie GanRaptor - możecie podejrzeć na forum.

Bondage jest super, sztuka piękna, był czas, kiedy i nas pochłonęła.

Spędziliśmy z nawado niejeden wieczór i niejedną noc, na różnych imprezach ale także u nas w domku, "plątaliśmy" się na różne sposoby i ... świetna sprawa ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...