Skocz do zawartości
Małgosia

Zmiana preferencji...

Rekomendowane odpowiedzi

No i masz. Mam za mało czasu i zbyt niewygodnie mi na mobilnym szukać tego cytatu który by wskazywał że autentyczna uległość jest nieautentyczna.  Z tego co pamiętam pisałam o tym że udawanie przez ubiegłego dominanta którego mogę złamać to dla mnie wyszła szkoła aktorstwa i że przestapaby mnie taka osoba kręcić z dniem gdy to udawanie wyszło by na jaw. I że nie kręci mnie łączenie się pod moimi stopami z tekstami "bij mnie  dręcz mnie".  Halo-jak bije to nie po to żeby było przyjemnie.

Więc jak szukasz gdzie leży łamanie dominanta i gdzie to wpisać to wpisz w sadyzm.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, rita pisze:

Z tego co pamiętam pisałam o tym że udawanie przez ubiegłego dominanta którego mogę złamać to dla mnie wyszła szkoła aktorstwa i że przestapaby mnie taka osoba kręcić z dniem gdy to udawanie wyszło by na jaw.

Dobra. Teraz czaję. Nie mniej jednak jest taki typ uległych, który lubi się stawiać i przepychać, "wywalczać" sobie dominację. Czy to aby na pewno jest fałszerstwo? Nie, to znowu po prostu nie jest to, czego szukasz.

O wiele trudniej wyobrażalna dla mnie gra to ta, gdyby dominująca osoba bez "złamania" jej tak ot zaczęła się przed kimś płaszczyć. Obrzydliwe fałszerstwo i nie wiem, jakie pobudki by takim delikwentem kierowały, jeśli rzeczywiście by udawał. Chęć manipulacji? Nie wiem.

Ty szukasz 100% dominującej osoby, która dla Ciebie nagnie swoje dotychczasowe preferencje, rozetrą się przy Tobie w pył... Ambitne, ale po to są marzenia ;) .

Inną kwestią jest to:

Jeśli ktoś jest z natury uległy, to nie jest nieautentyczny. Po prostu nie jest z Twojej bajki i tyle.

Na całe szczęście "uległe pantofle" i "uległe szpile" ( :lach: ) też mają swoich amatorów.

41 minut temu, rita pisze:

Halo-jak bije to nie po to żeby było przyjemnie.

Więc jak szukasz gdzie leży łamanie dominanta i gdzie to wpisać to wpisz w sadyzm. 

Motywacje bicia - pytałam o to w temacie o spankingu. Jak znajdziesz chwilę czasu - proszę, wypowiedz się (oczywiście można popłynąć szerzej, niż tylko sam spanking - mowa o motywacji zadawania różnych rodzajów bólu w ogóle).

(Choć Twojego "łamania dominanta" nie spłycam jedynie do kwestii bicia, ale poruszyłaś ową kwestię, więc ciągnę ją dalej - bo mnie ciekawi :)  ).

Zapraszam:

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.12.2018 o 07:16, Sailor&Lula pisze:

O wiele trudniej wyobrażalna dla mnie gra to ta, gdyby dominująca osoba bez "złamania" jej tak ot zaczęła się przed kimś płaszczyć. Obrzydliwe fałszerstwo i nie wiem, jakie pobudki by takim delikwentem kierowały, jeśli rzeczywiście by udawał. Chęć manipulacji? Nie wiem.

W wielu przypadkach takim delikwentem kierują bardzo przyziemne pobudki - rozpaczliwa potrzeba sesji BDSM. Są mężczyźni (bo to przypadłość głównie jednej płci), którzy dla ostrego klimatycznego bzykanka poświęcą wiele i będą udawać kogokolwiek byle zaliczyć.

Dlatego na wielu portalach z ogłoszeniami ten sam mężczyzna skamle na PW dominującym Kobietom, by później grać Mastera przed jakąś uległą.

Z tego powodu dość sceptycznie podchodzę do tematu zmiany preferencji wśród mężczyzn. Mam świadomość, że jest możliwa, ale desperaci robią w tym aspekcie na tyle złą prasę, że często patrzę z przymrużeniem oka na tych, którym się nagle odmieniło.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, skrzat pisze:

W wielu przypadkach takim delikwentem kierują bardzo przyziemne pobudki - rozpaczliwa potrzeba sesji BDSM. Są mężczyźni (bo to przypadłość głównie jednej płci), którzy dla ostrego klimatycznego bzykanka poświęcą wiele i będą udawać kogokolwiek byle zaliczyć.

Dlatego na wielu portalach z ogłoszeniami ten sam mężczyzna skamle na PW dominującym Kobietom, by później grać Mastera przed jakąś uległą.

Z tego powodu dość sceptycznie podchodzę do tematu zmiany preferencji wśród mężczyzn. Mam świadomość, że jest możliwa, ale desperaci robią w tym aspekcie na tyle złą prasę, że często patrzę z przymrużeniem oka na tych, którym się nagle odmieniło.

Szlag, nie lepiej po prostu określać się jako switch? Zamiast odwalać taką szopkę z rozdwojeniem jaźni?

Lula.

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Szlag, nie lepiej po prostu określać się jako switch? Zamiast odwalać taką szopkę z rozdwojeniem jaźni?

Pewnie lepiej, jednak w kwestii płci napotykamy na dużą barierę podaży i popytu. Przynajmniej w poszukiwaniach internetowych. Na jedną "dostępną" Kobietę switch przypada pewnie z dziesięciu napalonych poszukiwaczy. Więc taki ściemniacz, który udaje kogokolwiek zwiększa szanse powodzenia. W swoich oczach.

Z resztą temat stosunku ilości kobiet i mężczyzn na portalach BDSM to swoją drogą ciekawy temat na osobny wątek ;)

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, skrzat pisze:

Pewnie lepiej, jednak w kwestii płci napotykamy na dużą barierę podaży i popytu. Przynajmniej w poszukiwaniach internetowych. Na jedną "dostępną" Kobietę switch przypada pewnie z dziesięciu napalonych poszukiwaczy. Więc taki ściemniacz, który udaje kogokolwiek zwiększa szanse powodzenia. W swoich oczach.

Z resztą temat stosunku ilości kobiet i mężczyzn na portalach BDSM to swoją drogą ciekawy temat na osobny wątek ;)

Trzeba by było opracować statystykę ;) .

Jakakolwiek proporcja nie wyjaśni mi faktu podszywania się pod inne preferencje. Albo ktoś wie czego szuka, albo nie.

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Jakakolwiek proporcja nie wyjaśni mi faktu podszywania się pod inne preferencje. Albo ktoś wie czego szuka, albo nie.

Oczywiście, że wie. Bzykanka. Jakiegokolwiek :prycz:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, skrzat pisze:

Oczywiście, że wie. Bzykanka. Jakiegokolwiek :prycz:

To nie może szukać na "zwykłym" portalu erotycznym? Przecież umawiając się na portalu BDSM wcale nie musi dostać bzykania :P .

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj może lubi BDSM... w jakiejkolwiek odsłonie. Diabli wiedzą. Pewnie każdy ma inne powody. Albo i nie ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, skrzat pisze:

Oj może lubi BDSM... w jakiejkolwiek odsłonie. Diabli wiedzą. Pewnie każdy ma inne powody. Albo i nie ;)

Może są osoby tak sfrustrowane, że gubią się w określeniu swych własnych preferencji ;) .

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...