Skocz do zawartości
Whipmaker_PL

Sparing na pejcze do BDSM

Rekomendowane odpowiedzi

Filmik trochę tematycznie, bo jest to sparing w formule sportowej z wykorzystaniem pejczy do BDSM. Już nie chodzi o to, aby robić tu kącik sportowy, chodzi o to, aby czasem z sex-zabawkami trochę wyjść na dwór i trochę się pocieszyć. Tu jest moja i kolegi interpretacja w jaki sposób można to wykorzystać. W przyszłości może weźmiemy witki z BDSM w ruch ;)

IMG_20181127_222435.jpg

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
10 godzin temu, Whipmaker_PL pisze:

trochę wyjść na dwór i trochę się pocieszyć.

synom to kupię :D  bo na razie jak są w bardzo bardzo złym nastroju to  biorą katanę i idą na dwór drwa kaleczyć :) (a ja się wówczas zastanawiam co jeszcze pokaleczą w tym amoku)

sznurki wydają się i bezpieczniejsze... to tak z punktu widzenia kreatywnej matki... rozważę sobie Twoją twórczość

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pejcze były robione do BDSM, a że naprawdę świetnie śmigają, to już wiedziałem że pójdą w ruch do sparingów. Takie kilka porad do zainteresowanych:

- te sznureczki, frędzelki itp. pomagają zwolnić jego pracę - opór powietrza. Przestają być takie szybkie, a to co ma dużą masę i dynamikę, tworzy energię, więc taka sama konstrukcja bez sznurków już będzie dużo bardziej ciągnąć po nogach,

- tak samo zamiast sznurków, można zawiązać na koniec takiego pejcza albo bicza do strzelania kawałek długiego paska szmatki. Ta sama zasada, będzie tworzyć opór powietrza,

- pejcz lepiej zmiękczyć. Tam gdzie jest kompresja i duża masa, ale ściśnięta w sobie powoduje duże obrażenia. Przy tych pejczach normalnie poszły by do wygotowania w wosku, aby nabrały masy i sztywności - może w przyszłości takie też spróbuję użyć do sparingów, ale na razie te bardziej służą do nauki i zabawy, niż w formule full contact :)

Na treningu już powiedziałem, jak będę miał dzieci, to będą się nimi napierdzielać już w wieku 6 lat :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wrzucam poniżej dzisiejszy film ze sparingu... niby sex zabawki, a po plecach ciągnie :) Za niedługo będziemy testować jak floggery się sprawują w sporcie :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ojapierdolę. Moja dekadencka wyobraźnia podsunęła mi wizję siebie wyłożonego wygodnie na skórze z niedźwiedzia przy buchającym, kamiennym kominku oraz dwóch pięknych Domin walczących nade mną (a między sobą) na pejcze o to, która będzie miała przyjemność się mną później zająć. Mrau. 

• Lubię 1
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie do końca w temacie, ale... za to prezentacja pejczy w sportowej formule.

I trochę historii, skąd to się pojawiło? Pejcz typu nahajka przewijał się w różnych cywilizacjach i nie był trudny ani do wymyślenia, ani do skonstruowania. Dobrym miksem wykorzystywanym w dawnych sportach, albo do realnej walki, był krótki bicz do ataków i średniej długości kij wykorzystywany do obrony (przyjmowania uderzeń). Poniżej prezentacja jak to kiedyś wyglądało i nadal w tak zwanych zacofanych ludach jest praktykowane.

PS. Wczoraj pierwszy raz użyłem tego zestawu do sparingu, więc jak na pierwszy raz nawet dobrze to wyszło. Zapraszam do oglądania

https://youtu.be/rD3vHXIGmqI

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...