Skocz do zawartości
ParkaZostr

Jak przekonać ukochaną do następnego kroku?

Rekomendowane odpowiedzi

A jeśli chodzi o zdjęcia lub jakiś filmik ze spotkania, to skoro nie jestem na nim obecny to chciał bym zobaczyć chociaż namiastkę tego jak się ze sobą bawią...  Żona powiedziała że nie widzi problemu. A dla mnie ogromną frajdą będzie zobaczyć takie fotki, Ona to wie doskonale...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 12.12.2018 o 16:55, ParkaZostr pisze:

Dziękujemy, ciąża nie była planowana wszystko wyszło spontanicznie. To będzie już nasza druga latorośl...

A wiadomo kto jest tatusiem? ?

• Facepalm 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, darekkebab pisze:

A wiadomo kto jest tatusiem? ?

Daruj sobie głupie komentarze

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, ParkaZostr pisze:

Ktoś ciekawy co było dalej...?

Oczywiście ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A więc udało się doprowadzić do spotkania, tylko we dwoje. Miało to być dłuższe spotkanie, które miało odbyć się w hotelu. Ponieważ jednak ani żona ani kolega nie zdołali zorganizować kilku godzin wolnego czasu, a w następny weekend żona spodziewała się okresu, postanowiliśmy że spotkają się jedynie na szybki numerek. Spotkanie odbyło się w plenerze, a żonka na bieżąco relacjonowała mi jego przebieg, przysyłając zdjęcia i filmiki. To było mega przeżycie...

• Lubię 5
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłem już do pl, teraz planujemy spotkanie we trójkę. Poznaliśmy my też na zb nowego kolegę z naszych okolic, który ma do dyspozycji mieszkanie, co dużo upraszcza wszystko. Tylko nie wiem jeszcze z którym kolegą żona będzie wolała się spotkać ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...