Skocz do zawartości
fanpończoch

Pani nie dotyka Małego

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry! Co sądzicie o seksie, podczas którego Pani nie dotyka go,  a i jakiekolwiek pocałunki  w ogóle są bardzo  ograniczone.  Pani natomiast lubi być pieszczona, a potem sama doprowadza się do orgazmu.  Na oczach męża, który jest sprowadzony do roli dostarczyciela przyjemności:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jesteś uległym rogaczem to musisz się podporządkować i jeżeli Pani tak cię traktuje masz być wdzięczny. 

• Facepalm 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z każdego tematu da się coś wycisnąć ;)

Sama idea uprzedmiotowienia męża przez Żonę śni się często wielu uległym. I jakkolwiek raz na jakiś czas to byłoby świetne, to narysowanie w ten sposób całego życia erotycznego w związku jest dla mnie pomyłką. Być może istnieją gdzieś Kobiety (ze dwie - po jednej na półkulę), którym taki seks z mężem wystarcza. Ja o takich nie słyszałem.

Fakt, że jeśli miałaby zajebiaszczego kochanka, to jako stricte dominująca mogłaby wymagać od męża jedynie tego, co opisał autor wątku. Fajnie pomarzyć, fajnie przeżyć raz na rok. Nie częściej.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My chcemy spróbować zamiany ...seks bez gumki z Billem a rogacz tylko w gumce łącznie z lodem ?

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.12.2022 o 21:30, Witek pisze:

My chcemy spróbować zamiany ...seks bez gumki z Billem a rogacz tylko w gumce łącznie z lodem ?

dobry układ!, ja uwielbiam zalewać Hotki i obserwować jak rogacz czysci swoją żonkę z mojej spermy... ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas jest inaczej ale mocno podniecająco, dupcia w sensie dupcia jest tylko dla kochanków ja mogę tylko pomarzyć o wejściu w ciasną dziurkę i mocno mi to rozwala głowę jak on/oni mogą a ja nie... Polecam taką karę ;) 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22.12.2022 o 10:16, MarcelW. pisze:

U nas jest inaczej ale mocno podniecająco, dupcia w sensie dupcia jest tylko dla kochanków ja mogę tylko pomarzyć o wejściu w ciasną dziurkę i mocno mi to rozwala głowę jak on/oni mogą a ja nie... Polecam taką karę ;) 

Mnie też bardzo podnieca jak moge na wyłączność brać ciasną dupcie mojej Hotki, a jej mąż może jedynie to obserwować i czyścić po zabawie... ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.12.2022 o 18:21, HedonistaMax pisze:

dobry układ!, ja uwielbiam zalewać Hotki i obserwować jak rogacz czysci swoją żonkę z mojej spermy... ;)

A często ci się zdarza zalewć mężatki? Godzą się na to bez problemu? Może ciąża z kochankiem? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...