Skocz do zawartości
Dawid93

Pakistanscy terroryści...

Rekomendowane odpowiedzi

Wyjazd na wycieczkę w tereny ogarnięte wojna (syrja) my sami zwiedzający tereny pustynne natykamy się na 5 islamskich terrorystów oczywiście biorąc pod uwagę że to ich teren  zajeżdżają nam drogę i pytają co tu robimy,jeden  z nich znał angielski i rzekł macie poważne problemy.Uzbrojeni mężczyźni  mówią coś do siebie w całkiem obcym nam języku,my czekamy jak na wyrok dopada mnie bezradność. Po dłuższych  naradach nastała cisza  ich dowodzący powiedział ty mała oddaj się nam ,bądź uległa nie stawiaj sie a darujemy wam życie.Jako para cuck  w tym momencie przeżywaliśmy jednocześnie horror  jak i fale podniecenie, przytulilem ja pocałowalem  i złapałem za krocze miała na sobie cienkie spodenki czuć było że jej cipka jest wilgotna  lecz na twarzy było widać przerażenie i strach. Skierowała się w stronę mężczyzy który dodał a ty obserwuj jak zadowala się kobietę,może się czegoś nauczysz .Zachowywali się jak zwierzyna padały słowa zawsze marzyłem o blondynce zaleje cię ,będziesz nosiła moje dziecko!!! 

Podeszli do niej,ubranie zostało  zerwane z ciala zaczeli dotykać,całować a ona stala wyginajac  sie z rozkoszy jeden z nich wszedł w nią od tylu a kolejny włożył kutasa do buzi,robili z nią co przyszło im tylko do głowy i wymieniali się co kilka minut.Slychac było tylko jej pojękiwanie, tylu orgazmow na raz jeszcze nie miała. Nadszedł  moment szczytowania ×5  przywódca spuścił się w ciepke jak na szefa przystało aż się ulalo  ,zastępca w dupe i kolejni 3 panowie ozdobili  twarz i stopy .Pani ociekala sperma jak wyjęta ze spermowego prysznica...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...