Skocz do zawartości
Dawid93

Stopy Przyszywany Dziadek

Rekomendowane odpowiedzi

Gorący letni weekend,wybraliśmy się z Agnieszką na imprezę do jednego z 3 miejskich klubów.Aga jest 21 letnia,nieśmiała blondi  o wspaniałych proporcjach,sama imprezka była bardzo fajna spojrzenia napalonych samców na parkiecie rozbudzaly zmysły,do tej pory nie mieliśmy żadnej przygody w 3-kacikach.Przed wyjazdem prosiłem by ubrala  się jak typowa nastka (kabaretki,białe ciasne spodnie ,vansy i białą krótką koszulkę z odkrytym brzuszkiem) chodzac po drinki zostawiłem ja na parkiecie wśród  mieszanki arabskich i afrykańskich panów.Jak wiemy uwielbiają nasze polskie blond,Agnieszka miala już trochę w czubie podszedł do niej czarny dość gruby facet  i wywijal jej kutasem przed tylkiem.Ale to nie był ten dzień młoda panna stwierdziła że źle się Czuje,padla komenda wracamy do domu,po tym co widziałem w klubie mialem tylko ochotę ja przelecieć lecz było widać że poleciał o jeden kieliszek za dużo.Wrocilismy do naszej nie dużej miejscowości oddalonej od Gd o jakieś 40 km na miejscu okazało się że nie możemy poszukać klucza od mieszkania,młoda już poirytowany  straciła humor postanowiłem zadzwonić do dziadka on w takich sytuacjach był zawsze skory do pomocy nie zależnie od godziny,zaproponował  byśmy  pojechali do niego .Mieszkał od 10 lat sam po rozwodzie z żoną ,ucieszył się z niespodziewanych gości.Musielismy przebiedzic jakoś te kilka godzin w małej kawalerce,spijcie na łóżku ja położę się na materacu,to dobrze zrobi mi kręgosłup powiedział, Agnieszka była w Tak słabym stanie że rozebrała się o położyła spać .Rankiem mieliśmy wybrać się na przed świąteczne zakupy więc postanowiłem się ogarnąć,ogolić by rano troszke pospać. Cały czas mialem przed oczami czarnego byka który na parkiecie inicjowal  sex z małą,podniecilo mnie to w domu panowała grobowa cisza nagle  w oddali usłyszałem hałas  spadajacego buta,pomyślałem  że to mala się obudziła i będzie chciała się ogarniać,W drzwiach łazienkowych były 4 dziurki  u dołu,coś ktnelo mnie by zobaczyć czy wstała pomyślane o wspólnej kąpieli,to co zobaczyłem zaparlo mi dech w piersi ,mój przyszywany dziadek stał nad moją dziewczyną z wyciągniętym  falusem i masturbowal się nie wiedziałem co robić,byłem zły a zarazem pierwszy raz w życiu widziałem jak inny facet robi sobie dobrze przy mojej małej,postanowiłem czekać na rozwój sytuacji,odkrecilem delikatnie wodę w kranie by udawać że się myje,dziadzio  słysząc to przeszedł do działania odkrył kołdrę i ukazało mu się młode ciało,wyobrażam sobie co musiał czuć,ku mojemu zdziwieniu przeszedł na tył łóżka i zainteresował się stopami teraz to już wiedziałem że to wymarzona scena cuckold. Jej stopy były malutkie i bardzo zadbane pomalowane czerwonym lakierem,a zarazem spocone po kilku godzinach tańca w klubie.Obok łóżka  leżały trampki i czarne kabaretki z małymi dziurkami które przykładał do twarzy i wachał,wiedzial ze nie ma zbyt duzo czasu dotykal reka by sprawdzic czy mocno śpi,Nie reagowala więc złapał dwie małe stopki i włożył pomiędzy nie swojego dużego kutasa,ja nie raz w nocy budziłem się i zabawialem  jej nóżkami gdzie ona w szpiku  delikatnie nimi masowala  nie patrząc na to z zamkniętymi oczami aż poczuła goraca sperme ,tym razem bylo tak samo mala myslala ze to ja i zaczęła robić powolny footjob on przestraszył się widać było że nie wie co robić chciał uciec ale najwidoczniej  podniecenie  wygralo,stał jak wryty kilka ruchów  jej gorących stóp i jego sperma  zalała je, całe najbardziej paluszki,w tym momencie ja również doszedłem,coś wspaniałego wytarł je swoją koszula i jak gdyby nigdy nic poszedł spać .Rankiem Agnieszka  powiedziała pierwszy raz miałeś taki duży wytrysk...

• Lubię 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...