Skocz do zawartości
uległy†

Szeroko pojęty bondage.

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 16.12.2018 o 13:38, Wichura pisze:

Wiążę linami polipropylenowymi z racji na to że są bardzo praktyczne, przyjazne ciału, stosunkowo bezpieczne i łatwe w praniu/myciu/ utrzymaniu w czystości.

Przyznam, że dla mnie (osobiście) pod względem doznań - polipropylen zdecydowanie przegrywa z jutą.

Nie mniej jednak, sztuczne sznurki są o wiele bardziej "neutralne".

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Sailor&Lula pisze:

Przyznam, że dla mnie (osobiście) pod względem doznań - polipropylen zdecydowanie przegrywa z jutą.

W pełni i bez najmniejszego trudu jestem w stanie to zrozumieć,

2 minuty temu, Sailor&Lula pisze:

Nie mniej jednak, sztuczne sznurki są o wiele bardziej "neutralne".

:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nalepsza go wiązania jest lina 8-10mm, z naturalnej bawełny pleciona. Raz, ze jest neutralna i nie wchodzi w reakcje alergiczne z skóra, dwa nie ma efekty ciagliwosci i wskutek tego nie zmienia swojego stanu podczas gdy uległa jest związana. Powoduje to iż nie ma ryzyka nadmiernego ucisku i braku dopływu krwi do określonych organów ciała. Trzy jest podatna na wiązanie oraz bardzo łatwa (jednym ruchem) do przecięcia nożem w przypadku paniki uległej i wyswobodzenia jej.  O przyjemności z bondage już nie wspomne;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój fetysz ! Uwielbiam być wiązana, na przeróżne sposoby jednak nie przepadam za shibari i misternym zaplataniem. Lubię szybko, mocno, tak żeby próbować się wyswobodzić. Pasek. Wieszanie na haku. Uwielbiam liny jutowe, ale spróbuję wspomniane bawełniane.

Przez nadmierny ucisk mam problem z kciukiem .

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.12.2018 o 21:28, skrzat pisze:

W kwestii krępowania rąk (i być może innych części ciała) paskiem do spodni, to pomysłowość ludzka okazuje się imponująca i są już projekty specjalnie do tego stworzone:

beznazwy1.png.2b465dde1e5c9db417f8aa2ea64dad4c.pngbeznazwy2.png.9bc579f02098161b59c1b6039cf0a71a.pngbeznazwy3.png.a6d95c2457e7835e98f6eb275eb00836.png

W sumie w nawiązaniu do tematu improwizowanych wiązadeł oraz pasków to ostatnio zamówiłem sobie pas oficerski. Po pierwsze dlatego, żę jeden z moich dotychczasowych skórzanych pasów nie przedłużył umowy ze mną więc siłą rzeczy potrzebuję nowego pasa. Po drugie posiada on na obwodzie tzn bojówki czyli mini-paski z kółkami/zaczepami do których można dopiąć inne akcesoria, łaczniki czy kajdanki. Jak dojdzie będziemy testować ;)

pas.jpeg

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ponieważ wpis dotyczący pasa oficerskiego spotkał się ze sporym zainteresowaniem warto chyba napisać jak przebiegły testy. W skrócie: bardzo praktyczna rzecz. Z pewnością znajdzie zastosowanie nie tylko na spodniach ;)

20190914_214044.jpg

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, Wichura pisze:

Ponieważ wpis dotyczący pasa oficerskiego spotkał się ze sporym zainteresowaniem warto chyba napisać jak przebiegły testy. W skrócie: bardzo praktyczna rzecz. Z pewnością znajdzie zastosowanie nie tylko na spodniach ;)

20190914_214044.jpg

Wygląda świetnie, lubię paski. Zlecę nabycie . A czy można przypisać nadgarstki z tyłu pasa?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Magic pisze:

A czy można przypisać nadgarstki z tyłu pasa? 

Bojówki czyli opaski z zaczepem są zakładane "luzem" na pas więc możesz je umiejścić w dowolnym miejscu jego długości. Jak taka bojówka wygląda załączam poniżej. Nawlekasz ją na pas i jest. Dasz do tyłu to będzie z tyłu

boj.jpeg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Wichura, zaproponowane przez Ciebie rozwiązania dostają ode mnie +100 punktów za dotyk skóry na ciele ❤

Skóra, stal, juta... Argh!

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W inny sposób,, można dobrać karabińczyk lub szekle odpowiednie do paska

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...