Skocz do zawartości
Małgosia

Zmiana preferencji...

Rekomendowane odpowiedzi

A to wobec innych kobiet w ogóle nie umiem być uległa. Nawet próbowałam, ale kończyło się tym, że kobieta sama siebie określająca jako dominująca, ulegała mi w ekspresowym tempie. :lach:

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, Zouza pisze:

A to wobec innych kobiet w ogóle nie umiem być uległa. Nawet próbowałam, ale kończyło się tym, że kobieta sama siebie określająca jako dominująca, ulegała mi w ekspresowym tempie. :lach:

bo mi się moja droga w głowie coś mami że pora się ze sobą spiknąć  - ja się nie określam jako dominującą i tu może być ów warunek zaskakujący... a jednak :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaa, to muszę jeszcze coś dodać.

Jeśli spotykam się z parą w ich domu to odruchowo ograniczam swoje dominatorskie zapędy wobec kobiety. Jakaś taka uprzejmość mi się włącza. :lach:

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Zouza pisze:

Aaaa, to muszę jeszcze coś dodać.

Jeśli spotykam się z parą w ich domu to odruchowo ograniczam swoje dominatorskie zapędy wobec kobiety. Jakaś taka uprzejmość mi się włącza. :lach:

nie zauważyłam ich wobec mnie nawet na neutralnym gruncie  :D ba w Manufakturze mi uległaś mimo, że to ja byłam na Twoim terenie 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 1.12.2018 o 17:44, Aine pisze:

z mojego punktu widzenia,pisząc na osobistych przykładach ,tak to wyglądało .A w szerokim pojęciu już niekoniecznie,wtedy musiałabym się zmierzyć z pytaniem Twoim ,bo możliwości kombinowania trochę za pewne jest  ;)  

A widzisz... odrobina precyzji w kontekście i wszystko staje się klarowne i logicznie spójne.

Czekaj ...czekaj ,ale ja nie chciałam się na zawsze wymienić ,tylko tak na trochę , jak to się w przedszkolu wymienia zabawką na 1h albo dobę... Nie chodziłeś do przedszkola, czy byłeś z tych co się nie zamieniają ? :D

Jestem jedynakiem, dzieckiem idealnym, które rodziców  usatysfakcjonowało  w pierwszym podejściu. Mam  przez to  syndrom zaborczych roszczeń do własności. Moje jest moje... nie pożyczam, nie wymieniam;)

To  dokładnie  taki  typ kompromisu, o jakim piszesz ... nie mogę Ci jednak obiecać ,że ta klątwa precyzji wróci do Ciebie nienaruszona ;)

Decydując się na zaproszenie Ciebie do poznania mojej precyzji przekleństwa zgodziłem się na interakcję z Tobą. Każda interakcja ma skutek, niesie zmianę, wprowadza nowe elementy... Cóż ciekaw jestem jaki skutek odciśniesz na mojej klątwie.

No a skoro ja sobie na targach preferencji już popróbowałam  tego i owego ,i przynajmniej na razie dostrzegam co mnie interesuje najbardziej ,to chcę się na tym skupić .I w tym kierunku rozwijać skrzydła ...zdobywać nowe doświadczenia ... 

Reszta idzie na mniej dostępne półki ...

Przez doświadczenie zdobywa się wiedzę, ta z kolei pozwala dokonywać świadomych wyborów... Do tego miejsca uważam, że jesteśmy jednomyślni. Natomiast dalej piszesz, że to co kiedyś to co smakowało, kusiło a dziś w drodze zdobytych doświadczeń nie jest już preferencyjnym delikatesem ląduje na Cyt. "mniej dostępne półki". Dla mnie logiczne ale gdzie w takim razie śmieci? Co wyrzucasz definitywnie?

Napisałam ,że się zatrzymałam i porządki robię  generalne ,dodam Ci dla wyjaśnienia, że w środku koła .To wcale się nie wracam .Gdyby tak było ,miałbyś racje :D

Tym razem to ja popełniłem błąd nie precyzji. Koło to pole ograniczone  okręgiem, każda droga w ramach tego koła została już przebyta, każdy punkt jest znany. Dlatego proponowałem zmiany promienia... zwiększanie zakresu, pola jednak o wspólnym środku.

Taaak ! :D  ...i wmawiasz  mi ,że chodzę w kółko  :P 

Nie, Zapraszam poza koło:arrow:

Idę w kierunku uległości zaawansowanej ,bez potrzeby poniżania mnie ... tworzę profil dopiero,a raczej składam z tego co mam ... 

Dla mnie inżyniera z wykształcenia każdy proces budowania, tworzenia czy konstruowania jest fascynujący . A kiedy sam mam w nim udział satysfakcję potęguje duma dostępna jedynie kreatorowi.

Kogo zabiorę ...hmmm .Wiem kogo ,ale nie powiem ,wystarczy że on wie ;)

I słusznie... Nie wiem czy nie wszystko wolno mówić, wiem że nie wszystko ma być na pokaz.

Poniżanie nie sprawia mi przyjemności i to jest jeden z moich śmieci .  Wyrzucam ,ale przecież nie z pamięci.

Definitywnie wek... czy półka w rogu pod sufitem? To mnie intryguje, Czy zmiana preferencji dla Ciebie jest kategorycznym i ostatecznym odejściem od tego co kiedyś preferowałaś czy jest jedynie zmiana w ciągłości?

Bywa że i wyrzucić coś trzeba .Jak wypijesz wodę mineralną to się zastanawiasz czy wyrzucić butelkę ?  

Przecież jest pusta ,i tak .Woda została wypita .

A co z recyklingiem? W tym konkretnym przeniesieniu co z odzyskiwaniem surowców i energii? Przecież poprzednie doświadczenia mogą być źródłem wiedzy zarówno o sobie jak i mechanizmach, mogą być inspiracjami w nowych okolicznościach a także swoistymi układami odniesienia. 

No ale ciekawą,naprawdę wyjątkową butelkę po winie ja już zostawię...do decoupage ... 

Jednak nie mam pewności ,że ją wykorzystam ,że nie znajdę lepszej ...w tym wypadku stwierdzam " wyrzucić zawsze jest czas."

I tu dochodzimy do problemu oceny wartości. Czy ocena co jest ciekawe a co nie będzie zawsze aktualna i uniwersalna?  Nie pytam dlatego, ze propaguje zbieractwo i  uważam, ze wszystko trzeba trzymać. Interesuje mnie mechanizm oceny, jego trafność i powody. Zobacz... dziś pewne doświadczenia oceniasz jako nieprzydatne, niepożądane, niefascynujące.  W tym temacie wszyscy są zgodni, że preferencje mogą ulegać zmianie, padło też stwierdzenie że zmiany te mogą mieć dowolny kierunek (tu po głębszej analizie mam wątpliwości) zatem czy w  stanie zachłyśnięcia się nowymi fascynacjami nie popełniamy błędu paralaksy w ocenie minionych doświadczeń? Przyjmując, ze możliwy jest powrót do poprzednich preferencji  tak by wychodziło.

Jeszcze nie skończyłem... niestety muszę się udać na pewne spotkanie co to zostało przesunięte o godzinę a ja się za chwile na nie spóźnię.  Wrócę do odpowiedzi... cierpliwości. :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, iko pisze:

ba w Manufakturze mi uległaś mimo, że to ja byłam na Twoim terenie 

Ale, jeśli mnie pamięć nie myli, nie byłyśmy tam w łóżku. ;)

A to, o czym pisałam, to sytuacji seksualnych dotyczy.

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Zouza pisze:

Ale, jeśli mnie pamięć nie myli, nie byłyśmy tam w łóżku. ;)

A to, o czym pisałam, to sytuacji seksualnych dotyczy.

to jeśli ja dobrze pamiętam to u mnie w domu też - a majtek Twoich wciąż nie znalazłam :lach:

co zatem miałaś na myśli o uprzejmości wobec mnie na moim terenie? ;)

nie na temat idziemy - pora zweryfikować :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, iko pisze:

to jeśli ja dobrze pamiętam to u mnie w domu też - a majtek Twoich wciąż nie znalazłam :lach:

Roberta pytałaś ? :lach:

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Teraz, Wichura pisze:

Roberta pytałaś ? :lach:

wiesz ile osób musiałabym pytać? :lach:

weź nie pytaj

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, iko pisze:

co zatem miałaś na myśli o uprzejmości wobec mnie na moim terenie? ;)

Iko, no nie bądź gapa! :D

Uprzejmość, a może raczej nierozpędzanie się z dominacją, na domowym gruncie zapraszającej mnie pary, ale cały czas mówię tu o kontekście seksualnym, a nie towarzyskim :D

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...